Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Justus

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Linkit ja vinkit / Vs: eBay-linkit
« : 03.06.12 - klo:13:36 »


Common Projectsin mokkachukkat

Argh, nyt ei kyllä juuri tarttisi enää uusia Common Projectseja, mutta nuo olisivat kyllä taas juuri oikeaa kokoa.. No pitää tarkkailla jos hinta pysyy tarpeeksi alhaisena, niin ehkä kuitenkin..

2
Asut ja pukineet / Vs: Nahkatakki
« : 17.05.12 - klo:13:14 »
TOJ collared motohan se himottelee kiitos tämän ketjun. Mitäs ihmiset on joutunut noista pulittamaan loppupeleissä tullien ja muun jälkeen?

Riipuu tottakai ihan kuinka käy tullin kanssa, itselläni ei ainakaan jäänyt haaviin. Jos tilaat suoraan TOJ:ltä niin heillähän on ainakin vielä toistaiseksi postitukset mukana hinnassa eli hinta saattaa olla pienellä tuurilla tullin kanssa sama kuin tilaushinta.

3
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 30.04.12 - klo:15:24 »
Kiitoksia ylläolevista vastauksista. Kävelin suutarille, ja hän lähes närkästyi ajatuksestani liimata kantapäähän jotain. Kenkiini laitettiinkin pohjallisen alle päkiän kohdalle lisäpalat, olisiko ollut nimeltään päkiätuki tms. Maksoi yhteensä 12€ ja toimii hyvin!

Heh, kävitkö tuossa Lauttasaaren suutarissa? Aika persoonallinen kaveri ja kummalliset aukioloajat. Itse olen muutaman kerran käyttänyt, eikä tosin palvelussa ei töiden tuloksissa ole mitään valittamista.

4
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 29.04.12 - klo:14:47 »
Kyllä AE:n kuva mielestäni toimii. Ainoa mikä itseäni pistää silmään on oranssit sukat, mutta tämä nyt on vain henkilökohtainen makukysymys.

5
Potemkinin kengät ovat kyllä nätit ja tykkään valkoisesta neuleesta myös. Jotain tyylistä itselläkin olisi hakusessa, kerrotko vähän lisää tuosta paidasta?

Co-respondentin takki näyttää kuvassa aika räväkältä, mutta uskoisin oranssin värin ylikorostuneen kuvassa. Vai onko se tosiaan noin kirkas? Ei takki mielestäni muutenkaan niin paha ole, ei nyt ehkä omaa tyyliäni, mutta jos tykkää niin miksi ei.

6

Koska Tukholmassa näitä on paljon suuremmat valikoimat. Ja kyllä sieltä muitakin hienouksia löytyy mitä esim. Helsingistä ei. Nuo olivat vaan ne yleisimmät, minkä takia kysyin tämäntyylisiä vastaavia.

Tämä on kyllä juuri näin valikoimien osalta. Olin itse pääsiäisenä Ruotsissa, Tukholmassa tosin vain läpikulkumatkalla, joten en ehtinyt kovin paljoa katsella eri liikkeitä.

Kävin kuitenkin muutamassa joita vastaan tuli (en nyt muista edes muita nimeltä kuin Urban Outfittersin - ja siellä oli kyllä mielestäni selkeästi laadukkaampi tarjonta kuin saman ketjun liikkeissä Yhdysvalloissa ). Yleisesti kyllä tämän tyylin kauppoja oli huomattavasti enemmän kuin Suomessa ja valikoimat olivat selkeästi laajempia. Hinnat tosiaan aika samalla tasolla, elleivät jopa hieman kalliimpia.

7
Uunottaja: Kiitoksia. Tarkempia kuvia ei ole nyt tähän hätään, mutta: housut Suittarin chinot, kengät tosiaan CP:n mokkanahkaiset achillekset (löytyivät onneksi halvalla styleforumilta), takki aiemmassakin kuvassa ollut TOJ:n A-2, paita ModernTailorilta

8
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 22.04.12 - klo:21:21 »
AE itse on tietenkin ainoa, joka tietää tilaisuuden luonteen, mutta jos isä oli pukeutuneena verkkareihin niin varmaan kyseessä on ollut enemmän pienimuotoinen kahvittelutilaisuus perheen kanssa kuin mitkään varsinaiset juhlat (näin ainakin meidän perhepiirissä yleensä).

Mielestäni tuo asu on ollut siihen oikein sopiva, irtotakki ja solmio olisi helposti mennyt ylipukeutumiseksi. Vaikka harrastaisikin pukeutumista, niin kyllä mielestäni oma asu on syytä suhteuttaa muiden pukeutumiseen. Oikein hyvä kokonaisuus muutenkin tuo.

9
edit. nyt pitäisi näkyä

10


Tälläistä tänään.

11
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 20.04.12 - klo:17:29 »
Co-respondentilla on ollut kyllä omaan makuuni aika hyviä kokonaisuuksia, kuten tämä viimeisenkin housun käänteitä lukuunottamatta. Ovat kyllä mielestäni selkeästi liian korkeat tässä, voisi helposti puolittaa vielä.

12
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 12.04.12 - klo:22:58 »
Tuosta kondan edellisestä kuvasta vielä: kuten muutkin ovat sanoneet tuo kahden neuleen yhdistelmä näyttää vähän kummalliselta. Totta kyllä että turtleneck näyttää aika ohuelta, mutta niin näyttää sen päällä oleva neuletakkikin. Toimisi mielestäni paremmin jos neuletakki olisi selkeästi paksumpaa/rouhempaa kudosta ja turtleneck alla taas ohuempaa. Lisäksi tuon neuletakin istuvuus on mielestäni hieman turhan napakka, vähän alkaa tulemaan jo ns."makkarankuori"-fiilistä (edelleen raskaammalla neuleella tuo sama istuvuuskin näyttäisi todennäköisesti paremmalta).

13
Asut ja pukineet / Vs: Tricker's
« : 10.04.12 - klo:22:17 »
Nyt vasta tuli huomattua nuo cordovan longwingit, aivan törkeän hienot. Sääli vain, että hintaa on kyllä aika reilusti myös.

14
Vapaa sana / Vs: Asiakaspalvelu
« : 06.04.12 - klo:14:36 »
Tuntuu välillä, että samalla firmallakin vaihtelee soittaako kuriiri etukäteen vai ei. Välillä on soittanut, että on nyt oven takana ja välillä oikeasti pari tuntia etukäteen ja kysynyt, että koska käy. Suurin osa firmoista ei myöskään ainakaan Helsingissä suostu toimittamaan virka-ajan jälkeen. DPD taisi olla tähän tosin iloinen poikkeus. Lähes kaikki kyllä toimittaisivat seuraavana päivänä töihin, mutta meillä kuriiri ei pääse työpisteelle asti enkä itse yleensä pääse vastaan eli ei oikein toimi. Olen nyt muutamaan kerran pyytänyt jättämään paketin kotiovelle iltapäivän päätteeksi (ei nyt mitään kovin arvokasta kuitenkaan) ja toivonut että tavara on tallella kun pääsen paikalle (no oma ovi on onneksi ylimmän kerroksen viimeisessä nurkassa).

Lähtökohtaisesti siis itsekin suosin Itellaa jos on valinnan varaa, ulkomailta tilanteessa jotain ikävä kyllä usein ainoa vaihtoehto on joku kuriirifirma.

15
Ovat noi jo hieman paremman näköisiä, mutta ei kyllä vieläkään varsinaisesti kolahda tänne.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8