Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Plainwhitetee

Sivuja: [1]
1
MYYTY

Myydään aito Sterlingwearin valmistama Yhdysvaltain laivaston issued peacoat vuodelta 2010. Takki on laivastonsininen ja upeaa, pehmeää 100% villaa (yleisille markkinoille meneviin takkeihinsa Sterlingwear laittaa 20% tekokuitua sekaan). Olassa toppausta, paksu vuori, lämmin takki. Ne oikeat ankkurinapit, povitasku. Ei käytön jälkiä. Tästä ei peacoat mene paljon a) aidommaksi, b) paremmaksi, mutta myönnettävä se on, että itselle se on liian iso. Tämä on aika true 40R ja olen 38.

Kuvia:
http://aijaa.com/Og1zJS
https://aijaa.com/CWGo09
https://aijaa.com/C0RIHn
https://aijaa.com/QPXPKA

Mitat tuumissa:
Rinta 40 inches
Hartiamitta 20 (~51 cm)
Hihat 25 (64 cm)
Pituus 32 (81cm)

Hintapyyntö 110€ kevään kunniaksi 90 80€. Merimies McCroreylle luovutettu takki on päätynyt Yhdysvalloista Espooseen. Kaupat onnistuvat kasvotusten Espoossa tai Hgin keskustassa, postitus toki käy vastaanottajan maksuun.

2
Terve,

myydään kesäisen rento LBM 1911 irtotakki koossa EU46. Tästä ei irtotakki enää paljon helppokäyttöisemmäksi muutu. Sen voi heittää paidan kuin paidan päälle, ja olet välittömästi puettu. Takki on täysin rakenteeton ja pehmeä, ja siinä on 3-roll-2-napitus ja paikkataskut. Kangas on pehmeää 100% puuvillaa ja väri tummansininen, suunnilleen indigo, ei yhtä tumma kuin laivastonsininen. Myydään koska olen käynyt tälle turhan suureksi.

LBM

http://aijaa.com/u7NzLS

Väri ei tässä kuvassa toistu yhtään, katso muita kuvia. Takin voi silittää, jos ei tavoittele sprezzaturaa.

http://aijaa.com/WTZF5a

Kauluksen napinlävessä pieni viilto, jota tuskin huomaa. Tämän takia lasken kuitenkin hintapyynnön alas.

http://aijaa.com/3Zc5RN

Takin voi pestä ilman kuivapesua:

http://aijaa.com/E43egJ

Mittoja:
kainalo-kainalo 53 cm
vyötärö napituksen kohdalta 49 cm
hihan pituus: noin 61 cm (hihoja on vähän pidennetty, napit eivät ole toimivat, joten lyhentäminen käy helposti)
pituus selästä (ei sis. kaulusta):  72,5 cm

Hintapyyntö 110 100€ 90€. Tavataan ja sovitetaan pk-seudulla, tai voin laittaa takin postiinkin.

3
Liian iso on :( Myynnissä erittäin nätti Bogliolin tummansininen (oisko indigo kuvaavin, ellei ihan navy) K-Jacket. 100% villaa, huokoinen kudonta (hyvä kesälläkin), rakenteeton, 3-roll-2. Ostettu pikkuvikaisena (ks. keskikuva) ja myydään siksi yhtä naurettavan halvalla myös eteenpäin. Käyttämätön.Virhe on kankaassa tuossa taskun ja kainalon välissä:Klikkaa kuvat isommiksi.

Kooksi merkitty IT48, mutta iso on, 50-52-kokoiset huomio, katso mitat:
Hartia-hartia:  noin 47.5cm
Kainalo-kainalo: 55 cm
Base of collar to hem: 76.5 cm

Hinta 80€, toimitus Hgissä tai +postit.

Edit: lisätty tarkoille lisäkuva tuosta viasta. Se ei siis ole reikä, siitä ei näy läpi. Jotain lankoja siinä on vain ilmeisesti töhitty katki aika sprezzasti. Minua tuo ei olisi kiusannut vähääkään.

4
Laatutori / M: Facis harmaa irtotakki
« : 24.10.12 - klo:15:06 »
Myynnissä italialaisen Facisin (Conte di Roman valmistaja) tekemä tummahkonharmaa irtotakki, kalanruotoa hennolla sinisellä window panella, IT koossa 48. Kolme nappia, yksi takahalkio. Täyttä brittiläistä villaa eikä kaikkein ohuimmasta päästä. Monikäyttöinen ja mainio kylmään vuodenaikaan, mutta minulle vähän liian iso.

Oikea värisävy on näitä ulkokuvia tummempi. Alin kuva on otettu sisävalossa.


