Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Gaffer

Sivuja: 1 ... 92 93 [94]
1396
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 22.12.09 - klo:00:47 »
Uudet (Barkerin valmistamat) CT:n kengät saapuivat tänään, juuri sopivan kokoisina. Ennen muuta kengän kärkiosan korkeus miellyttää korkean ja pyöreän isovarpaan omistavaa. Siinä toistaiseksi näiden kenkien tärkein oppi, ennen kuin ovat olleet pidempään tositestissä. Kuten mukana tullut "ohjeläpyskäkin" kertoo, ei puolipohjia nahkapohjaisiin suositella laitettaviksi. Siispä huomenna kaupungille sopivia kalosseja etsimään. Löytyisikö Schoffan lisäksi muualta? Stockmann?

http://www.ctshirts.co.uk/ym-gbpdefault/yr-yd-Men%27s-Shoes/yg-Premium-Calf-Shoes/yp-MC029BRN/Conker-Brown-Calf-Leather-Oxford-Semi--Brogues-Shoes/productdetail.aspx?ppp=12&sortBy=Relevance&page=1&back=False&canned=&browse=Y1397
Asut ja pukineet / Vs: Talvikengät
« : 22.12.09 - klo:00:29 »
Mulla on puoli numeroa isommat loake gatcombet talvikenkinä. Kengissä on leveä lesti ja laitoin paksun pohjallisen. Sopii villasukka sisään. En usko että olis sopinut villasukka enää jos oisin 8 koon ostanut, mikä mulla on yleensä.

Osaisitko sanoa tai voisitko mitata, kuinka leveä pohja Gatcombeissasi on? Onko alle 110 mm? Itse harkitsen samaa mallia, suunnillen samassa koossa kuin sinulla, kakkostalvikengiksi.

1398
Asut ja pukineet / Vs: Schoffan paidat
« : 21.12.09 - klo:21:59 »
^ Katsos vaikka niin pian huomaat, että sieltä ja täältä voisi ottaa puoli senttiä, sentin tai parikin. Aivan täydellinen paita on pienestä kiinni... ;-)

1399
Asut ja pukineet / Vs: Schoffan paidat
« : 21.12.09 - klo:18:08 »
Noudin tänään 7:nnen paitani Schoffalta ja oikeastaan vasta viimeisin paita on täydellinen jokaiselta mitaltaan. Ovathan nuo aiemmatkin parempia kuin yksikään valmispaitani, mutta vaatimustaso ja täydellisyyden tavoittelu ovat luonnollisesti kasvaneet jokaisen tilauksen jälkeen.

1401
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 18.12.09 - klo:21:41 »
Lloydit ovat lähtökohtaisesti rumia möhkäleitä ja samalla n. 130-160 euron hinnalla saa ulkomailta a) paremman näköisiä ja b) laadukkaampia kenkiä. Kyllä Lloyditkin toimivat aikansa sellaiselle, joka ei tyylikkyydestä niin paljon välitä. Kauttaaltaan tyylikäs mies ei niitä jalkaan vetäisi.

1402
Asut ja pukineet / Vs: Kesävyö
« : 18.12.09 - klo:15:20 »
Itse pidän laatutuotteista, jotka nimenomaan ovat aavistuksen patinoituneita, mutta siis käytettävyydeltään ja kunnoltaan erinomaisia. Laadukas tuote, vaikka kokeekin aikaa ja käyttöä - ja ajan kanssa patinoituu sopivasti - kestää erinomaisesti. Siinäpä sen viehätys ja järkevyys onkin. Otetaan vaikka peccary-hanskat, jotka ovat uutena hienot, muttei niin hienot kuin käytettynä; hieman tummuneina, kuin jonkun kerran verstaan työhanskojen virkaa toimittaneina tai metsästyskivääriin monesti tarttuneina, mutta ovat silti erittäin hyväkuntoiset. Tätä tarkoitin 'kauniilla patinalla', jonka annan mielelläni näkyä (vapaa ajan) asusteissani. No, älkäämme menkö tämän pidemmälle itse aiheesta - kesävöistä.

