Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - danius

Sivuja: [1] 2 3 ... 142
1
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 30.01.24 - klo:22:59 »
Oletko tutustunut Ettingerin valikoimaan? https://www.ettinger.co.uk/collections/mens-wallets

Sain joululahjaksi pienen card casen kyseistä firmasta. Pieni, mutta toimiva omaan tarpeeseen. Kuusi korttipaikka, ja pari seteliä menee taitettuna korttien alla olevaan ”taskuun”. Monen kokoista lompakkoa näyttää myös olevan valikoimassa.

2
En ehkä noiden kanssa laittaisi kauluspaitaa, voi tulla liian tukkoisen ja täyden näköinen kaulan seutu. Toisessa on niin korkea kaulus, ja toisessa niin samanlainen malli kuin kauluspaidassa. O- tai V- aukkoinen neule sopii kauluspaidan kanssa kyllä. V- aukkoinen myös solmion. Neuletakit sopii molempien kanssa yleensä.

3
Taisi Jannella olla tuossa pieni ketunhäntä kainalossa.

4
Sama taktiikka, toimistolla on muutama pari nahkapohjaisia kenkiä odottamassa. Vaihdan sitten säätä kestävät ulkokengät niihin. Joskus työ vaatii reissua kaupunkiin, silloin valitsen näillä säillä varrelliset, edustavammat nahkakengät kumipohjalla.

5
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 06.05.21 - klo:22:58 »
Upeat kengät!

6
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 23.02.21 - klo:18:58 »
Jos vaatekaappini tuhoutuisi, ostaisin vain muutaman mustan, harmaan ja valkoisen vaatteen joita voisi sujuvasti yhdistellä.

7
Asut ja pukineet / Vs: Laadukkaat vaelluskengät
« : 15.12.20 - klo:22:37 »
Harmi kun ne Enfieldit mentiin muuttamaan. Alkuperäiset löytyy vielä minultakin, mutta alkavat  pikkuhiljaa olla loppuun ajetut. Ehkä niillä pari talvea vielä menee. Ovat olleet loistava kaveri muutamalla talvisella kaupunkilomalla, esim. Edinburghissa, kun tuli välillä lunta, välillä jäätä ja välillä vettä. Metsään niillä ei luonnollisesti ole mitään asiaa.

8
Kuulen jo Topo Leistelän lukevan tuota mainostekstiä.

9
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 15.11.20 - klo:22:12 »
Automuotoilun ollessa kyseessä, mitä olette mieltä uudesta Ferrari Romasta? Hesarista lukemani mukaan sähköautot ovat vaikuttaneet tämän auton muotoiluun. Linkistä tekniikka&talous lehden juttuun jossa kuvat autosta. https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/teho-620-hv-huippunopeus-320-km-h-ferrari-roma-esiteltiin-helsingissa/159023f7-7e1a-46fa-a276-9282e72e1671

10
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 12.11.20 - klo:22:44 »
Minulla oli edelliset viisi vuotta juuri tuo GLK 220 cdi, vuosimallia 2010. Tykkäsin sen suhteellisen ajattomasta muotoilusta, nelikulmaisuus toi vähän mieleen klassiset maastoautot, ja jotain viitteitä tosiaan siihen G-sarjaan tuossa on. Mukavan terhakka diesel se oli. Muutama isompi vika matkan varrella söi vähän uskottavuutta Mercedeksen laatuun. Kaasuläpän hajoaminen (melko yleinen vaiva tuon vuosimallin ja moottorin autoissa) ahtopainetunnistimen hajoaminen, pissapojan halkeamisen, ja viimeisenä todella reilu puoltaminen oikealle sai hermon kiristymään. Puoltamisen korjaaminen olisi vaatinut melkoisen operaation, jotain tukia olisi pitänyt alta rueta vaihtamaan. Kilometrejä autossa oli se 200 tuhatta. Viimeisen niitin vaihdolle teki takatilan pienuus kun nelihenkinen perhe lisääntyi vielä labradorin noutajalla. Katselin aikani mersuja, mutta uusimmat korimallit eivät miellyttäneet, ja isommissa uudemmissa hinnat alkoivat olla aika kovia. Päädyin aikani Range Roverista haaveiltuani, ja sen korjauksista peloteltuna lopulta BMW:n X5:een. Tilaa on, ja kolmilitrainen, kahdella turbolla varustettu dieselkone saa nyt vuoden ajelunkin jälkeen hymyn kohoamaan huulille kun sillä kiihdyttää liikenteen sekaan.

