Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - choir

Sivuja: 1 ... 64 65 [66]
976
Laatutori / MYYTY: Church Balmoral-kengät, koko 10 G
« : 02.03.11 - klo:18:34 »
Myydään herrasmiehille:
Tammikuussa ostetut ja kaksi kertaa sisätiloissa käytetyt Oxford-tyyppiset, miesten arvokkaimpiin malleihin kuuluvat kengät!
Väri Black Calf. Sarjassamme väärä koko nettiostoksissa (Herring Shoes), PÖÖ! Muuten olen erittäin tyytyväinen ja aioin ostaa pienemmät kokoa 9,5 F tai 9 G.

Maksoin 255 puntaa + lepolestit Herring Cedar Tree 35 GBP + postitus 15 GBP =  305 puntaa, eli 359,75 EUR.
Myyn ne + avaamaton kenkänkiilloke + kenkälusikka + pussit + rätti + alkuper. laatikko, eli kaikki härpäkkeet mukana, hintaan 300 EUR + postikulut!! Jos et tarvitse lepolestejä, myyn hintaan 280 EUR.

Katso: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?colset=1&style_id=221&shoeID=373&brandID=4&catID=38&oldcolID=348&seconds=0&colour_id=678


Yours, sincerely!

977
choir, minulla ei ole vielä kokemusta desert boottien materiaalin kestävyydestä, mutta ainakin noiden kahden goodyear welt -kengän materiaali on varsin pitkäikäistä jos sitä huoltaa kohtuullisin väliajoin. Päivittäisessä käytössä kengät kestävät vuosia kunhan pohjat uusii tarvittaessa, voin näyttää miltä omat vanhat vastaavalla matskulla varustetut kengät ovat kestäneet.

Valmistajalla on tarjolla myös edullista hoitoainetta jota minulla on muutama purkki ylimääräisenä.

Desert booteissa on leveähkö lesti, Brogue ja Cambridge ovat kapeampia. Mutulla voisin veikata desert booteissa olevan leveys G ja noissa muissa ehkä F.

Tuotteet eivät sisällä mitään eläinkunnan tuotteita.

Mitoitus on hieman kookas, oma kengänkokoni on monilla valmistajilla 42,5 tai 43 mutta näissä kengissä koko 42 on sopiva ja 43 liian iso.


Jahas, kiitos tiedosta!

Huonoilla kokemuksilla keinonahkakengistä tarkoitan lähinnä niiden hiostavuutta, ne eivät "hengitä" siten kuin aidot nahkakengät. Miten on näiden vegaanisten kenkien laita? Jos se ominaisuus olisi nahkakengän veroinen, jäisin kiinnostuneen odottavalle kannalle...

978
Hei vaan!
Ovatko "vegaaniset kengät" siis muusta materiaalista kuin eläinkunnasta peräisin, eli eivät ole nahkakenkiä? Keinonahkakengistä on minulla huonoja kokemuksia, mitä nämä sitten ovat?
Entä ovatko lestit kapeita vai leveitä?

979
Herring Fencotet yhä jäljellä..

Nyt syksyyn upeat vuodenajan väreissä olevat makupalat.

Syyshinta näille täysin käyttämättömille kengille vain €150 euroa!

Yhteydenotot:
- yksityisviestein

Hei!
Olen laittanut yv:n näistä...

980
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 10.02.11 - klo:18:45 »
Pluhar ja kumppanit. Arkaistisesti tokaisen, AH! Tummasta paidasta ja taskuliinan puutteesta huolimatta solisti (onkohan hän kuullut monokromaattisesta haasteesta?) laulaa hyvin, eivätkä muutkaan aivan kädettömiä ole...

http://www.youtube.com/watch?v=EZ-VsKB_tNw


Coooool !!

981
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 08.02.11 - klo:18:24 »
Lainaus
Jännä kombo! Näin klassisen musiikin ystävänä täytyy myöntää, että homma pelittää.

Niin on! Itse olen kanssa innostunut klassisesta tämän tyylisten levyjen kautta. Tsekkaappa muuten tämä Queen-sinfonia joka on paljon enemmän kuin pelkkiä covereita klassisilla soittimilla.

http://open.spotify.com/album/6YxmtlKfXt42M6zsl1WVAe

Nyt, kun on ajatukset klassisessa voisi laittaa soimaan Deep Purplen Concerto For Group And Orchestra:n.

http://open.spotify.com/album/2MDlquYiN2cUsTh5kt2mPE

Aika mahtipontisia nousuja, joita iso sinfoniaorkesteri saa aikaan! Huippukohdissa pitäisi vielä olla suuret urut! Kuka on tämän Queenin sovittanut orkesterille?

