Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - teddy boy

Sivuja: [1]
1
Myyn vuoden vanhan, itselleni turhan suuren Barbourin tweed-takin. Kunto lähes uuden veroinen, olen käyttänyt tätä hyvin vähän väärän koon takia. Kokomerkintä on siis 52.

Hartia-hartia: 50 cm
Olkasauma-hihansuu 65,5 cm
Pituus: 81,5cm

Pahoittelut äärimmäisen surkeista kuvista...

Hp: MYYTY + postit
2
Terve,

Yritän tässä saada hihoja pidennettyä käytettynä ostamastani hienosta takista, mutta purettuani hihansuun huomasin että käänteet oli liimattu yhteen! No tämän sai auki mutta sitä liimaa jäi edelleen sinne ja ilmeisesti siellä on joku tukikangas tms. Pitääkö se saada sieltä pois ja vaikeuttaako se vanhan "prässin" oikaisemista kun uusi pituus on löydetty?

Pahoittelut epäammattimaisesta kielestä.

3
Tuli syksyllä ostettua housut, jotka oli kättelyssä jo aivan tolkuttomasti liian isot mulle. Näitä on siis käytetty <5 kertaa.

Kyse on siis Barbourin Traditional Fit vakosamettihousuista. Laatu on oikeasti hyvää ja kangas paksua ja rouheaa. Kohtalaisen kapea drainpipe leikkaus. Takana yksi napillinen tasku.

Olisko 45€ plus postit sopiva? Tarjouksiakin saa tehdä.
4
Laatutori / Ostetaan: ocbd-paitoja 16,5/35
« : 30.11.11 - klo:17:35 »
Olisin siis kiinnostunut laadukkaista käytetyistä/uusista ocbd-paidoista koossa 16,5/35.

Dataa yv:nä kiitos!

5
Laatutori / Trickers derbyt UK 9.5 MYYTY
« : 20.11.11 - klo:19:25 »
Ostin nämä aikaisemmin syksyllä jäsen Jälkiviisaalta. Tarkoituksena oli tehdä niistä talvikengät, johon se soveltuisivat todella hyvin kumipohjansa ansiosta. Mä en kuitenkaan bondannut näiden kanssa yhtään. En siis laisinkaan! Pistän nyt siis kiertoradalle hienot, käytetyt Trickersin valmistamat derbyt, joihin on ilmeisesti heti uutena vaihdettu kumipohjat. Käytön jälkeä löytyy ja toisessa popossa on nahkaan tullut pieni viilto, jonka ympärillä tummumista.

Myyn samaan hintaan mitä ostin: 50€ + postit


Sivuja: [1]