Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Cavendish-Bentinck

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 07.08.10 - klo:18:00 »
^Kuten myös psykopaatit...

Inhottavaa ad hominem vihjailua, eikä enää mitään huulenheittoa kieli poskessa, mitä katson omien kirjoitusteni hymiöineen edustavan. Herra psykiatri heittänee faktaa pöytään tai pyytänee anteeksi. Toistaiseksi Keikarissa on kohtuudella osattu olla asioista eri mieltä sivistyneesti ja toivoisin sen jatkuvan. Sairausluokituksista löytyy toki kätevää terminologiaa kanssaihmisten leimaamiseen, mutta pidetään se pois täältä.

2
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 06.08.10 - klo:16:22 »
Kohta pitää aloittaa oma "Kissat ja Koirat" -ketju ;).

Lukeutunevat inhottavuuksiin, joten oikea ketju :D.

3
Asut ja pukineet / Vs: Alfred Sargent
« : 06.08.10 - klo:15:12 »

AS:lla on komeita spectatoreita :), aika kivanlainen lesti, jos vain leveään jalkaani sopii. En omista valmistajan kenkiä, mutta olisin kiinnostunut esittelystä Helsingissä ja varmaan jotain ostamaankin, mikäli hinnat pyörivät jossain shoe healer tasolla tahi alle ;).

4
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 06.08.10 - klo:15:09 »
Ps. ylenpalttinen eläinrakkaus on dealbreaker monien nuorten naisten kanssa :)

Amen to that.

Jonkinasteinen sallitaan (ja ovathan ne otukset joskus varsin viehättäviä), mutta liiallinen... ei kiitos.

Kyllä minäkin jotain siedän ja teksti oli toki vitsi, mutten oikein ymmärrä esim eläintarhaa pienessä kerrostalokämpässä tai sitä että esim koiraa puetaan vaatteisiin ja lellitään kuin vauvaa. Jonkinlainen vauvan korvike koira joillekin on. Allergikkona en myöskään halua eläimiä samaan vuoteeseen kanssani, mikä nyt muutenkin on varsin perverssiä :).

5
Useamman kerran olen jo mennyt ohi Töölössä tunturikadulla (tai tunturikadun ja runeberginkadun kulmassa) sijaitsevasta Samaria-kirpputorista ja on pitänyt paikka käydä katsastamassa. Tänään tuli pistäydyttyä ja jos liikkuu noilla main, niin kannattaa käydä tsekkaamassa. Paikka on suhtkoht iso ja tavaraa on kahdessa kerroksessa. Miesten vaatteet ja kengät löytyvät alemmasta kerroksesta. Kenkätarjonnasta nyt ei ole mitää sanottavaa, mutta irtotakkeja ja pukuja oli tarjolla varsin runsaasti. Hyllyyn jäi useampi Conte di Roman irtotakki ja ainakin yksi Bossin villa-silkkisekoitteinen (90-10) harmaa puku. Puku olisi ollut sopiva sellaiselle 48-50 koon kaverille, tosin hihat taisivat olla hieman lyhennetyt.
Itselle tarttui mukaan Sandin vaaleanruskea / beige merinovillainen liivi, muuten ei ollut tällä kertaa kokojen suhteen onni matkassa.

Ja noita "Samaria-shoppeja" löytyy lisäksi Castreninkadulta ja Sturenkadulta, jos joku on vieraillut, niin millaisia ovat?

Mihin hintaan tavaraa kaupitellaan? Esim paljolla irtoaa harmaa puku? Siis noin suunnilleen jos muistat.

6
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 06.08.10 - klo:03:45 »
Jos kyseessä tosiaan tuo yltiöharvinainen satavuotinen poro, edes nylkeminen ei olisi hurtalle riittänyt rangaistukseksi. Huh.

Heh, Ville ei taida olla koiraihmisiä?

Sehän on suorastaan jokaisen pentukoiran ja vähän vanhemmankin velvollisuus hieman narskutella typerän isännän kenkiä ja muutakin omaisuutta, jos tämä on mennyt sitä jättämään minne sattuu. Lisäksi kissallakin on mielestäni ihan hyvä syy kusaista siihen päälle ;)

Terv. kaksi koiraa ja kaksi kissaa

Koirat eivät kuulu ihmisasumukseen, vaan pihalle kenneliin tai koirankoppiin ;). Mieluusti vielä pehtoori hoitamaan elukat, ettei isännän tarvitse itse vaivautua. Isännän velvollisuuksiin kuuluu korkeintaan vielä piskit metsälle silloin tällöin :D.

