Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Alex Entwistle

Sivuja: [1] 2 3 ... 172
1
Täällähän puhutaan meikäläisen lempparidrinkistä. Itse olen todennut ruskean sokerin parhaaksi ooäffässä. Pari palaa on just sopiva määrä. Bitteriä tulee annostelua vähän reilummalla kädellä, 3-5 reilua dashia niin, että sokeripalat ovat selkeästi kostuneet pinnastaan. En tosin laita bittereitä suoraan lasiin vaan kastelen sokeripalat lautasliinan päällä. Jos jostain saa käsiinsä niin kannattaa perus Angostuuran lisäksi kokeilla appelsiinibitteriä. Vettä en oo käyttänyt, bitterillä kasteltujen sokeripalojen päälle vain loraus viskiä ja murskaus.

Ooäffä toimii muuten hyvin myös rommilla.

http://www.youtube.com/watch?v=vPI6TlCEVdk

2
Etiketti / Vs: Vanhojentanssit
« : 23.01.14 - klo:22:25 »
Joo ja muistetaan sitten, että oksennetaan pyttyyn eikä lavuaariin (tai jonkun syliin). Herrasmiehen sääntö #1.

Itse kahtena viimevuonna vanhat voitokkaasti tanssineena ja örveltäneenä omia ajatuksia:

Kannattaa ehdottomasti käyttää aluspaitaa, koska tanssiessa tulee hiki. Voin sanoa, että iltatansseihin ei ollut kiva pistää päälle limaista aamu- ja päivätansseissa hionnutta paittaa. Itsellä oli omissa vanhoissani mukana vielä vaihtoaluspaita, jonka vaihdoin aamutanssien jälkeen ennen syömään menoa.

Ei kannata leikkiä täydellistä gentlemannia. Perus kohtelaisuudet on jees kuten on jo sanottu.

Ei rohkaisuryyppyjä.

Ainakin omilla jatkoilla pukukin olisi ollut liikaa. Itsellä oli päällä farkut, rento irtotakki, valkonen kauluspaita ja mokkakengät ja hyvin toimi. Mitä nyt rotsin sai heittää seuraavana aamuna pesuun ja kengät oli aika karussa kunnossa. Ihan ykkösiä ei siis kannata laittaa päälle vuokravaatteesta puhumattakaan. Toki jos on joku tietty koodi, jonka mukaan pitää pukeutua niin sitten niin.

Ja tietenkin kaikista tärkeintä on ottaa kaikki ilo irti. Ne omat vanhat ovat kuitenkin ainutkertaiset, joten tee päivästä ikimuistoinen. Tanssiessa hymy korviin ja selkä suoraan, illalla sitten keittoa kurkusta alas, jos siltä tuntuu. Ja kuten jo sanottua, vaikka joisitkin, niin pidä langat käsissä niin, ettei kaverit muistuttele illan tapahtumista loppukevättä. Asiallisen asiaton käytös kunniaan.

Vanhat on kuitenkin loppujen lopuksi vain päivä, jolloin pukeudutaan vähän erilailla (larpataan) ja juhlitaan sitä, että on vielä aika monta aamua jäljellä. Meno aina loppuun asti astetta kovempana.

3
Polo Red mulle. Pistän yv:tä spostia.

4
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 30.08.13 - klo:22:53 »
Täältä rakkautta Kånkenille. Nätti reppu, jos pystyy sulattaan sen faktan, että sellainen löytyy about joka kolmannelta lukiolaiselta. Ei kyllä ihan riitä ymmärrys, että jotkut ehdottaa tilalle Haglöfsia tai Clas Ohlsonia.

Tommin linkkaama Savotan 212 on todella nätti tapaus. Daniukselle vois löytyä jotain myös Herscheliltä:

Itellä on Yuketenin Canoe Pack. Näyttää kyllä hiton hyvältä, mutta jos repussa on vaan pari kirjaa, niin on aika pyllystä kantaa. Repun malli kun on kangassäkki parilla nahkaremmillä. Olkahihnat on ikävän liukkaat ja sulkemisessa menee vuosi. Jopa itänaapurin lahja maailmalle on kivempi kuin tää (voin kertoa kokemuksella). Tosin ei nyt ole mitenkään yllätys, ettei lännessä vaan osata. #ITÄSWAGE: Ok, on toi Yuketen ihan kiva, jos sisällä on enemmän kamaa, jolloin reppu saa jotain muotoa. Tosin kun painoa alkaa olla jonkin verran, niin olkahihnojen niitit painaa ikävästi hartioihin. Ei ole kiva ominaisuus, jos reppuun on ahdettu esimerkiksi 24 alumiinista esinettä.