1403
Asut ja pukineet / Vs: Loake
« : 18.12.09 - klo:13:24 »
^ Niin, lähinnä kai liukasteleminen on suurin syy uusien pohjien laittoon; hyvä etten kotona parketillakin ollut jo perseelläni! No, jospa sitä kokeilisi miten käy. Kalosseita vierastan tällä hetkellä, ehkä joskus mieli muuttuu. Nuo maksoivat n. £140 + postit, malli on Knightsbridge. 

1404
Asut ja pukineet / Vs: Hanskat ja niiden hoito
« : 18.12.09 - klo:11:38 »
Paljon puhutuista peccaryista: Testasin tänään omia vuorittomia Sauson peccaryjani -12 asteessa, ja täytyy todeta että olivat kuin yhtä tyhjän kanssa. Sormet jäässä pakkassäässä. Pikkupakkasilla muistaakseni lämmittävät vielä moitteettomasti, mutta nämä kelit vaativat reilusti tuhdimpaa. 

1405
Asut ja pukineet / Vs: Kesävyö
« : 18.12.09 - klo:11:33 »
..., puolen vuoden käyttö ei näy käytännössä lainkaan.

Itse toivon lähes missä tahansa asusteessa - olkoon vyö, kengät, hanskat tai kello -, että käytön jäljet tulevat esiin, ja mahdollisimman piankin. Vasta kaunis patina viimeistelee - useimmiten - asusteen tai vaatteen.

1406
Asut ja pukineet / Vs: Re: Charles Tyrwhitt
« : 18.12.09 - klo:01:37 »
Lainaus käyttäjältä: finanssimies
Jo tosi paljon off-topic: Mihin nuo Stockmannillakin myytävät Lloydin kengät asettuvat teidän arvosteluasteikolla?

Lloydin jalkineet ovat Suomessa liian kalliita ja mallit outoja. Full broguetkin ovat todella paksua nahkaa, josta on pukukäyttö kaukana. Kannattaa välttää.

Ei millään muotoa CT:iin liittyvää, mutta voisitkohan, Ville, tehdä Lloydin jalkineista jonkinlaisen syväanalyysin blogiisi? Itse en moisia popoja omista, ja ehkäpä kriittisen blogitekstin myötä myös niitä harkitsevat pidättäytyvät ostamasta niitä. Luullakseni blogi saa uusia lukijoita viikoittain ja kukaties heidän joukossaan on myös Lloydin kenkiä käyttäviä, jotka toivon mukaan kokisivat herätyksen Lloydin löylytyksen jälkeen.

1407
Linkit ja vinkit / Vs: Verkkokauppoja jalkineiden ostoon
« : 18.12.09 - klo:01:15 »
Itse olen ollut varsin tyytyväinen Shoehealerin asiakaspalveluun. Vastaavat nopeasti tiedusteluihin ja kaiken kruunuksi tilaamani kengät tulivat seuraavana päivänä edellisillan tilauksesta, ilman postimaksua! (En tosin muista oliko jokin erikoistarjous tuolloin.)

https://www.shoehealer.co.uk/

Edit: Shoe Healeristahan onkin hyvä juttu blogin puolella, joka myös vahvistaa ilmaisen postituksen.

1408
Asut ja pukineet / Vs: Loake
« : 18.12.09 - klo:01:07 »
Itse tilasin kuvan 1880-sarjan Loaket noin kuukausi sitten Pediwearista. En ole vielä(kään) laitattanut niihin puolipohjia, joten ovat käyttämättömät. Ei tuonne pihalle viitsi mennä ensin liukastelemaan ja hiekoituksen tullen pilaamaan pohjia. Kengät istuvat jalkaani erinomaisesti joka suunnassa eivätkä ole niin jäykät kuin kuvittelin. Kunhan pakkaset tuosta vähän rauhoittuvat, alan myös ulkoiluttamaan niitä toden teolla.


1409
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (kipparitakki)
« : 18.12.09 - klo:00:36 »
Ainakin eilen (torstaina) Schottin takin sai Salaisesta Agentista hintaan 254 euroa, eikös se normaalisti ole 300:n hujakoilla. Näin tarjouksen lehdessä, mutten ehtinyt siihen paria sekuntia enempää tutustumaan. Lieköhän joku useammankin päivän tarjous/ale?

Sivuja: 1 ... 92 93 [94]