Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tweedster

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1

Olen aikoinaan ostanut kirpputorilta paljon käyttämäni klubitakin, joka on shanghailaisen Dave's Custom Tailoringin tekemä http://www.tailordave.com/ehtml/about/index.aspx

Siinä on hyvä leikkaus ja se on huolella ja hyvin tehty, joten jos olisin itse menossa Shanghaihin, menisin ottamaan kyseisestä räätälistä tarkempaa selkoa.

2
No, ovathan ne aika leveät, mutta kesällä väljät lahkeet ovat paljon mukavammat.

3
Bernhard Roetzel on jo kyllästynyt liian kapeisiin housuihin:

http://bernhardroetzel.blogspot.fi/2012/01/first-fitting-of-my-summer-suit-2012.html

4
Kulttuuri / Vs: Päivän tv-vinkki
« : 08.05.14 - klo:18:28 »
Teemalla huomenna, 6.5. klo 21:00: "O'Mast - Napolin räätälimestarit".

"O'Mast - Napolin räätälimestarit" tulee uusintana sunnuntaina ja se on katsottavissa myös täällä:

http://areena.yle.fi/tv/2159632

Näin siitä televisiossa vain lopun, mutta se oli minusta kerta kaikkiaan upea dokumentti.

5
Asut ja pukineet / Vs: Räätälinvaateketju
« : 08.05.14 - klo:07:28 »
Jos teettäisin tuollaisen frakin, laitattaisin ehkä vinot sivutaskut käytännön syistä.

En suosittele sitä, se ei ole perinteistä eikä edes käytännöllistä. Vartalonmyötäisessä päällystakissakaan, kuten covert coatissa vinottaiset taskut eivät olisi todellisuudessa käytännölliset, koska takki pullistuu väärällä tavalla jos käsiä tai muuta tilaavievää pidetään taskussa. Sivuttaiset taskut kuuluvat väljiin päällystakkeihin. Vyötäröllä olevaa saumaa pitkin on kuitenkin helppo teettää huomaamaton lipputasku, ja perinteisesti liepeisiin on ainakin frakissa ommeltu vuoriin toinen tasku, jonka suu on pystysuora.

6
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 26.11.13 - klo:10:25 »
Barbour myy myös irtovuoria, taisivat olla fleecestä tehtyjä, joilla vahatakkia saa vahvistettua viimaan.

Myös lampaantaljaisia löytyy. Stockalla kyselin noista irtovuorista ja heillä oli juuri kaikki loppuneet (!!) - yksi oli hyllyssä fleecestä tehtynä. Kuulemma Barbour myy vaikka sitä ei mainosta. Heillä on myös uusiopalvelu ja tarvikkeita. Kuulemma sekä vahaa että paikkaustarvikkeita (!!) pitäisi tulla ihan hyllyynkin. Myyjä oli harvinaisen tietoinen asioista ja sanoi juurikin mitä epäilin eli Barbour vaatii että se uusiointipalvelu on oltava saatavilla ja tarvikkeita tulee tarjota. Tarvikkeista ei ollut varma mitä oli tulossa mutta ilmeisesti vahalankoja (vihreä, ruskea) mitä eBaystäkin toki saa erikseenkin.
Hyvää oli siis palvelu ja yksi takki lähti mukaan - kävi jo ärsyttämään kopioiden myyjät eBayssä.

Oman kokemukseni varassa sanoisin, ettei vuorista ole todellista hyötyä kylmällä, jos se on hihaton. Hyvä villapusero on alla paljon lämpimämpi.

7
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 14.11.13 - klo:18:43 »
Tässä: http://www.gilt.com/brand/luigi-bianchi-mantova/product/1003059594-luigi-bianchi-mantova-corduroy-unconstructed-blazer

Jos nyt haluaa 454 € pistää niin mikäs siinä..

Itse ennemmin vaikka polttaisin setelit ja heittäisin kolikot jonkun lokin hanuriin, sekin olis parempaa vastinetta rahalle..