Terv. hyvien kenkien ja pihvilihan tuhoa kauhisteleva

Ps. ylenpalttinen eläinrakkaus on dealbreaker monien nuorten naisten kanssa :)

7
Asut ja pukineet / Vs: Pesulat
« : 05.08.10 - klo:16:58 »
Onko Helsingin ydinkeskustassa laadukasta ja kohtuuhintaista pesulaa? Plussana olisi vielä hiukan pidemmälle iltaan ulottuvat aukioloajat.

Noista kriteereistä osuu vain laadukas, mutta joka tapauksessa Pyykkipoika on hoitanut hommat hyvin:
http://pyykkipoika.fi/helsinki.php

Kas kun ei ole tullut huomattuakaan. On ainakin keskustassa ja SOL kokemusten jälkeen arvostan ehjiä vaatteita. Pitänee vaan koittaa taipua noihin aukioloaikoihin ja maksaa se mitä pyydetään, jollei nyt ihan mahdottomia ole :).

8
Asut ja pukineet / Pesulat
« : 05.08.10 - klo:15:20 »

Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa toimivan SOL pesulapalvelun kohdeltua kaltoin talvitakkiani, olen jäänyt pesulan suhteen kodittomaksi lähiympäristössäni. Toki SOL:ia nyt ei pidäkään käyttää, mutta aukioloajat olivat sentään hyvät.

Käyttäisin muuten Villenkin suosittelemaa Mislaa, mutta heillä ei ole ollut Kruununhaassa toimipistettä enää ainakaan reiluun vuoteen. (toki pesula on aina ollut Vantaalla ja työsuorite tapahtunut siellä) Onko kenelläkään kokemusta Mislan kotinoutopalvelusta? Tulevatko täsmällisesti, jos jonkun ajan heidän kanssa sopii?

Onko Helsingin ydinkeskustassa laadukasta ja kohtuuhintaista pesulaa? Plussana olisi vielä hiukan pidemmälle iltaan ulottuvat aukioloajat.

9
Asut ja pukineet / Vs: Huviretki Northamptoniin
« : 05.08.10 - klo:12:46 »
...viikon parhaat sekundat...

Heh

Kyllä vain. Ostan vain parasta sekundaa ;). Niissä itse asiassa oli aika paljon eroa niissä värivirheiden ja strechmarkien asteissa C&J:lla. Joitakin ei yksinkertaisesti saa häivytettyä millään järjellisellä lankkimäärällä. Joissain oli myös ehkä hieman kyseenalaisia ompeleita. Ehdottomasti kannattaa olla C&J:lla enemmän tarkkana kuin vaikka Church'silla.

10
Linkit ja vinkit / Vs: Jalkineiden osto verkkokaupoista
« : 05.08.10 - klo:10:24 »
En ole oikein vakuuttunut Churchsien laadusta muutenkaan, mielestäni Cheaneyn kenkäni ovat vähintäänkin yhtä laadukkaita, elleivät laadukkaampiakin - tietenkään en kenkäexpertti ole, joten en ehkä osaa katsoa oikeita asioita.

No, Church omistaa Cheaneyn, joten eiköhän kyse ole vaan lähinnä siitä, että yksittäisten (käytettyjen) kenkäparien perusteella syväanalyysien tekeminen on aina vähän riskialtista.

Ei omista enää. Ojensivat minua Englannissa käydessäni toukokuussa, kun moista väitin. Oli omistussuhteet muuttuneet jo vuosi sitten. En kyllä ole varmentanut mistään, mutta luotan Church'sin store manageriin.

Kukahan sen muuten nykyään sitten omistaa?

Noh, Cheaneyn kyllä omistaa Church, mutta ei Church's. Entiset Church'sn johtajat William ja Johathan Church ostivat Cheaneyn. Cheaney on siis yksityisesti omistettu nykyisin.

Juuh tämä jäi minulta mainitsematta, Churchin veljekset. Kyseessä on tosiaan yksi harvoista perheyhtiöistä. Tricker's taisi olla myös. Cheaney on siis uusi "Church's" :), mikäli jälkiviisas tarkoitti tätä ja asia muutenkin forumilla hyvin tiedossa, niin pahoittelen "jälkiviisauttani" :).