(klikkaa isommaksi)

Lisää kuvia:
http://aijaa.com/SuLI4k

http://aijaa.com/98NgXT

Marlin Sons & Co. Superfine cloth. Made in Huddersfield, England.
http://aijaa.com/6oK8Ev

http://aijaa.com/JL8tIy

Mittoja:
shoulder seam to shoulder seam 48.5 cm
arm pit to arm pit 54 cm
waist around middle button 50 cm
sleeve length from shoulder to cuff  62 cm
back length from base of collar to hem 76.5 cm

Takki lähtee 30 € + postitus tai toimitus Helsingissä!

5
Linkit ja vinkit / Miksi housuni menevät pilalle
« : 05.09.12 - klo:09:14 »
Nämä on nyt jo toiset puuvillachinot, jotka tulevat pesun ja silityksen jälkeen tällaisia saamarin hippirantuja täyteen:

Housut on pesty pesukoneessa, jonka rumpu ei ole liian täynnä. Pesuaine on nestemäinen, zeoliititon Serto väripyykille, ja sitä ei ole annosteltu liikaa. Housut ovat uudet, nyt ensi kertaa pestyt Dockersit, joten kyllä niiden pitäisi pesu ja silitys kestää. Tässä on nyt vaan jotain niin pahasti väärin, että verisuoni halkeaa kohta.

Edelliset (Selected):Aion tästä lähin pestä ja silittää housut, aina kuin mahdollista, väärinpäin eli nurin kurin eli ympäri ämpäri. Aion myös, aina kun mahdollista, silittää ne märkinä suoraan koneesta. En tiedä onko näistäkään yhtään mitään hyötyä. Ennen kaikkea en tiedä, millä pelastan nämä nykyiset hippihousut?

Apua kyselee Nimim. Henkilökohtainen ratkaisuko

6
Laatutori / Myyty:Hackettin ruskea molskitakki
« : 13.08.12 - klo:17:08 »
Takki myyty.
Pakko se on pistää kiertoon: etsin viime syksystä ruskeaa molskitakkia, ja sitten kun se osuu kohdalle vielä Hackettin tekemänä, ei se vaan istu. Myynnissä siis tummanruskeaa molski-irtotakki. Ostin sen hyvin vähän käytettynä, ei käytön jälkiä, taskutkin on vielä avaamatta. 3-roll-to-2 napitus. Working cuffs, kukanpidikenauhat napinlävessä, vuori viskoosia, olkatoppaukset hyvin ohuet, single back vent. Väri on kauniin tumma olematta täysin tukossa. Paksuus on käytännöllinen: joku Hacketin molski jota kokeilin oli niin paksu, että sitä ei voinut sisällä käyttää hikoilematta, mutta tuo on keskipaksu.

Kooksi lukee 38R (UK), mutta isoin 38 tuo on, jota olen kokeillut. 40 - 42 kokoiset hlöt huomatkaa! Mitat ohessa:

shoulder seam to shoulder seam: 46.5 cm
shoulder to cuff: 65 cm
arm pit to arm pit: 54 cm
waist at second button: 50 cm
bottom of collar to hem: 77 cm

Hintapyyntö on 80 euroa + mahdollinen postitus taikka kaupat hlökoht Helsingissä. Takki on keskustassa. Sovittaminen jossain Espan liepeillä onnistuu ilman ostovelvoitteita!
Juuri SINÄ voit ottaa syksyn vastaan molskin syleilyssä!

Takki on siis tummanruskea:


Näiden kuvien punaharmaa värisävy on väärä. Sori huono fotograafaus.

7
Laatutori / MYYTY CT rakenteeton irtotakki
« : 09.05.12 - klo:10:02 »
Myynnissä Charles Tyrwhittin rakenteeton 100% puuvillatakki, väri stone eli beige, koko 40S. Käytetty puolen tusinaa kertaa, pesty kerran (takki on konepestävä ja silitettävä). Myydään väärän kokoisena. Kiva takki tämä on, joten harmittaa joutua myymään. Paikkataskut, tuplahalkiot, toimivat hihanapit. CT:n hinta 99£, nyt hintapyyntö 50€. Toimitus Helsingissä tai postitus minne vaan vastaanottajan maksuun.

Ylemmän kuvan valotus on näköjään omanlaisensa, alemmasta kuvasta erottuu väri paremmin.

Mittoja: armpit to armpit n. 55 cm, shoulder seam to shoulder seam 49 cm, shoulder seam to cuff 63 cm, base of collar to hem 74 cm. Mitat ovat noin-mittoja, mutta eipä kai tällaisen rennon takin kanssa se niin millilleen olekaan.8
Unohtui lisätä nämäkin myyntiin, eli Loake Shoemakers -sarjan ruskeat Bedford- full broguet koossa UK7½EE. Ostettu melkein uusina viime keväänä, puolipohjattu, kokeiltu kantahuopatarraa (siitä jäi ruma jälki kengän sisäpuolelle, näkyy kuvissa), todettu liian isoiksi, haukuttu itseä, pidetty siitä asti hyllyssä. Hyvät beaterit vaikka tämän päivän keleihin. Hintapyyntö 25€ plus postit.


