Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Eidee

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Vapaa sana / Vs: Naisihanteesi / Ihanat naiset?
« : 26.10.14 - klo:21:32 »
Luin tän kolmeen kertaan eikä vieläkään oikein aukea mitä yrität sanoa. Vaikuttaa radiossa epäinhimilliseltä?

En tiedä onnistuitko kolmannellakaan lukukerralla lukemaan jokaista kirjoittamaani sanaa oikein tai sisäistämään pilkuin erotellun sivulauseen asiasisältöä, mutta tarkoitukseni oli epäsuorasti kertoa kyseenomaisen ihmisen antavan niin luotaantyöntävän ja raivostuttavan kuvan itsestään, että ennemmin ottaisin kumppanikseni vaikkapa terroristin.

Tietenkin tämä topic on ulkonäkökeskeinen ja niin pitääkin olla, mutta otin askeen joko pidemmälle tai eri suuntaan arvostellessani jotain muuta kun kerta mahdollisuus oli.

2
Vapaa sana / Vs: Naisihanteesi / Ihanat naiset?
« : 19.10.14 - klo:23:00 »


Radiopärsoona Anni H.:ssa on jotain magneettista.

Myönettäköön, kyllä hän ihmiseltä näyttää. Persoona, tai siitä saatu vaikutelma radioteitse on vain sellainen, ettei häntä ihannoivakaan näemmä saata kirjoittaa edes kyseenomaista sanaa.

3
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 25.08.14 - klo:15:48 »
Flanellikankaan ominaisuuksiin miltei kuuluu lievä nuhraantuminen, Dressmanin jonkinlaiset flanellipaidat tuntuvat ihan kelpo materiaalia olevan. Flanellikangashan ei sitten sieltä formaaleimmaista päästä ole.

4
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 24.08.14 - klo:01:04 »
En tiedä onko kyseeessä optinen harha, mutta hihojen pituusero näyttäisi olevan luokkaa Jupiterin halkaisija?

Kissan voisin ottaa.

.. I'll get my coat

5
Asut ja pukineet / Vs: Bexley
« : 13.08.14 - klo:14:07 »
Bexleylläpä ollaan tehokkaita. Täytin palauteanomuksen liian suurista Greenwicheistä ja automaatti kertoi oitis anomuksen vastaanotetun, jäin odottamaan hyväksyntää sille kuten yleensä Bexleyn kanssa tapana on. Seuraavana päivänä tuli kuitenkin ilmoitus, että he ovat vastaanottaneet kenkäni ja seuraavana arkipäivänä tämän jälkeen (viikonlopun jälkeen) tuli ilmoitus, että hyvitys on tulossa ja tänään se näkyikin tilillä.

Ja tosiaan kengäthän lojuvat vielä laatikossaan eteisessä. Jospa laittaisi sähköpostia..

6
Asut ja pukineet / Vs: Bexley
« : 31.07.14 - klo:15:56 »
Bexleyn monet kengät ovat aika suippokärkisiä, mutta kyllä niissä tuntuu samat koot toimivan kuin normaalisti. Ehkä joissakin derbyissä saattaa puoli kokoa pienempi olla parempi. Bexley itse taitaa suositella eurokokojen käyttämistä ja siitä on mielestäni tässä ketjussa aiemminkin mainittu. Eli mulla on kengänkoko 42, niin sen mukaan olen ottanut ja molemmat oxford-tyyppiset kengät ovat kokonsa puolesta natsanneet.

Onhan noissa ilmoitetuissa arvoissa jotain jännää, 9,5/10,5/44 on sivuilla maininta ja kengässä paistaa luvut 10 ja 44 joista selkeästikään toinen ei sitten pidä paikkaansa. Kantapää vaan ikävästi pyrkii nousemaan kävellessä vaikka miten kiristelisi nauhat.

7
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 25.07.14 - klo:23:31 »
RS Octavian tapauksessa pakettiin lisätään myös riittävähkö kulkupuoli. .

Riippuu tietysti mitä pitää riittävänä...

Mitä siinä nyt on n. 230 kaakkia niin kyllä se ensi hätään riittää ainakin itselle. Ja kuten konda mainitsikin, vajaa neljänkympin auto kyseessä. Kyllä itse ainakin tämänkaltaisella autolla ajan ja sellaisen hankin ennemmin kuin 500hv tuningsierran.

Eikös Skooda ole tsekkoslovakiasta?

Nimenomaan Tsekkoslovakiasta. Noh, brändi ainakin on, volkkari-konserniinhan nuo nykyään kuuluvat. Sitä taas ei tiedä missä mikin malli valmistetaan.

8
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 25.07.14 - klo:16:02 »
Kyllähän Skoda VAG-konsernin autoista eniten tarjoaa rahalle vastinetta, RS Octavian tapauksessa pakettiin lisätään myös riittävähkö kulkupuoli. Octavia pyöri itselläkin mielessä, mutta makuuni turhan käytännöllinen.

9
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 25.07.14 - klo:15:47 »
Autohankintoihin kun lähdetään, niin postataanpa omakin hankinta, joskaan ei nyt aivan tämän päivän ostos ole. Ei taida Keikari-approved olla koska kyseessä ei laatusaksalainen tyyliin Skoda.
Enpä kyennyt aijaa.comista suoraan liittämään kuvaa mitenkään.

