Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Alex Entwistle

Sivuja: 1 2 [3]
31
Syksyn seikkailuihin olisi hakusessa rouheaa tweediä mieluiten ruskeassa tai harmaassa sävyssä. Paikkataskulliset ovat voittajia.

Lisäksi jos joltakulta löytyy tan-sävyiset maalaisbroguet kumipohjilla voisin sellaiset ostaa. Tämän tyyppiset ovat hakusessa:

[spoiler][/spoiler]

32
Etiketti / Hautajaisetiketti
« : 01.09.11 - klo:21:49 »
Itsellä on valitettavasti edessä mustaa solmiota edellyttävä tilaisuus, joten ajattelin kysyä foorumiittien mielipidettä, että saako surusolmiossa olla kudottua kuviota? Esim. olisiko tämä CT:n solmio, jossa on herringbone-kuvio korrekti?


33
Asut ja pukineet / Shortsit ja irtotakki
« : 10.06.11 - klo:18:56 »
Mitä mieltä palstalaiset ovat moisesta, ulkomailla ilmeisen suositusta yhdistelmästä? Itse kokeilin peilin edessä ja eihän se omaan silmään hullummalta vaikuta, kunhan takki on selkeästi rento. Mutta missä tuollaista yhdistelmää voisi käyttää? Juhlissa ei tietenkään ja kaupungillekin mentäessä herrasmiehen valinta on pitkät housut.


34
Laatutori / O: Tweed-takki koko 52-54
« : 03.04.11 - klo:17:44 »
Terve,

 Kirpparit ei tunnu tuottavan tulosta joten kysytääs, jos täältä irtoaisi. Hakusessa olisi tweedi seuraavilla spekseillä:

-Kuosi joko harmaa tai ruskea kalanruoto tai sitten jotain tähän tyyliin: http://www.cordings.co.uk/menswear/tweed-jackets/tweed-jacket-house-check.html
-Kangas saa olla paksua koska takki tulee kevät- ja syyskäyttöön.

 Olen valmis maksamaan n. 30-50€, jos löytyy Harris Tweedistä tehty takki voin maksaa enemmänkin. Plussaa olisi jos pääsisin sovittamaan takkia; asun Nokialla. Mutta voinen ostaa takin kauempaakin, mikäli palautus on mahdollista - omakustanteisesti luonnollisesti.

 YV:llä tavoittaa.

Sivuja: 1 2 [3]