[spoiler]
[/spoiler][spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
Cheaneyn Nicky monkstrapit, väri on jotakuinkin tan, soljet kullanväriset, nahkapohja, koko UK7. Malli on discontinued. Ostin nämä ebaysta uusina, ja vaikkei myyjä mitään myöntänyt, taisin tulla vedätetyksi kakkoslaadun kengillä. Vasen kenkä on tummempaa ja vähemmän ryppyistä nahkaa. Tätähän ei siis moni käytössä huomaa. Värieron osaa joku minua taitavampi kenkäshamaani ehkä häivyttää? Siksi hintapyyntö näistä yhtenä kesänä käytetyistä kengistä on vain 20€ plus postit tai toimitus Helsingissä. Pohjan pituus 29,1cm, päkiä leveimmillään 10,5cm. 360 asteen veltti, jyhkeä kanta tuo lisämillit pohjan pituusmittaan. Napakka lesti.


[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Dockersin D1 (eli slim fit) chinot, väri kirkkaan punainen (vähän keskipunaisesta vaaleampi IMO), w34 l 32. Käytetty tasan kolme kertaa, pesty kerran. Tästä perusjack&jones-chinoja paremmat punaiset huomiohousut. Hintapyyntö 30€ plus postit tai toimitus Helsingissä.


9
Laatutori / MYYTY ** CT mokkaiset chukka bootit 6.5 G
« : 23.02.12 - klo:09:47 »
Olin jo kuvitellut pitkää yhteistä tulevaisuutta näiden popojen kanssa, mutta pakko se on myöntää, että väärää kokoa ovat. Tarjolla siis Charles Tyrwhittin tummanruskea mokkainen Keswick-chukkaboot Dainite-pohjalla koossa 6.5 G.[spoiler][/spoiler]

Käytetty kahdeksan kertaa, käsitelty taiteen sääntöjen mukaan. Pohjan mitat ovat pituus 29,4 cm, kannan leveys 7,6  cm.

[spoiler][/spoiler]

Charlesin ovh 149£ (tai okei, "was 299£")  eli noin 176 euroa +posti, nyt hintapyyntö 79 € sisältäen alkuperäiset kenkäpussit. Toimitus Loaken kenkälaatikossa.

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

Kengät ovat pk-seudulla, joten välitys Helsingissä tai postitus vastaanottajan maksuun.  

10
Laatutori / MYYTY Hackettin irtotakki
« : 14.11.11 - klo:12:37 »
Myydään hieno vähänkäytetty Hackettin irtotakki kokoa 40R. 100% super 130's villaa. Väri vihertävän vaaleanharmaa, hento sininen ruudutus, herringbone. Kolme nappia, toimivat hihanapit, Hackett-laatua!Ainoa käytön merkki jonka tuosta löytää on vasemman hihan hienonhieno diskoloraatioilmiö (en ole edes varma onko likaa vai vain tuota kangasta):
Mitat (kysy jos ihmetyttää, en ole mestarimittaaja):
- kainalosta kainaloon n. 55 cm
- hihan pituus hartiasaumasta 63,5 cm
- takin pituus kauluksen alareunasta alas helmaan 77 cm.

Hintapyyntö 80 € + postitus / live-diilaus Helsingissä.
Hintapyyntö 60 €!

11
Asut ja pukineet / Onko tällä takilla tulevaisuutta?
« : 07.07.11 - klo:21:50 »
Tervehdys, avuliaat foorumiitit. Onkohan tämä takki sijoittamisen arvoinen?

Löysin kuudella eurolla kirpparilta tämän Conte di Roman irtotakin. Se on 92% villaa, 8% kasmiria, tykkään kuosista. Miinusta tulee kolminappisuudesta ja takahalkiottomuudesta, mutta silti hinta-laatusuhteen luulisi olevan melko kohdallaan. Paitsi että sitä pitäisi tietenkin leikellä, että se istuisi ylleni, ja koska se on hartioista sentin verran ylileveä, en ole varma haluanko kustantaako leikkelyä. Tarvittavat kavennukset (vyötärö, hiha) ja lyhennykset (hiha) maksaisivat yhteensä 80 euroa, jota en tietenkään kuluta, jos hartiat ovat toivottoman suuret. Ovatko ne?

Kuvissa on neulat jo paikoillaan vyötärössä ja hihassa. En ole edes varma, siliääkö nuo rinnan rypyt mahdollisen vyötärön kaventamisleikkauksen jälkeen?

Kädet ristissä rinnalla:


Hartioiden ompeluttaminen lisäisi hintaan viisikymppiä, ja yhtäkkiä kirpparilöydöllä olisikin hintalappuna jo sataneljäkymppiä...

Sivuja: [1]