10
Asut ja pukineet / Vs: Bexley
« : 24.07.14 - klo:17:38 »
Greenwichit sitten saapuvat tänään, ja suurethan ne tuntuvat olevan. Riskillä otin suuremman koon epäillen, että se sopisi, koska pienempää ei tarjolla ollut. UK/US/FR 9,5/10,5/44 -koossa otin ja kenkien sisäpuolella ovat sitten numerot 10 ja 44 niin mitähän helvettiä. No suuret ovat joka tapauksessa joten lähetellään takaisin ja unohdetaan koko malli siihen mennessä kun pienempiä kokoja olisi taas saatavilla. Yleensä sopivat kengät löydän 9,5 -kokoisina.

11
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 21.07.14 - klo:22:48 »
Huh, jopa on Smedleyn pojalla hinnoissa desimaaleja. Alen odottaminen palkitsisi, myös vaihtuvassa valikoimassa Smedleyn outletissa on usein neuletakkeja. Mitoitus selvinnee mailaamalla, minäkin opin tämän kantapään kautta. Valmistajalla on useita mitoituksia, joita turhan usein ei mainita verkkokaupassa.

Outletin ongelma vain se, että kun +150£ neuletakki tulee 50€ myyntiin, niin milteipä jokaisen koon loppuunmyyntiin kuluva aika on sekunti. XXL kohdalla noin kaksi sekuntia.

Itse poistin taannoin outletista kaksi Smedleyn Glenhamia L -koossa ja ovathan ne reiluja tietty kun normaali kokoni on M. Glenhamista saattaisi mennä jopa S, mutta jos olisi ollut kaikki koot tarjolla niin M -koon olisin valinnut.

12
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 06.07.14 - klo:16:44 »
Jos postikulut Atlantin takaa ja tullille pulitettavat maksut eivät pelota ja ikuinen kestävyys sekä yleinen mahtavuus menevät kaiken muun edelle, niin Saddleback Leather on kova vaihtoehto myös. Ohessa kuva omasta thin briefcasesta chestnut -värissä.


13
^ Ei info aspasta jakajalle asti kulje. Poislukien: "Asiakas noutaa itse".

Kertoi ainakin ohjeistavansa jakajan toimimaan näin. Paskamyteri puhelimen välityksellä on taattu mikäli toisin tapahtuu.

14
Fedexin pakettia oli yritetty toimittaa eilen, kukaan ei ollut kotona. Lähetyksen seurantasivulla oli maininta, että uusi luovutusyritys tullaan suorittamaan seuraavana päivänä - tämä oli ok, sillä tiesin, että täällä on ihminen sitä vastaanottamassa. Pakettia ei ollut päivän aikana kuulunut, joten katsoin seurantasivulta onko mitään tapahtunut ja kas, lähetystä oli sen mukaan yritetty luovuttaa. Soitinpa saman tein asiakaspalveluun, jossa ensimmäinen akka tyrmäsi toteamukseni siitä, että lähetysseurantasivulla on maininta seuraavan päivän luovutusyrityksestä automaattisesti todeten, että aina pitää sopia uusi ajankohta asiakkaan toimesta mikäli ei ensi yrittämällä saada lähetystä perille. Puhelu sitten katkesi yhteyden gibattua maaseudulla ja soitin uudestaan ja kas, toisella asiakaspalveluhenkilöllä oli aivan erilainen käsitys edustamansa yrityksen toimintatavoista - hänen mukaansa yksityishenkilölle kuuluu kaksi luovutusyritystä jonka jälkeen Fedex ottanee jollain keinolla yhteyttä asiakkaaseen. Ties mitä suoraan kadulta repäistyjä kesätyöntekijöitä ko. firmakin käyttää.

Totesinpa, että toisena luovutuspäivänä paikalla on sataprosenttisella varmuudella ollut joku joten kuriirilla ei liene ollut kiinnostusta käydä lähimaillakaan. Lähetyksen osoitetiedot ovat moitteettomat, omakotitalo paikalla mistä ei voi erehtyä ja/tai olla tunnistamatta oikeaksi sekä se, että paikkakunnallani ei ole mitään toista katuosoitetta minkä voi edes etäisesti sekoittaa omaani. Minuuttien jäätävää kylmyyttä sisältäneen monologini jälkeen asiakaspalvelija vailla vaihtoehtoja totesi, että lähetykselle tullaan suorittamaan huomenna (perjantai) kolmas luovutusyritys ja koska paikalla ei tule olemaan ketään, tulee jakajan jättää paketti postilaatikkoon sitä ennen soitettuaan minulle varmistuakseen, että on oikeassa paikassa.

Nähtäväksi jää... Epäilen, että joku seuraavista toteutuu;

a) Lähetyksestä ei kuulu mitään ennen kuin itse soittelen sen perään
b) Lähetys päätyy postilaatikkoon, joko omaani tai jonnekin aivan muualle eikä puhelinsoittoa kuulu.
c) Jakaja soittaa luovutuksen kynnyksellä oletettavasti saamansa ohjeistuksen mukaisesti, oli sitten väärässä paikkaa luovuttamassa tai ei.

Omat veikkaukseni järjestyksessä, mitä todennäköisimmin tulee tapahtumaan; A,B,C.

Alihankkijana toimii jokin Pirkanmaan (pika?)lähettipalvelu tai muu vastaava pikkupoikien polkupyörillä toteuttama vitsi jossa tuskin lukutaito tai edes suomen kieli kuuluvat vaatimuksiin.

15
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 04.06.14 - klo:17:45 »
Shortseista en tiedä, mutta ihan pitkälahkeisia housuja Makeyourownjeans.com tekee ainakin kohtuukorkealla risellä. Vai mitä konda : )

Sivuja: [1] 2 3 ... 7