Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Willy90

Sivuja: [1] 2
1
Edellä oli hyvää keskustelua kalosseista. Mistä sellaiset kannattaa hankkia? Onko millaiset laatuerot eri hintaisten välillä?

Netistä löytyy mm.

-Stockmann Swims 79€
-Boozt.com Tretorn 36€ (alehinta)
-Suutarimestarit MOUILLÈRE -kalossit 49,90€

2
Millainen on kesän päällystakki klassisessa miesten muodissa?

3
Mihin kategoriaan menee keskiharmaa puku? Entä keskiharmaa liituraitapuku? Arki- vai bisnespukuja?

Tällä hetkellä mulla ei ole konttorityötä, mutta vois olla sellaiseen aika passeli.

4
Tuota tehtiin jo päälle sata vuotta sitten. Kaulus ja kalvosimet kuluvat ensin, joten ne vaihdettiin, muu paita jäi alkuperäiseksi. Valkoinen kangas oli se yleisin valinta, koska kävi yhteen kaikkien muiden kanssa.

Suomessa vaan tuo vaihtaminen voi olla hyvin kallista, jos ei ole valmiita kalvosimia tai kaulusta omasta takaa.

Juu, tiiän että on pankkiiripaitoja, joissa kaulus+kalvosimet vaihdettu. Mietin onko pelkät kalvosimet. Jos se on kallista, niin sitten tämän muuten niin hyvän paidan kunnostaminen ei ole kannattavaa. Kuinka kallista se on suurin piirtein?

Toinen kysymys, onko klassisessa miesten muodissa väliä millaisen kauluspaidan kanssa käyttää solmiota? Ainakaan omaan makuun ei uppoa kovin hyvin solmio yhdessä kauluspaidan kanssa, jos paidassa on vahva kuosi ja värikäs.

5
Mulla on vaaleansininen kauluspaita, joka on muuten passeli, mutta kalvosimissa kulumaa. Onko epäklassinen, jos siihen vaihtaisi valkoiset kalvosimet ja jättäisi sen alkuperäisen vaaleansinisen kauluksen?

6
Mun mielestä kaikki Zelenskyin pukeutumisesta ei selity sodalla, esim. kun vierailee turvallisessa maassa.

7
Suitsupplysta kyselin flanellihousuja, heidän eivät ole vesipestäviä. Lähimmäksi sitä mitä etsin tulee nämä Dressmannin flanellihousut, eivät vain ole ruutukuviolla:
https://dressmann.imgix.net/globalassets/productimages/7340040_951_f_q_5pkt-rf-twill-flanell_32_dressmann__2.jpg?auto=format&ar=4:5&fit=crop&w=700

8
Mistä voi Suomessa ostaa hyvät flanellihousut? Harmaana, ruutukuviot, vesipestävät. Monet mitä olen katellut niin on keinokuituja.

9
Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin todellinen syy alipukeutua ei ole sota. Hän ei osallistu taisteluihin, niin voisi ihan hyvin pukeutua bisnesformaalin mukaan. On näin ennenkin toimineet sodassa olevien maiden valtionpäämiehet (esim. Winston Churchill). Tai sitten jonkinlainen univormu tai ylipäällikön asu kuten esim. Yhdysvaltojen presidentillä on sellainen takki jossa lukee commander-in-chief jne. Mun mielestä alipukeutumalla asettaa itsensä epäedulliseen asemaan, vaikka olisikin hyvä henkilöbrändi Zelenskyillä että pukeutuu kasuaaleihin, jotka ovat (enimmäkseen) oliivinvihreää.  Tiedän että hän on näyttelijä ja osaa tietoisesti rakentaa brändiä, jossa kasuaalit ja ajamaton parta ovat osa tietoisesti rakennettua brändiä. Silti mun mielestä presidentin tulee pukeutua arvokkaasti ja kannattaa olla bisnesformaaleissa.

10
Kun hankkii liivin, niin millainen sen selän pitää olla? Vuorikangasta vai samaa kangasta kuin muut osat liivissä? Jos vuorikangasta, niin onko värillä väliä? Ajattelin hankki vaaleanharmaana irtoliivin laivastonsiniseen ja tummanharmaaseen pukuun, mahdollisesti käytän myös oliivinvihreän puvun kanssa.

11
Toinen ongelma mistä olen kuullut nahkapohjaisten kenkien suhteen on, että vesi ja kosteus pilaa kengät. Suomessa on märkää aika usein. Varsinkin kalossien kanssa, jos sepelit tekee pienenkin reiän niin tulee vettä sisään kalossin ja kengän väliin. Yksi ratkaisu on pitää talvikenkiä ulkona ja kuljettaa pussissa nahkapohjaiset kengät, jotka sitten laittaa sisällä jalkaan. Onko muita niksejä tähän ongelmaan?

12
Mistä voi hankkia kalossityyppisiä suojaimia, jos ne ovat eri asia kuin kalossit?

13
Suomessa sepelikausi on pitkä ja asfaltilla sepelit tärvelee kenkien nahkapohjat. Miten suojella nahkapohjaiset kengät sepeliltä?

14
Mikä on klassisen miesten muodin suhde heijastimiin?

15
Olin pubi-illassa pukeutunut uuteen oliivinvihreään arkipukuuni kerman värisen kauluspaidan ja punaisen repp-solmion kanssa, vaaleanruskeat oxford-kengät jalassa. Ystäväni sanoi että olen baarin parhaiten pukeutuva. Kiva kuulla tällaista kaikkien niiden kommenttien jälkeen kun irtotakkia tai pukua on hämmästelty tai hölmistelty, että sullahan on ykköset yllä! Tai mihin juhliin sä olet menossa tai muuten hölmistelty ylipukeutumista.

Sivuja: [1] 2