Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - chrisjo

Sivuja: [1] 2 3
1
Asut ja pukineet / Vs: Autenttista trenssiä etsimässä
« : 26.05.21 - klo:17:36 »
Minkälaiset kengät/bootsit sopivat trenssin kanssa? Siis klassisen Burberry -tyyliin?

2
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 22.04.21 - klo:11:12 »
Tervehdys, ja pahoittelut kun en jaksanut lukea koko ketjua läpi.

Olen v. 2012 lähtien ajanut parran vanhanaikaisella veitsellä. Nyt on käytössä muutaman vuoden ollut A.P Donovan merkkinen veitsi. Ilmennyt ongelma on, etten saa sitä enää teroituskivillä ja timantilla teräväksi. Eli onko siellä niin kovaa terästä, että se täytyisi jollain tehokkaammalla teroa? Mikähän väline siihen parhaiten soveltuisi?
Onko veitsissä eroja, löytyykö sellaisia joissa on "parempi" terä kuin toisissa?

3
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 30.03.21 - klo:10:38 »
Etsin noita collar bar ja collar pin -ratkaisuja noin vuosi sitten. En kuitenkaan löytänyt mitään varteenotettavaa vaihtoehtoa. Lähinnä ongelma oli se, että nykymuoti on cut away -kaulukset, joihin ei saa kaulusneulaa. Olisi pitänyt siis aloittaa siihen sopivasta paidasta. Lisäksi hakaneulat eivät ole yhtä hienoja kuin kultaiset yksineulaiset ratkaisut. Sellaisia oli vaikea löytää, ja luovuin toistaiseksi ajatuksesta...

4
Kansanedustaja Juha Mäenpää

5
Asut ja pukineet / Ekologiset vaatevalinnat
« : 26.10.20 - klo:10:46 »
Miten ekologisuus/kestävä kehitys näkyy vaatevalinnoissasi?

Ennen vanhaan ekohipiksi katsottava ajatus vaatteiden ekologisuudesta taitaa olla nykypäivänä valtavirtaa. Esimerkiksi herrasmies nimeltä David Attenborough lienee hyvä esimerkki tilanteen mukaan oikein pukeutuvasta luonnon ystävästä. https://yle.fi/uutiset/3-11607329

Käytännön sovellutus on kuitenkin haastava; likipitäen kaikki kaupasta löytyvät vaatteet edustavat ns. kertakäyttömuotia. Sekoitekankaat on myös hankalia kierrättää. Jotenkin näyttää siltä, että mitä halvempi vaate, sitä todennäköisemmin kyse on kestämättömästä valinnasta.

Onko kuluttajan ylipäätään mahdollista sanoa vaatetta valitessaan, kannattaako ostaa esim. puuvillaa vai pellavaa, ja onko värjäykseen käytetty myrkkyjä?

6
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 25.09.20 - klo:17:43 »
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006648494.html?utm_campaign=is_tf&utm_term=5&utm_source=tf-other&utm_medium=promobox

Eduskunta päivitti talon pukeutumis­ohjeistusta – puhemies Vehviläinen: ”Nykyaikana tämä voi olla vähän epäselvää”

7
Asut ja pukineet / Vs: Tahrojen poisto paidasta
« : 20.09.20 - klo:14:41 »
Onkos tuo universaali kiviaines se sama, jota ammattisiivoojat juuri hehkuttivat päivälehden jutussa? Jollakin siivouskivellä hinkaten kuulemma lähtevät kaikki suihkun kalkkipinttymät, joihin muu ei tepsi.

Lienee sama tuote. En tiedä onko universal stone tarkoitettu vaatteille, mutta itse olen ollut heittämässä useamman kerran paitaa pois, ja sitten tällä saanut tilanteen vielä pelastettua.


8
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 21.08.20 - klo:19:41 »
^Tuo on kyllä totta. Ongelma on vaan liian pieni vaatekaappi suhteessa vaatteiden lukumäärään.
Ehkä poistan sieltä vaimon vaatteet joskus, kun silmä välttää.

9
Asut ja pukineet / Vs: Tahrojen poisto paidasta
« : 17.08.20 - klo:19:59 »
Tässä ketjussa oli niin monta hyvää vinkkiä, että nostan sen iäkkyydestä huolimatta.

Lisään edellisiin sen, että olen kokenut kauluspaitojen kaulusten ja kalvosinten puhdistukseen tehokkaimmaksi Universal Stone -kiven, jota hieromalla ja hinkkaamalla olen saanut paidan kuin paidan taas mallikelpoiseksi.

Sitä ennen kannattaa liottaa esim. ruokasoodalla ja etikalla höystetyssä vedessä tai sappisaippuasta tehdyn pesuaineen kanssa useampi tunti. Sappisaippua kannattaa siis liottaa liuokseksi, jolla voi korvata ns. valmiit pesuaineet.


10
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 17.08.20 - klo:14:31 »
Kiitos!


Tällaisessa sitten linnanjuhliin?

11
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 16.08.20 - klo:09:17 »
Mistä saisi housuhenkareita kohtuu edullisesti? Etsin sellaista johon saisi tilan säästämiseksi useamman parin housuja roikkumaan samaan ripustimeen.

Siis esim. tämänkaltainen on haussa: https://www.on24.fi/p/120628/housuripustinNäissä näyttäisi olevan ongelmana kalliit postikulut; ei houkuta perus kuluttajaa maksaa 20 € henkarista ja sitten toiset 20 € postikuluja.

12
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 15.08.20 - klo:22:35 »
Jose Riikonen uskaltaa käyttää pukua ainoastaan lauantai-iltaisin yksin kotonaan – Näin miehen puvusta tuli vaate, joka edustaa hämmentäviä asioita
https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000006602329.html
Haluaako joku jolla on Hesarin tilaus, laittaa tänne copypastena koko jutun?

Tässä toinen juttu jossa ainakin sivutaan tyylillisiä seikkoja, ja onhan siinä rexistä hyviä kuviakin:

Kiusatuksi tullut Jari Andersson palasi kouluunsa rehtoriksi ja laittoi häiriköt kuriin – "Opettajat eivät uskalla puuttua kanteluiden pelossa"
https://yle.fi/uutiset/3-11489700


13
Kiitos. Jussin esittämä kysymys on kyllä edelleen validi.

Miten niin se on validi kysymys? Oletko kenties nähnyt kyseiset kengät livenä? Niissä ei kylläkään ole mitään vikaa.

Vien kengät ilmeisesti johonkin kirpputorille tai vastaavalle myyntiin; tarkoitus oli vain tyhjentää kaappia, ja ajattelin että todennäköisesti keskiverto kirpputorilta ostaja ei ymmärrä nahkapohjaisten kenkien päälle, minkä vuoksi laitoin ne tänne myyntiin. Itselleni ne olisivat varsin täydelliset, koska minulla on samansävyistä vyötä ja pidän siipikärjyskoristeesta. Ainoastaan väärä koko oli syynä siihen, että ne jäivät käyttämättömiksi. Esim. nahka ei ole koskaan ollut tasaväristä, eikä sen käsittääkseni ole näissä ollut tarkoituskaan.

Kenties näiden myyminen herra Burgerin kaltaiselle henkilölle olisi margaritas ante porcos...

14
Laitoin ne nyt vielä jalkaankin Teidän iloksenne.
15
Itsekin ihmettelin sitä että kuvat saa kengät näyttämään erikoisilta. Livenä näyttää oikein hyviltä ja tehdasvalmisteisia kenkiä selvästi hienommat. Luulen että tuo nahkan pehmeys näkyy kuvissa tuolla tavalla.

Sivuja: [1] 2 3