Eräältä brittiläiseltä kauppiaalta saanee tuohon hintaan kaksi samettitakkia. Tai jos ostaa sen yhden, jää rahaa vielä helvetin hyvää viskiin. Mitään larppaustakkeja nuo eivät ole, mutta jos ei ole kartanoa, miksi larpata kartanon herraa? Ja jos on kartano, on ehkä fyrkkaa ostaa se larppaustakki jostain sen kummempia kyselemättä eikä pohtia jotain ebaybargainpricea.

Tuossa takissa ei ole yhtään mitään brittiläistä.

8
En ole käynyt paikan päällä, mutta Tweed Country Sports Tukholmassa on kaikesta päätellen erittäin asiantunteva liike:

http://www.countrysports.se/

Bladenin kotisivujen mukaan http://www.bladentailoring.co.uk/showstockist.aspx?sid=127 heillä on myös Bladenin vaatteiden "semi-bespoke" -palvelu (ilmeisesti mittatilauspalvelu).

9
Asut ja pukineet / Vs: Viron/Tallinan laatuliikkeet
« : 18.07.12 - klo:20:36 »

Pediwearilla näyttää olevan £ 445 (Excl VAT: £370.83)

http://www.pediwear.co.uk/crockett/products/366.php

10
Asut ja pukineet / Vs: Taskuliinat
« : 17.07.12 - klo:18:29 »
Markkinointi on ihan onnistunutta, kuvioinnitkin ovat miellyttäviä. Kyllä näille varmaan kaikesta huolimatta ostajia löytyy.

11
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 14.07.12 - klo:21:24 »
Otan osaa, ikävä luopua tuollaisista kengistä.

12


Kiva takki, voi käyttää pyjamana matkustaessa eikä ulkonäkö enää kärsi enempää.

13
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 14.07.12 - klo:20:13 »
Kaunis morsian vie kaiken huomion, kukaan ei huomaa mitä sulhasella on päällä. Silti ihmetyttää, kuka törttö laittaa kukan napinläven sijasta rintataskuun.

14
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 14.07.12 - klo:20:07 »
Trrickersin country-malliston kengät, joihin on tilauserissä jälleenmyyjän vaatimuksesta vaihdettu toisenlainen pohja, ovat yleensä pettymys. Leveämpireunoksisen kaksoisnahkapojan korvaaminen tuollaisella pilaa 4444-lestin muodon ja tekee sen ahtaaksi ja epämukavaksi varsinaiseen kokoonsa nähden.

Tarkentaisitko hieman, mitä tarkoitat eli millä pohjalla tuossa on kaksoisnahkapohja korvattu ja miksi se pilaa lestin.

Täsmällisemmin ilmaistuna tarkoitan, että kaksoisnahkapohja, commando-pohja tai dainite-pohja ovat kaikki (myrskyreunoksineen) leveämpiä, ja kengän päällinen kiinnittyy niihin kutakuinkin kohtisuoraan ylhäältä:

http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=50&shoeid=2911

mutta jos tällainen pohja on korvattu kaupunkikenkien ohuemmalla nahkapohjalla, pohja on väistämättä myös kapeampi. Tällöin kengän päällisen täytyy kaartua hieman kengän alle kiinnittyäkseen reunokseen. Esim nämä siniset mokkakengät:

http://www.styleforum.net/t/198359/offical-trickers-shoes-and-boots-thread/2370

Ero ei ole silmiinpistävä, mutta jos on samaan aikaan sovittanut molempia malleja, joiden pitäisi olla samaa lestiä, huomaa tämän jälkimmäisen ahtauden. Itselläni on Bourtonit kumpaakin "mallia", ja ohuemman pohjan vaihtaminen on ikävä kyllä pilannut osan lestin ylivertaisista ominaisuuksista omaan jalkaani. Nyt ne eivät enää ole kengät, joiden mukavuudesta ja istuvuudesta kannattaa maksaa vähän enemmänkin, ne ovat enää vaan kengät. Minulla on suhteellisen leveät ja "rintavat" jalat.

Ei pitäisi muotisyistä alkaa peukaloida täysin hyvää ja toimivaa tuotetta.


15
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 14.07.12 - klo:01:26 »
Nämähän eivät ole kyllä country-mallistoa? Ovat varsin sirot.

Taidat olla oikeassa. Eivät tosiaan näytä siltä. Luulin, että vain country-mallistossa on derbyjä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10