Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Co-re

Sivuja: [1] 2 3 ... 239
1
Asut ja pukineet / Vs: Smokki
« : 30.01.20 - klo:09:43 »
Villen vanhoja lukiessani pisti silmään, että onko kaksivärinen smokki ylipäänsä virallisesti etiketin mukainen? Ei sillä että olisin kauhean tarkka mutta kun poikkeaa tavanomaisesta, olisi kiva olla varmasti oikeassa ;)

http://www.keikari.com/blogi/smokki/

"Smokin takki on joko musta tai todella tummansininen ja yksi- tai kaksirivinen. Sininen versio valmistetaan sinisin silkkipäällyksin käänteissä ja napeissa."

2
Asut ja pukineet / Vs: Smokki
« : 27.01.20 - klo:12:42 »
Viidessä vuodessa on tullut bulkattua ulos vanhan Suittarin smokin rintamitasta ja tilanne olisi nyt seuraava. Käyttöä kerran vuodessa, vaihtoehdot:

-Sinnitellään vanhalla, vältetään vaikeita asentoja ja lapojen taakse vetämistä
-Uusi erillinen smokin takki Suittarilta hintaan 299€ +muutokset
-Suittarin Washington hintaan 399€ +muutokset. Menee tilaushommaksi koska housut 48 on täydellisesti ja takki pitäisi olla 50. Shaalikaulus ja väri vähän riski. Toisaalta en haluaisi taas sitä, joka näyttää ihan vaan mustalta puvulta:


3
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 02.07.17 - klo:10:39 »
Ostat liput päiväreissulle Tallinnaan ja parin sikarin kohdalla olet jo säästänyt matkarahat takaisin.

Satamassa on hyvä sikari- ja viinikauppa siinä heti Kochi Aidad vieressä, joka myy Olivan sikareita. Hintalaatusuhde on omasta mielestäni todella kova esimerkiksi Serie V Belicoso 138€/24kpl.

Sitten valut torin laidalle Sigarimajaan, josta saa noin kympin kappale Partagas Serie D n 4:ää, joka onkin jo aikamoinen referenssisikari. Sama kauppa myy LFD:n ja Griffin'sin sikareita, joisa robusto-kokoiset on yleisesti ottaen oikein hyviä.

Oak Loungeen asti ei oikeastaan enää tarvitse edes mennä kun menettivät Habanos-jakeluoikeudet.

Suomihinnat oikeastaan kautta linjan kaksinkertaiset.

4
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 27.06.17 - klo:17:40 »


Mitenkäs tällainen, onko tuttua? 24,90€/70cl Tallinnan laivalla ei paha hinta.

5
Laatutori / Neljät housut (PRL, Mason's, J.Lindeberg)
« : 24.06.17 - klo:12:11 »
Erittäin hyvässä kunnossa olevia housuja muuton alta kiertoon tai kierrätykseen. 30€/pari tai 50€ kaksi paria.2x PRL vakosamettihousut, tumma oranssi (W/L 32/32) ja royal blue (31/32). "Preppy fit" eli semi slimmi, vähän tummemmat kuin kuvassa
Mason's chinot 48, slimmit, tummemmat kuin kuvassa
J.Lindeberg chinot (32/32) slim fit, vähän kirkkaampi sininen kuin kuvassa

Töölössä tai pakettiautomaattiin postikulujen hinnalla (5,90€).

6
Kaunis elämä / Vs: Design-lamput
« : 11.05.17 - klo:13:33 »
Mulla on tuosta Hue-järjestelmästä pelkästään hyviä kokemuksia, jos nyt hintaa ei lasketa. Valkoisen eri lämmöt onnistunee sillä halvemmallakin E27-lampulla mutta jos värillisiä haluaa niin kannattaa varmistaa, että lamput on kolmatta sukupolvea sillä kakkoset toistaa vihreän sävyt ja oranssit todella huonosti. Vielä parempi vaihtoehto on hankkia lamput Innr-merkkisinä vaikkapa Saksan Amazonilta. Toimivat Hue bridgen kanssa yhteen ja maksavat muutaman kympin vähemmän kappaleelta. Ledinauhalla hoitaa näppärästi tunnelmavalaistukset listojen ja hyllyjen taakse tai vaikka keittiön loisteputket korvaa suoraan tuolla.

Niitä tap ohjaimia kannattaa sitten samalla hankkia vähän asunnon kokoa miettien useampikin ellei vakavissaan kuvittele, että koko perhe alkaa ohjailemaan valoja kännykällään. Jos virtakatkaisijaa käyttää, ei valoja voi sytyttää tietenkään ohjaimesta tai sovelluksesta vaan ne pitää napsauttaa manuaalisesti päälle ja ne eivät muista väriään. Samalla tietty kaikki ajastus- herätys jne kuviot lakkaavat toimimasta.