5
Eksyin jälleen kerran Tampereen Minibaariin matkalla kaverin synttäreille ja en voi kuin suositella tätä mestaa. Helposti Tampereen paras paikka nauttia hyvistä drinkeistä ja uskallan väittää että pärjää Stadin paikoillekin.

Lasissa Maker's Markista tehty old fashioned. Toimii hiton hyvin. Myös GT setillä Hendricks + Fever Tree kokeiltu. Hiton hyvää paskaa!

6
Laatutori / IC: LBM 1911 beige puuvillapuku 50
« : 07.08.13 - klo:14:42 »
Osoittautunut vähän huonoksi poistoksi ja jäänyt vähälle käytölle. Syitä mm: pitäisi olla aika paahtunut, että näyttäisi meikäläisen päällä hyvältä eli käyttö rajoittuu siinä heinäkuun lopulle. Toinen syy, että rotsia pitäisi kaventaa vähän, eikä ole riittänyt jaksaminen viedä vaatturille. Housuja käytetty ehkä kolme-neljä kertaa ja takkia kerran.

Niille jotka ei tiedä, niin kyseessä on ihan perus italopuku. Rakenteeton, 3-roll-2 ja mitä näitä nyt on.Mittoja voin ottaa jos kiinnostaa.

Hinta: 200€

Jos ei mene kaupaksi, niin käytän vaatturilla ja värjään oliivinvihreäksi.

Lisäksi tulossa myyntiin ruskea M-koon Liddesdale.

7
Selittelin tosiaan rotsin hartioista jo sillä toisella foorumilla. Jouduin yhden historiankirjoihin jääneen illan jälkeen heittään ton rotsin pesukoneeseen, minkä takia hartiaistuvuus meni ns. vit.... Nyt siihen muodostuu välillä tollaset rumat rypyt, mutta normaalisti ei ainakaan omasta mielestä ole noin paha.

E: Selittelyä joo. On toi rotsi oikeestikin vähän huono.

8
Don't mess with my Vans, bro!

9
Postaillaans nyt tännekin ulottuvuuteen.

Italolarpit olis voinut poastata siihen toiseen ketjuun, mutta ei jaksa.

10
Kesä ja sukat ei sovi yhteen.

11
Kaunis elämä / Vs: Suomen paras hampurilainen
« : 28.07.13 - klo:18:34 »
Painele kuoppa keskelle pihviä. Ei tule lihapullaefektiä.

12
Ehkä Loaken Pimlicot eivät ole paras valinta, jos ilman budjettirajoitteita hankintaan menisivät Aldenit.

No kunhan nyt ehdotin, kun kerran Meerminin Rui:kin on vaihtoehtona.

13
+1 Tommille. Rui ei toimi chukkassa. Loaken Pimlicoja kannattaisi ehdottomasti harkita, ovat hinta/tyyli-suhteeltaan aika kovaa kamaa.

14
Etiketti / Vs: Täällä vierailemme rippijuhlissa.
« : 25.07.13 - klo:23:19 »
Viimeisen kolmen vuoden aikana oon ollut ehkä parissakymmenissä rippijuhlissa isosen ja nyt apuohjaajan hommissa ja pukeutumista on näkynyt ihan laidasta laitaan.

Tärkeintä on, että asu tosiaan on siisti. Yleensä ihmisillä on ollut päällä kaikkea puvusta, irtotakkisettien kautta farkut + kauluspaita -viritelmiin. Itellä ollut yleensä "työn puolesta" päällä puku, kun joutuu edustamaan. Jos taas oon ollut vieraana päällä on ollut jotain perus smart casualia. Vaalealla puvulla ja paidalla ilman solmiota ei ainakaan pahasti voi mennä metsään.

Juhlien luonne ei paljoa tunnu vaikuttavan vieraiden pukeutumiseen lukuunottamatta ihan pieniä perhejuhlia, joissa pukeutuminen on ollut todella rentoa. Poikkeuksetta näkynyt ihan kaikenlaista pukeutumista juhlien tasosta riippumatta, jos pukukoodia ei ole annettu. (tumma)Puku ehkä yleisin asu miehillä. Varmaan johtuu siitä, että se on monille se ainoa siisti vaate. Vaikka juhlat pidettäisiinkin kotona vierailla on ollut kengät jalassa. Kerran pyydetty ottamaan kengät pois.

Rippibileet on rentoja kesäjuhlia, joissa ketään ei kiinnosta mitä sulla on päällä, kunhan vaatteet on siistit.

15
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 25.07.13 - klo:23:15 »
Alex haistoi ilmaisen oluen?

Kyllä.

Kelpuutan myös tilisiirron, koska ei ole kovin taloudellisesti kannattavaa lähteä Stadiin lunastamaan sitä yhtä. Voin sitten tarjota itse itselleni.

Sivuja: [1] 2 3 ... 172