Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Maxwell

Sivuja: [1]
1
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 21.02.11 - klo:18:39 »
Maxwell, mikäs noiden lääkärikellojen tarina on? Valmistettiinko ne jotakin tiettyä tapausta juhlistamaan, kuka sellaisen saattoi hankkia jne.? Tiedätkö, onko niitä vielä saatavana? En ole itse hankkimassa mutta alkoi kiinnostaa.

Ne valmistettiin juhlistamaan vuotta 2010, kun Suomen Lääkäriliitto täytti 100 vuotta. Niitä oli tarjolla kaikille liiton jäsenille, mutta valitettavasti en tiedä kuinka moni sellaisen tilasi eli montako niitä on tehty. Nähtävästi ainakin 42. Kelloa mainostettiin Lääkärilehdessä ja liiton sivuilta jäsentuotteiden alta löytyi lisätietoa. Nyt kun tarkistin, niin tiedot sieltä olivat jo poistuneet, eli luultavasti niitä ei enää ole saatavana.

2
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 21.02.11 - klo:17:28 »
Kiitokset! Sekuntiviisarin pää ei tietääkseni esitä mitään tiettyä - kenties olen vain mielikuvitukseton? Muistaakseni ihan tuota samaa sekuntiosoitinta on kyllä käytetty muissakin Sarpanevan kelloissa.

3
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 21.02.11 - klo:17:05 »
Luettuani tätä foorumia jo hyvän aikaa päätin viimein rekisteröityä, ja aloittaa esittelemällä hieman etuajassa valmistujaislahjaksi saamani rannekellon.

Kyseessä on Stepan Sarpanevan Lääkäriliiton jäsenille liiton satavuotisjuhlan kunniaksi suunnittelema S.U.F Lääkäri. Kelloa on valmistettu pienehkö erä numeroituina kappaleina, omani on numero 42. Kellossa on SOPROD A10 automaattikoneisto, 11.5 linjaa, 25 jewels, taajuus 28800, käyntivara 42h, safiirilasi molemmin puolin. Kuoret ovat rhodinoitua ruostumatonta terästä. Halkaisija 40 mm, vesitiiviys 10 ATM.


Kellotaulu on maalattua messinkiä kromisin indeksein, minuuttikehän numerointi liiton vihreällä. Osoittimissa Superluminova -pinnoitus.


Taustapuolelle on kaiverrettu Lääkäriliiton logo sekä kellon valmistusnumero.


Kello toimitettiin asiallisessa puurasiassa.

Omaa silmääni kyseinen aikarauta miellyttää ja hillityn oloinen kello istuu ranteeseeni hyvin. Alun perin suunnittelin käyttäväni enemmän metalliranneketta, jonka sain lisämaksusta mukaan, mutta ihastuinkin tuohon nahkaiseen enemmän. Aikasemmin olen omistanut vain yhden mekaanisen kellon, isoisältä perityn Tissot'n taskunauriin, joten tämä on ensimmäinen mekaaninen rannekelloni. Tuskin jää viimeiseksi. :)

Sivuja: [1]