Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - signorlaine

Sivuja: [1]
1
Linkit ja vinkit / LL:n artikkeleja sievässä paketissa
« : 30.03.10 - klo:19:27 »
Seuraavan linkin takaa on mahdollista ladata kokoelma The London Loungen artikkeleja pdf-tiedostomuodossa – klassisen tyylin ystävälle ehdotonta luettavaa:

http://www.thelondonlounge.net/forum/viewtopic.php?f=32&t=4980&p=49328#p49275

2
Laatutori / MYYTY Astley's High Grade Bent Rhodesian
« : 07.02.10 - klo:17:00 »
MYYTY Astley's of Jermyn Street -merkkinen piippu, jonka on valmistanut James Upshallin legendaarinen piippumaakari Barry Jones vuonna 1996. Piipulla on poltettu noin 10 pesällistä Dunhillin 965:sta, kunto uutta vastaava. Hintapyyntö 100 euroa. Tiedustelut yksityisviestein, kiitos.
3
Asut ja pukineet / Pukeutumisen filosofia
« : 16.12.09 - klo:16:33 »
Johdatukseksi aiheeseen kaksi viestiä topikista "Pidetäänkö housuja vyötäröllä vai lantiolla?":

Lainaus käyttäjältä: Ville
Itse seuraan Dandyism.netin kaanonia, jonka mukaan pukeutujan tulee aina edustaa omaa aikaansa. Pienet eksentrisyydet, kuten taskukello, solmiopinni tai sukkanauhat, käyvät. Mitä tuohon housujen pituuteen tulee, kehotan aina seuraamaan kotimaansa pukeutumiskulttuuria.

Lainaus käyttäjältä: sproily
Missä menee oman aikansa (muodin) ja klassisen tyylin raja?

Niin, edustaako klassinen pukeutuminen nykyaikaa? Mitä edes tarkoitetaan nykyajalla?

Pukeutuminen ilmiönä tuntuu johtuvan hyvin kaukaa ihmiskunnan menneisyydestä ja tästä lähtökohdasta katsottuna kaikki alastomuuden peittämisen muodot ovat "vanhanaikaisia".

Ajatuksia, mielipiteitä, ehdotuksia...?

4
Voiko haaruksia pienentää? Eli väliä haaroista vyötäröön. Vaikka vyötäröltä jotkut housut olisivat sopivat, niin tuntuu hölmölle vetää housut navan korkeudelle ettei housut roiku kuin skeittareilla.Yleisesti ottaen ihmisen luonnollinen vyötärö on sentin kaksi napaa korkeammalla. Idea on siinä että housut pidetään vyötäröllä. Näin vältytään turhalta paidan vilkkumiselta takin alta ja jalat eivät näytä lyhyiltä. Korkeiksi leikatuilla housuilla haetaan tasapainoa ylä -ja alakropan välille. Perjantailukemista seuraavan osoitteen takaa: http://www.thelondonlounge.net/forum/viewtopic.php?f=32&t=9145&p=45118

5
Linkit ja vinkit / Dress your life with style
« : 30.11.09 - klo:17:11 »
The London Loungen Michael Alden on perustanut http://dresswithstyle.com/ -verkkosivuston. Sivustolta löytyy asiantuntevaa informaatiota pukeutumisesta ja alan toimijoista. Sivusto on vielä kovin uusi, mutta uutta ilmestyy hämmästyttävään tahtiin.

Dress your life with style!

Sivuja: [1]