11
Asut ja pukineet / Vs: Dressmann ja muut vaatejätit
« : 05.08.10 - klo:10:13 »

Uskon toki palstaveljiä. Tällä paikkakunnallakin on tosiaa kaksi Dressmannia, joten ehkä jos asiaa kylille vielä on, voisi sen toisenkin vilkaista. Luulisi jopa, että sijaintinsa perusteella siellä olisi parempaa tavaraa :). (Kyllä syksyksi voisi alkaa katsoa jo niitä Keikarillakin suosittuja hiirenharmaita flanellihousuja, jotka varmaan viininpunaisten tai lilojen neuleiden kanssa toimivat.)

Polyestervuoresta nyt valitan lähinnä siksi, että kun olen alkanut karttaa muovisia sekoitekankaita, niin miksen sitten täysmuovivuoria. Kyllähän se materiaalina toimii esim (dri-fit) urheilupaisdoissa, joissa se mahdollisesti hiostaa, mutta päästää hien hyvin lävitseen haihtumaan, puvun vuorissa pidän (kestävydestään huolimatta) inferiorisena vaihtoehtona.

Luonnonmateriaaleihin pukeutumisesta on tullut vaikeaa suomenmaassa, ehkä aivan suurimpia asutuskeskuksia lukuunottamatta :(.

12
Asut ja pukineet / Vs: Huviretki Northamptoniin
« : 05.08.10 - klo:09:55 »
Katsoppas. Kiitos varoituksesta. Toi kyllä osuu aika mukavasti mulle, sillä perjantaina olen juurikin menossa, ja varmaan reitti on Church's, Tricker's ja viimeiseksi C&J, jolloin taitaa kello olla jo sopivasti 14.00-17.30 välillä.

Minusta se oli myöskin lauantaisin, mutta ehdottomasti pe kannattaa mennä, koska silloin viikon parhaat sekundat tulee ja luultavasti myös menee.

13
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 04.08.10 - klo:20:55 »
Mutta jokatapauksessa lämpimästi suosittelen ottamaan bourbonin rinnalle esim. Islayn saarelta vaikkapa 10v. Laphroaigin tai 10v. Ardbegin tai vaikkapa 16v. Lagavulinin, niin näet mistä tulee oikeat Viskit ja mistä tikkuviinat. ;-)

Ardbeg on hyvin maukas :).

14
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 04.08.10 - klo:20:48 »
Chuckin rentous saattaa kirvoittaa helsinkiläisiltä kanssaihmisiltä kyselyitä, mihin juhliin hän kenties on menossa :). Suhteellista tuo rentous. Taskuliina=juhlat monelle :D.

Edit varsin näyttävä taskuliina vielä :). En itsekään ole ihan varma housuista ja upslaakeista. Jouduin usein turvautumaan niihin nuorempana farkuissa, kun lahkeet olivat usein liian pitkät :( ja toisaalta koitin ainakin uskotella itselleni, että farkkulookin upslaakit sopivat. Ompelijan käyttö vaatteiden muokkaukseen olisi varmaan vanhempieni toimesta tuomittu ihan turhanpäiväiseksi turhamaisuudeksi teinipojan farkuille, suorat housut sentään sai lyhentää, mutta ne olikin juhlahousut :).

15
Linkit ja vinkit / Vs: Jalkineiden osto verkkokaupoista
« : 04.08.10 - klo:20:43 »
En ole oikein vakuuttunut Churchsien laadusta muutenkaan, mielestäni Cheaneyn kenkäni ovat vähintäänkin yhtä laadukkaita, elleivät laadukkaampiakin - tietenkään en kenkäexpertti ole, joten en ehkä osaa katsoa oikeita asioita.

No, Church omistaa Cheaneyn, joten eiköhän kyse ole vaan lähinnä siitä, että yksittäisten (käytettyjen) kenkäparien perusteella syväanalyysien tekeminen on aina vähän riskialtista.

Ei omista enää. Ojensivat minua Englannissa käydessäni toukokuussa, kun moista väitin. Oli omistussuhteet muuttuneet jo vuosi sitten. En kyllä ole varmentanut mistään, mutta luotan Church'sin store manageriin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 12