982
Vaihtokauppa se on joka kannattaa!

Vaatteet ovat roikkuneet laatutorilla nyt kuukauden ja kamoista pitäisi päästä eroon. Kokeilen siis brutaalin rahakaupan sijaan liikutella vaatteita ruohonjuuritason vaihtokaupalla. Kokoa mieleisesi paketti meikäläisen vaatteista ja ehdota mitä antaisit tilalle.


Olen kokoa 50 R (183/80kg) ja kaulukseni on 44, joten kommenttejani istuvuudesta voi verrata tuohon. Valitettavasti minulla ei ole nyt kykyä tarkempiin mittauksiin edes pyydettäessä. Mittaaminen pitäisi opetella ja siihen ei nyt ole aikaa.

Borrelli kauluspaita
- kaulus 44
- ranskalaiset kalvosimet
- aidot helmiäisnapit
- huippupaita eräältä parhaina pidetyistä valmistajista
- huippukaulukset, Borrellin 'roll' on maailmankuulu
- viimeisessä kuvassa näkuu rinnassa pieni säilytyksen aikana ilmaantunut tahra (ostajalla on palautusoikeus, jos tuo ei lähde pesussa)


Giorgio Armani kengät
- koko 44
- mustat
- Blake-rakenteiset reunoskengät
- Kuvissa näkyy sisällä irralliset silikonipohjalliset, jotka eivät kuulu kauppaan

----------
Hei!
vieläkö nämä vievät tilaa vaatekaapissasi? Jos, niin voisin harkita ostamista halvalla.

983
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 08.02.11 - klo:10:30 »
The Royal Philharmonic Orchestra Plays Queen soi Spotifystä. Biisit toimivat omasta mielestäni loistavasti orkesterisovituksilla ja kuoro toimii mukavasti mahtavan instrumentaalin tukena. Kitarassakin on jopa sitä samaa henkeä mitä Brian May:n soitossa. Suosittelen:

http://open.spotify.com/album/09raD88HvV3szjE1WcEHWB

Jännä kombo! Näin klassisen musiikin ystävänä täytyy myöntää, että homma pelittää.

984
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 01.02.11 - klo:23:28 »
Luigi Boccherinin joku sinfonia! Never heard before, kindo Mozart.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Luigi_Boccherini

985
Asut ja pukineet / Vs: Turkki miehellä?
« : 01.02.11 - klo:22:59 »
Mun milestä tää oli ihan hyvännäköinen kelssi.Mistä noita saa ja mihin hintaan? Tai myisikö joku vähän käytettynä, koko 54-56?

986
Asut ja pukineet / Turkki miehellä?
« : 31.01.11 - klo:13:58 »
Hei kaikille!

Mitä mieltä olette talviturkista miehellä, noin periaatteessa? Entä käytännön kokemuksia? Mitä pitäisi ottaa huomioon, jos suunnittelee esim. kelsiturkin ostamista?

987
Etiketti / Vs: Kengät pois vierailulla
« : 30.01.11 - klo:12:11 »
Kiitos kaikille asian eri puolien pohtimisesta!

Jotenkin yhä tuntuu siltä, että ainakaan tällainen kohta 50-vuotias mies ei mielellään ole sukkasillaan pikkutakki / puku päällä, vaikka olen toki minäkin ollut.
Usein yksityiskodin emäntä ja isäntä eivät kehtaa pyytää ulkokenkien riisumista.

Asian ratkaisemiseksi esitettiin edellä seuraavia keinoja:
-kanna pikkukengät mukanasi
-kanna oma kenkien puhdistusliina mukanasi
-käytä kalosseja
-pyydä lupa pitää kengät jalassa
-sukkasillaan

Korjaisin vielä alkuperäistä viestiäni: mielestäni tällainen ulkonainen seikka ei tee kenestäkään ns. herrasmiestä - sen saa aikaan luonteva ja hyvä käytös.

988
Etiketti / Kengät pois vierailulla
« : 29.01.11 - klo:12:11 »
Hei kaikille!

Meillä Suomessa on tapana, että ulkokengät riisutaan, kun tullaan vierailulle yksityiskotiin. Näin varsinkin talvella. Toisaalta herrasmies tuskin esiintyy sukkasillaan pikkutakki päällä, saatikka puku päällä. Mikä neuvoksi? Itse kannan mukanani nauhattomia pikkukenkiä, nauhattomia siksi että ne voi sujauttaa helposti jalkaan vierastalon eteisessä. Suggestions?

Sivuja: 1 ... 64 65 [66]