11
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 11.11.20 - klo:23:21 »
Mielestäni BMW:n uusista malleista löytyy tyylikkyyttä joka sopisi kuvailemallesi herrasmiehelle. 500- sarjasta ainakin. Mersu on toki klassisin, mutta bemarissa on sellaista sopivaa, veitikkamaista ikinuoruutta. Kun taas Audi mielestäni on selkeästi se sporttinen vaihtoehto, joka ei enää määrittelemällesi herrasmiehelle ehkä menisi. Muistelen, että aikanaan TV:ssä pyörineeseen Frasier-sarjassa Cranen veljeksillä Frasierilla oli E-sarjan mersu, ja pikkuveli Nilesilla BMW.

12
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 24.09.20 - klo:23:18 »
Onko tämä nyt se Tampere?

13
Laatutori / voi poistaa
« : 07.09.20 - klo:13:13 »

-

14
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 28.04.20 - klo:22:27 »
Löysin kyttäilyn jälkeen Kukkapuron Sirkuksen Avarten valmistamana. Tuoli on hyvän kuntoinen, pyörät täytynee vaihtaa. Mukava tuoli istua. Musta kangasverhoilu on täysin ehjä ja kaasujousikin toimii ihan ok. Pieni rasvaus ei varmaan haittaa. Runko on mustaksi maalattua vaneria. Kaunis tuoli. Omalle mitalle selkänoja on ehkä aavistuksen lyhyt, ja käsinojat voisivat ulottua pidemmälle eteen. Mutta olen kaikinpuolin tyytyväinen, selkeä parannus entiseen ja muotoilu miellyttää silmää. Täytyy pitää sitä fysiota vielä kuitenkin vaihtoehtona joskus tulevaisuudessa jos pääntuki tuntuu tärkeältä saada. Ainoa miinus hankkimassani tuolissa tosin on se, ettei tässä mallissa ole kallistusta, pelkkä korkeuden säätö. Jännä kun näitäkin on niin monenlaista, vastaan tuli malli jossa ei ollut pyöriä vaan kaksi jalkaa, ja sitten pyörällinen mutta jossa istuinkorkeutta ei voinut säätää.

15
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 19.04.20 - klo:22:15 »
Kiitos vinkeistä!
Katselin vasta Narcos Mexicon ja siinä oli Aluminium sarjan tuolit yhden päähenkilön toimistossa useasti esillä. Toimistoon sijoittuvissa kohtauksissa saattoi muuten bongata myös Lounge Chairin! Olikohan Vitran aluminium-sarjan tuolit myös Mad Men tv-sarjassa? Sellainen muistikuva jäi. Kyseinen tuolisarja menee kyllä yli budjetin, vaikka ehkä eniten silmää miellyttää.
Selkänojalla saa olla korkeutta. Seiskan työtuoli on kyllä upea, mutta todennäköisesti liian matala. Ja kallis! Täytyy Kukkapuroa metsästää. Etätyö on sen verran erilaista, että selkä ei meinaa kestää koneella istumista enää kovin pitkää jos parempaa tuolia ei löydy... Nyt siis käytössä Vitran DSW, joka on kyllä hyvä keittiön tuoli, mutta työtuoliksi siitä ei minulle oikein ole, kun korkeutta ei voi säätää eikä tuolia kallistaa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 142