7
Itselläni on ympyrä sulkeutunut sinne, missä se ei ikinä alunperin ollutkaan. Geneerisiin muodinmukaisiin tavaratalomerkkivaatteisiin pukeutumisesta yliyrittämisen kautta jonkinlaiseen ymmärrykseen (konsensuksen mukaiseen) ja sitten taas niihin reisitaskuhousuihin, verkkareihin ja tuulipukuihin. Toki ihan hitosti kalliimpiin sellaisiin ja matkalla rahaa on muutenkin palanut paljon enemmän kuin järkevää olisi ollut.

Huvittavaa, että tuolla tosielämässä on tullut pitkälti pelkkiä kehuja paitsi silloin kun on tehnyt kaiken "oikein". Kun päällä on istuvat farkut ja Stonarin paitatakki ja jaloissa CP:t, ei kukaan kiinnitä mitään huomiota. Sama juttu istuvan puvun kanssa paitsi jos kangas on huomiotaherättävä. En itse osaa jäädä rypemään varmaan, toimivaan ja myös vähän tylsään. Ei tässä olla kenellekään lopulta mitään todistamassa?

8
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 29.04.17 - klo:14:12 »
Meillähän on itseasiassa Kajanukset esillä. Sibbe on niin reunassa, että se on vaikea taitella edes tilapäisesti tuohon ;)

9
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 29.04.17 - klo:09:08 »
Saisi ollakin. Kellon paikkahan on selkeästi ollut ostettavissa ja kaikkea virallista hyvää makua on sen osalta jo rikottu, joten antaa mennä vaan. Näppärämmin saisi toteutettua kaikki agenttiominaisuudet.

Kelloista stressaaminenkin alkaa olemaan aika eilispäivää.

10
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 28.04.17 - klo:18:54 »
Hyppään bandwagoniin ja totean myös Natojen menettäneen makunsa, joskin ne silti sopivat ja puolustavat paikkaansa monessa kohdin. Mutta kaikki on niin tapauskohtaista. Onneksi räikeimmät ylilyönnit eli hillittyjen vintagekellojen nöyryyttäminen pukemalla ne räikeisiin natoihin on jo so last year.Oli mulla joskus oranssikin nato Chopardissa mutta nykyisin suosin kaikkea muuta kuin noita ja metallisia.

11
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 28.04.17 - klo:13:46 »
Gin x Akvavit on kyllä ehdottomasti hintansa arvoista ja paljon enemmänkin. Reissusta tarttui tällaista mukaan pitkälti nimen, pullon ja hinnan vuoksi (JFK:n taxfreen suht edullisista kallein):


12
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 28.04.17 - klo:10:55 »
Okei. No en juuri harkitsisi muuta kuin tasaisiä värejä, DLA:n liina mennee mukana järkevästi taiteltuna.

Näin vähän mietinkin. Liina toki kunnolla taskuun, Sibbe vaan poseeraa tuossa. Olin jotenkin tuossa Suittarin mallikuvassa katsovinani, että paita murtaa aavistuksen siniseen mutta se taitaa olla vaan monitorista johtuvaa. Parempi ettei lähde edes yrittämään ;)

13
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 28.04.17 - klo:10:37 »
Onko tuo puku eikä irtotakki? Aika jäätävä tekstuuri. Vetäisin mielellään aika hillityillä asusteilla.

Tää puku kyseessä:14
Kymppi pois hinnasta. Kesä tulee (joojoo), poistakaa.

15
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 28.04.17 - klo:09:30 »


Mietin tässä kamoja vapun juhlistamiseen. Symposium on saatava mukaan ja kai se tuossa menee. Kraka ja paita on ns. varmimman tuntuiset valinnat (Drake's + Schoffa) mutta aloin miettimään, että mitä muuta paitaa tai solmiota tällaisen puvun kanssa voisi käyttää vai voisiko? Puku murtaa ihan hienoisesti ruskeaan ja varmaan ruskeakin neulesolmio menisi tai joku muu karkeampi.

Löytyisi ainakin Schoffan paisley ruskeana ja tummansinisenä mutta ne on ehkä vähän talvisen raskastekoisen näköisiä kesäpukuun? Ei muuten mutta alkaa tuntumaan siltä, että mulla on aina tuo neulekraka kaulassa jos en erityisesti asiaa suunnittele.

Jaloissa C&J ruskeat mokkaloaferit jos vaan mitenkään kelin puolesta kykenee. Rusketus on hankittu.

Sivuja: [1] 2 3 ... 239