Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Steffansson

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Vs: Tyylisuuntauksesi?
« : 05.04.10 - klo:18:15 »
Oma tyylini on ollut varsin sekava, pidin jopa taukoa foorumista voidakseni etsiä itseäni. Olen kuitenkin päätynyt hieman italialaisvaikutteiseen, "oman mielen" mukaan pukeutumiseen.

Pukua en käytä kuin harvoin, en omista niin montaa että pystyisin mielekkäästi pukeutumaan 3-4 päivänä viikosta pukuihin. Irtotakit, farkut tai cordsit, formal shirtit - kaksi/kolme ylintä nappia auki, ei kaulustukia - ja asiaankuuluvat asusteet kuuluvat yleisimpiin vaatekombinaatioihini. Neulekin "eksyy" päälle varsinkin kylmempinä päivinä, ja kaulan peitän silloin tällöin joko kaulahuivilla tai lämpimämmällä kelillä day cravatilla. Rennompina päivinä pikeet, neuleen kanssa tai ilman, tai bretonipaidat peittävät ylävartaloani, housuiksi valitsen farkut ehkä turhankin usein. Kun pukeudun, säädän aluksi kaiken kohdilleen ja sitten teen jonkin virheen johonkin kohtaan, jätän hihasta yhden napin auki, valitsen eri paria olevat kalvosimet, nostan vain puolet pikeen kauluksesta pystyyn.. Jotain pientä, siis.

Värikombinaatiot ovat peräisin ralph lauren -maailmasta, ajoittain hieman välimerellisesti höystettyinä. Tärkeintä on, että tietyn asteinen harmonia ja rauhallisuus säilyy, esimerkiksi räikeän paidan kanssa takki on hillitympi kuin tavallisesti. Kuvioista pienet checkit ja raidat ovat eniten mieleeni, argyllia unohtamatta.

Kenkien puolella olen ihastunut solkikenkiin. Ruskeat monksit, jopa tuplasoljilla, ovat lempijalkineitani, mutten omista kuin muutaman parin. Pidänkin usein jalassani mustia monkseja tai ruskeita derbyjä. Kuitenkin, valitsen kovin usein perinteisen väriset plimsollit tai purjehduskengät, jotka sinällään sopivat hyvin rentoon pukeutumiseeni värien "mätsätessä". Lenkkitossuja en kuitenkaan jalkaani laita muutoin kuin matkatessani hölkäten kuntosalille.

Hiusksia, viiksiä tai partaa ei löydy, ajan kaikki nuo pois joka aamu. Joskus olen pohtinut hiusten kasvattamista, mutta olen päätynyt siihen lopputulokseen että ainakin tällä hetkellä haluan pitäytyä hiuksettomana.

Mitään syvempää filosofiaa ei pukeutumisen taustalta löydy, mutta if it looks good and it fits well, it is good. Mielestäni käyttämiensä vaatteiden tulisi miellyttää kantajaansa jotta tämä voisi kantaa niitä oikein. Silloin ne näyttävät luonnolliselta ja hyvältä, kunhan istuvuus ja muut sellaiset seikat on otettu huomioon.

2
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 22.11.09 - klo:16:38 »
Levysoittimessa on nyt Marty Friedmanin Dragon's Kiss, jolta löytyy mm. seuraava:
http://www.youtube.com/watch?v=4WBjyWurcG4


3
Kaunis elämä / Vs: Hajuvedet
« : 22.11.09 - klo:16:27 »
Versacen Eau Fraiche on mielestäni raikas tuoksu, mietokin. Hieman merellinen, muttei häiritsevästi, puiset tuoksut tasapainottavat sitä. Hieman sitruksiakin löytyy, muttei todellakaan vahvoina. Tykkään.

Vaikken Armanin hajuista kauheammin pidäkään, on White He ihan kelpo esitys. Sitruksinen, mauisteinen ja raikas.

Kenzoltakin löytyy varteenotettavia tuoksuja. Pour Homme Fresh ja L'Eau Par Kenzo ICE ovat molemmat raikkaita. ICE on sitruksisempi, Homme Fresh on aromaattisempi, puinen tuoksu. ICE on suhteellisen "pehmeä" tuoksu, lähellä unisex-tyylisiä hajuja.

Siinä muutama mieleen tullut.

4
Kaunis elämä / Vs: Hajuvedet
« : 21.11.09 - klo:22:58 »
Itselläni käytössä/kaapista löytyy seuraavat:

Gucci by Gucci Pour Homme
Bulgari Aqua
Cool Water
Burberry London

Lisäksi löytyy vaihteleva määrä näytepakkauksia. Ja tosiaan, päivän tuoksu riippuu päivän ohjelmasta, säästä ja muista vastaavista seikoista.

5
Asut ja pukineet / Vs: Kysymyksiä eri paitamerkeistä
« : 21.11.09 - klo:21:30 »
Kenelläkään kokemusta Thomas Pinkin slim fit -paidoista? Juuri lähdössä tilaukseen kolme paitaa.

Itse olen ollut hyvin tyytyväinen Thomas Pinkin paitoihin, niin mitoitusten kuin kestävyyden kannalta. Ainakin omalle 185 senttisen, runsaan 70 kilon kukkakepin vartalolle mitoitus on ollut varsin passeli. Hintakaan ei ole kovin raju, joten luultavasti tilaan jatkossakin paitani sieltä.

6
Kaunis elämä / Miesten tuoksut
« : 21.11.09 - klo:21:11 »
Mitä tuoksuja herrasmies käyttää vai käyttääkö ollenkaan?

Otsikkoa muutettu tarkemmaksi.
-Ville

7
Kaunis elämä / Vs: Herrasmiehen harrastukset
« : 07.11.09 - klo:12:18 »
Perhokalastus, perhonsidonta, sulkapallo ja uimassakin tulee käytyä. Myös kirjallisuus, musiikki, elokuvat kuuluvat harrastusteni piiriin. Tähän kun vielä lisätään tähtitiede ja matematiikka niin lista alkaa olla kattava.

Purjehdus ja kriketti kiinnostaisivat, mutta luultavasti näiden aika tulee, kunhan lukio ja armeija on käyty. Sitä odotellessa.

8
Pitänee tulostaa nuo RSC:n ohjeet. Kiitos tweedster linkistä.

Teetä tulee juotua muutama kuppi päivään. Useimmiten tosin vain jotain Earl Greytä tai Yellow Lablea. Ihan hyviähän nuo ovat, mutteivät ehkä sitä kärkikastia.

Kiinalaiset oolong-teet, joihin tutustuin ensikertaa Lontoolaisessa ravintolassa, ovat varsin lähellä sydäntäni. Jotain vihreän ja mustan teen välimaastossa, eli mielestäni juuri sopivaa. Hinnaltaan se on ehkä hieman korkeampi kuin "tavalliset" teet, mutta oolong-lehtiä voi hauduttaa 3-5 kertaa, eikä maku heikkene. Ongelmana on ollut tosin saatavuus, tätä kun ei ihan joka hypermarketista löydy..

Ja tottakai, kahvit sekä teet juon ihan sellaisenaan, ilman makeuttajia ja maitoa tai sen korviketta.

Sivuja: [1]