Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mr. B

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Vs: Smokki
« : 01.12.15 - klo:18:25 »
Kiitos vastauksestasi.

Valitettavasti en uskalla luottaa nettikauppoihin tässä tapauksessa, koska tilaisuus, johon vaatetta tarvitsen on suht pian. Kivijalkaliikekin tarvinnee muutamaan päivän tarpeellisiin muutostöihin. Muuten Tyrwhitt vaihtoehtona varmasti olisikin ihan ok. Joitain paitoja olen sieltä hankkinut ja hinta-laatusuhteeltaan merkki on hyvä, jos mitoitus vain sopii omalle vartalolle. Kun nyt aiheeseen päästiin, millaisia heidän villakangastakkinsa/trenssinsä ovat mitoitukseltaan? Telttaa en tarvitse, mutta liian slimmikään ei ole passeli. Peruspaidat olen heiltä joutunut kavennuttamaan ompelijalla, jos se jotakin viitettä antaa.

Boss vaikutti hinta-laatusuhteeltaan pätevältä, Hackettia en vielä ehtinyt testata. Jäänee ensi viikon alkupuolelle, joskin erittäin viime tinkaan, siellä vierailu. Hyviä ehdotuksia otetaan siis edelleen vastaan. Selvennyksen vuoksi: ennalta mainittu budjetti itse puvulle, tykötarpeet siihen päälle.

Yksi vaihtoehto on tilata vaikka Charles Tyrwhittiltä smokki ja kokeilla. Se ei maksa paljon mitään ja jos se ei sovi niin palauttaminen maksaa muutaman kympin, mikäli Posti ei ole lakossa. Tietenkin Tyrwhittin "not made in UK" kankaat, vaikka ovat mielestäni ihan hyviä, voisivat olla parempiakin, mutta tuohon hintaan on aika turha odottaa muualtakaan mitään äärimmäistä luksusta saavansa. Omien havaintojeni mukaan Tyrwhittin vaatteissa ei yleensä ole mitään muuta vikaa kuin nappien kiinnitys, joten jos vaate on hyvä, kannattaa kaikkien nappien kiinnitys vahvistaa välittömästi muutamalla lisäpistolla.

Tyrwhittiltä löytyy myös smokkipaita (marcella), mutta valitettavasti siinä ei reikiä irtonapeille, eikä hihamitat riitä itselleni. Nappiasia on kuitenkin hyvin nopeasti korjattavissa, sillä eihan paitaan tarvitse tehdä muuta kuin reiät nappien 2-5 tilalle (ylhäältäpäin). Reikien ei tarvitse olla edes mitenkään erityisen hyvin ommellut, sillä nehän jäävät piiloon, joten voit antaa tehtävän lähes kelle tahansa sakset ja neulan kerran nähneelle.

Tyrwhittiltä löytyy smokille myös liivi/cummerbund, rusetti, taskuliina, paidannapit ja kalvosimet, sukat, huivit ja tarvittaessa myös vasikannahkaiset captoe oxfordit. Tietenkin hinta paisuu tässä vaiheessa jo yli budjetin, mutta kerro vaan, jos löydät vastaavan paketin samaan hintaan jostain muualta. Ja väitän, että nämä kepittävät laadussa ne Bossit ja muut mennen tullen ja palatessaan. Jos haluat jatkaa samalla linjalla, niin saatpa sieltä myös päällystakin, hanskat ja sateenvarjonkin hyvään hintaan, mutta sitten mennään jo pitkälti toisen tonnin puolelle. Ainoastaan asiallien hattu jää uupumaan, mikäli tuolla asioit.

Meni vähän mainostamiseksi, mutta mielestäni kyseessä on ihan mainio pulju. Olisi hauska tietää, kuinka eettisesti ja ekologisesti se vaatteitaan tuottaa. Vähän pelkään, ettei se totuus kestä päivänvaloa.

No ok. Silkkisukkia ja siistejä olkaimia sieltä ei saa, jos niille on tarvetta, mutta puljun smokkihousujen vyötärön ympärys on saadettävissä, eli esim. olkaimille ei ole edes mitään tarvetta.

Sukkia lukuunottamatta varsin dapper:


Ja kyllä, smokkien slim fit on mielestäni slim fit, ja paitojen extra slim fit on myös varsin slim.

