Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tommiedvard

Sivuja: [1] 2 3 ... 17
1
Heijastimien käytölle iso peukku. Normaalisti olen kiinnittänyt niiden narun pään hakaneulalla päällystakin taskun sisäpuolelle, jolloin ne saa kätevästi piiloon ja pois jaloista rämisemästä valoisaan aikaan.

2
Asut ja pukineet / Vs: Sukat
« : 06.10.22 - klo:09:44 »
^ Nytkin jalassa Mes Chaussettes Rougesin jotkut superkestosukat.

Falke on se varsinainen luottomerkki, johon tulee palattua. Falkella on useita eri mallistoja mistä valita, itse tykkään vähän tuhdimmista Family-sarjan sukista, toisilla toimii paremmin ohuempi Airport.

3
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 20.05.22 - klo:13:13 »
^Hyvältä näyttää.

4
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 09.06.21 - klo:10:59 »
Taisi siinä jossain kohtaa muistella käyneensä kaupungissa ja siitä jäi hampaankoloon kun sitä kamalaa moröttiä tuli ostaneeksi.

5
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 08.06.21 - klo:10:56 »
^^ Putkinotkon luin pari vuotta sitten. Vieläkin myhäilyttää J.Käkriäisen huima foodiekokemus kaupungilla, sellaiseen ihmeeseen kuin porkkanaan tutustumassa.

6
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 28.11.20 - klo:18:51 »
^Hintakin on kuluttajaystävällisemmästä päästä eli jos ei maistu niin tappio ei ole suuri.

Olen tuota tupannut lahjoittelemaan ihmisille sen luontoisissa tilaisuuksissa kun pulloja on tapana lahjoitella eli merkkipäivinä yms.

7
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 25.08.20 - klo:19:23 »
Pidin myös Tohtori Zivagosta kovasti.

Nyt lukuvuorossa on toinen venäläinen klassikko Keltaisesta kirjastosta. Aleksandr Solženitsynin 'Syöpäosasto'. Tässäkin kirjassa hahmoja riittää moneen lähtöön. Kovin hilpeäksi tätä ei voi kehua, kuten moni osaa varmaan nimestäkin arvata.

8
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 18.08.20 - klo:18:39 »
Negroniainekset on syytä olla aina kaapissa, varsinkin kesäaikaan.

9
Asut ja pukineet / Vs: Corona-tyylit
« : 31.07.20 - klo:18:28 »
Tähän mennessä tapahtunut: Noin 20 vuotta vanhat ns. bile/baaripaidat kaivettu kaapin pohjilta etätyökäyttöön. Eivät ole vieläkään erityisen laadukkaan eivätkä mukavan oloisia, toisin kuin se Seppälän alesta kymmenellä markalla 30 vuotta sitten hankittu grungehenkinen rantakäytössä lähinnä ollut.


Tänään sitten tapahtui se mikä oli väistämättä edessä. Kävelin toimistolle Otzit jalassa. Kun ei siellä kuitenkaan ketään ole jne. Pelottaa. Alkavatko sandaalini seuraavaksi huhuilla kaapin perältä että hei lähdetäänkö kaupungille?

10
Asut ja pukineet / Vs: Autenttista trenssiä etsimässä
« : 26.07.20 - klo:18:41 »
Rain macilla olen mennyt aivan tyytyväisenä.

11
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 03.07.20 - klo:19:28 »
Näin on. Ihan fiilispohjalta heitän että huonot käännökset ovat vähenemään päin, vielä 80-luvulla julkaistiin vähän sinnepäin-käännöksiä. Hyllyssäni on joku Elmore Leonardin romaani josta kääntäjä oli saanut väännettyä puisevan lukukokemuksen. Sellainen vaatii jo omanlaistaan osaamista.

12
Asut ja pukineet / Vs: Pitti Uomo
« : 05.06.20 - klo:21:04 »
Näyttäisi olevan peruttu tältä vuodelta, ymmärrettävistä syistä.

13
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 08.02.20 - klo:19:14 »
Pistoolikin vähän kummallisesti aseteltu. Ei sitä noin saa nopeasti tempaistua esille samalla kun toteaa että "hyvin päätelty Mister Bond mutta liian myöhään".

14
Asut ja pukineet / Vs: Aluspaidat kauluspaitojen kanssa
« : 08.01.20 - klo:19:19 »
Valkoisen paidan kanssa valkoisia aluspaitoja, Tokmannilta olen joskus ostanut hihattomia ja tavallisemmat valkoiset T-paidat Dressmannin alesta. Tähän mennessä yksi Schiesserin hihaton käytössä ja vaikuttaa siltä että niitä tulee lisää, hinnasta huolimatta. Verkkomallisia paitoja en suosittele, kuultavat helposti kauluspaidan läpi.

15
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 17.12.19 - klo:19:11 »
Yleispohdintaa, ja ehkäpä joku haluaa pohtia asiaa kanssani:


Jos sinulla on laadullisesti erinomainen ja käyttötarkoituksensa (tässä tapauksessa talvitakki kylmäntorjuntaan) täyttävä vaatekappale, ja laatunsa puolesta tarkoituksensa todennäköisesti vielä ainakin seuraavat 10-15 vuotta toimittava, mutta ei tyylitajuasi täyttävä vaate - mitä teet?Jatkan sen käyttämistä. Vaatehuoneessa se untuvatakki odottaa niitä kovia pakkaskelejä. Sain takin appiukolta joskus toistakymmentä vuotta sitten ja hyvähän se on käytössä vaikka peiliin katsominen hieman hätkähdyttääkin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 17