2
Asut ja pukineet / Vs: Smokki
« : 28.11.15 - klo:15:42 »
Onko kellään hyviä ehdotuksia mistä smokkia kannattaisi lähteä etsimään? Vaatimuksena, että sovittamaan pääsee Helsingissä tai Brysselissä. Suit Supplyn mallit eivät minulle sovi, koska eivät suostu myymään takkia ja housuja eri koossa. Mieluummin shaalikaulukset lovimallin sijasta ja budjetti miel. alle 800 €, joka sulkee aika paljon vaihtoehtoja ulos. Hackettin mallit eivät ihan istu omaan silmääni, mutta niitä varmaan käyn kuitenkin testaamassa. Bossilla vaikuttaisi myös olevan jotakin. Plussaa, jos samasta paikasta saa ostettua paidan laskoksilla ja irtonapit sekä cummerbundin tai liivin ja solmukkeen.

3
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 03.09.15 - klo:19:22 »

Sinun tilanteessasi itse kääntyisin joko jo suositellun Suitsupplyn tai Boggi Milanon puoleen. Kummallakin on liike Brysselissä ja vielä melko lähellä toisiaan.

Kumpikaan ei osu täysin antamiisi spekseihin, mutta kummastakin pitäisi löytyä asiallisia vaihtoehtoja ja kummallakin on myymälä Brysselissä. Ykköspaitahan on ilmeisesti tulossa myöhemmin?

Kiitos vinkeistä. Boggi meinasi kokonaan unohtua vaikka ostan suurimman osan vapaa-ajan vaatteistani sieltä. Ykköspaita on tulossa myöhemmin. Hackett osoittautui kannaltani parhaimmaksi valinnaksi ja paitavalikoima liikkeessä oli nettikauppaa laajempi.

4
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 01.09.15 - klo:12:13 »
Kiitos mielipiteestäsi. Käyn liikkeessä katsomassa miltä paidat vaikuttavat.

5
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 01.09.15 - klo:00:46 »
Suitsupply: http://eu.suitsupply.com/en/store?StoreID=stores-Brussels

Kiitos pikaisesta vastauksesta. Minkälaisia Suit Supplyn paidat käytännössä ovat? Merkin omasta ketjusta löytyi sangen ristiriitaista tietoa. Kävin joskus liikkeessä testaamassa paria pukua, mutta ne eivät vakuuttaneet. Irtotakki tosin tarttui matkaan ja se on hintaansa nähden ollut ihan pätevä tekele. Edullisiahan nuo ovat, mutta ihan sekundasta ei kehtaisi 80e maksaa. Tessitura Monti kangasvalmistajana toki kuulostaa lupaavalta.

6
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 31.08.15 - klo:21:02 »
Osaisitteko antaa hyviä vinkkejä laadukkaasta kauluspaidasta mielellään alle 150 euron ja ehdottomasti alle 200 euron kappalehintaan? Vaatimuksena se, että jälleenmyyjän tulisi löytyä Brysselistä ja paidan tarttua heti matkaan kiireisen aikataulun vuoksi. Absurdia sinänsä, että lähes kaikilla laadukkailla kenkämerkeillä on omat myymälänsä täällä, mutta vaatteiden osalta muotimerkit jylläävät eikä klassisilla kauluspaitamerkeillä ole omia myymälöitä. Miesten pukimoissa keskittyvät valmisvaatteiden kohdalla pitkälti T&A:n ja Kitonin kaltaisiin merkkeihin, jotka menevät budjettini yli. Vaihtoehtoisesti myytävä tavara on sellaista, josta en ole aiemmin kuullutkaan, enkä mieluusti investoi tuollaiseen reilua satasta.

Tarve olisi klassiselle valkoiselle paidalle tuplakalvosimilla. Tilasin jo yhden mittapaidan hovivaatettajaltani, mutta se myöhästyi eikä ehdi tilaisuuteen, johon vaatetta tarvitsisin. Suosin yleisesti yksinkertaisia kalvosimia monikäyttöisyyden vuoksi. Käyn lähipäivinä tarkastamassa Hackettin. Nettisivujensa perusteella heillä ei formaaliin paitaan ollut mieleistäni kaulusvaihtoehtoa, mutta ehkä liikkeessä valikoima on parempi.

Suuret kiitokset jo etukäteen!

Sivuja: [1]