Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ukki

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 09.11.22 - klo:15:51 »
Itselle myyjä vielä uimapuvun huuhtelemisesta sanoi ettei kannata vääntää kuivaksi vaan vain puristella. Lisää käyttöikää kuulemma (myyjä itse kilpauimari).

2
Törkeintä Pitney Bowesissa on ollut että he ovat laskuttaneet tullit UK-ostoksista jo vuosia... ja sitä ei voi mitenkään valita tai poistaa ebay-ostoksissa.

3
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 14.03.21 - klo:10:56 »
Keravalta löytyy oikea suutari. Hän lopetti taannoin avainten tekemisen ja keskittyy kenkiin (ja muihin second-hand -vaatteisiin).

 Solovair-kenkiä löytyy mukavasti myös poistoversioina.

4
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« : 22.02.19 - klo:14:12 »
Itselle taasen Sörkan ja Kallion/Harjun lättähattu-jengeistä.

5
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 27.07.18 - klo:19:11 »
Olen ostanut halvan tohottimen paikanpäällä, koneeseen ja varalle voi toki (pitkät) tikutkin ottaa.

6
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 27.07.18 - klo:19:06 »
Tykkään nappien ja solmion yhteensopivuudesta!

7
Etiketti / Vs: Ylioppilasjuhlat
« : 11.05.18 - klo:10:51 »
^ Roger that. Bexley on erinomainen väylä kovempaan kamaan. (Porttiteoria.)  (Virnistys)

Ei ei ei... kyllä ne ovat viimeiset kengät jotka tarvitset. Kuten myös "tällä puvulla tulen pärjäämään"... "kyllä yksi mittatilauspaita riittää"... "ostamalla laatua säästää rahaa kun tulee ostettua harvemmin".

8
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 02.05.18 - klo:22:46 »
Ja tosiaan jos HP:lla on kuviin oikat (eikä ole ostettu vain kampanjaan tai ei-luovutettavaksi) niin luulisin että HP:lla ei olisi mitään ollut sitä vastaan että YLE olisi kuvia saanut käyttää ”kuvat Herrainpukimon mallistosta, linkki” -maininnalla.

Noh, ilmeisen hyvin hoidettu kuitenkin ja Pukimogate ohi.

9
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 09.03.18 - klo:13:02 »
Brittiläinen wind smock joko alkuperäisenä tai Varustelekan omana kopiona. Kestänyt neljän Barbourin verran (Border, Bedale ja kaksi Beuaufortia) ja erinomainen kerrospukeutumiseen (-15 pakkasessa alla villapaita ja merinopaita = helposti pärjäsi pari tuntia puistossa, tuo pitää tuulta).

Eli https://www.varusteleka.fi/fi/product/sarma-windproof-smock/34637
tai
https://www.varusteleka.fi/fi/product/brittilainen-pcs-windproof-smock-mtp-ylijaama/25779

Jälkimmäinen kaipaa värjäystä jos muuallakin kuin tiluksien nurkilla liikkuu.

Oikeita parkoja kun ei tunnu saavan niin en suosittele kyllä Miltech / muu -takkeja vaikka niillä on jopa Barbour -tyyppisiä malleja. Vikana: kummat leikkaukset (kainalot, pituus, taskujen sijainti), napit (aina uusiksi), vetoketjut (välillä jotain pikkuvetskareita kenttävaatteissa?), surkeat ompeleet (velcro-tarrojen pohjat irtoavat tarroja repiessä...), ei vahvistuksia, surkea kangas (ripstop repesi 30 sentin matkalta useissa vaatteissa) jne jne.

Kannattaa katsoa ainakin Hoggs of Fife ja Lands End takki-inspiraatioksi monikäyttöisistä takeista.

10
Linkit ja vinkit / Vs: Alennusvinkit
« : 14.02.18 - klo:10:39 »
Viime kesänä taisi olla sama juttu - ne hinnat näkyivät Suomeen suoraan 20% hinnasta... josta sai vielä alennusta 20%. Ostin useampia polo-paitoja 16 euroa kipale ja kauluspaidat olivat reilut 20 euroa.

11
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 11.12.17 - klo:10:04 »
Tilattu jo aikoja sitten mutta toimituksessa vaikeuksia. Ei taida jouluksi tulla (tästä syystä vihaan paperikirjoja, tämä vuoden ainoa paperinen ostoskaan ei sitten alta kuukauden toimitusajan tule kotiin).

12
Yhteiskunta / Vs: Linnan juhlat 2017
« : 07.12.17 - klo:14:26 »
Nuorisolla oli ilokseni tummaa pukua ilman lenkkareita ja muutenkin hopeanvärinen ( grenadiini)kravatti usealla. Eli menty sinänsä kohtuullisen istuvalla rippipuvulla eikä haettu mitään kummallisuuksia.

Toki miesten vuokrafrakit aiheuttivat facepalmia ja en kyllä noita kansallispukuja tyylikkäiksi sanoa (ja eikös ne pitäisi sitten olla pariskunnalla molemmilla). Siniset haalarit voisi samalla vaivalla sallia.

13
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 20.11.17 - klo:11:53 »
Itse olen kääntänyt tuen ympäri :)

Mutta Jussin kanssa samaa mieltä - ei tuo tuki kyllä oikeastaan mitään eroa tuo.

14
Kaunis elämä / Vs: Värien yhdistely
« : 08.11.17 - klo:08:30 »
(vihjeenä jos vain logoja on tarvis niin magneettivinyyli on parempi kuin tarrat / maalaus)

15
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 06.11.17 - klo:08:54 »
Kerrassaan outo väite, että isoja kauppoja tehdään farkuissa ja pikeepaidoissa etenkin, jos maana on USA. Maa, missä lätkäpelaajat tulevat ja lähtevät pelistä puku päällä ja solmio kaulassa.

Kyllä ja NFL pelien JUONTAJAT (siis ne ex-pelaajat Visa halftime show etc) ovat (mittatilaus?)puvuissa jotka istuvat. Vaikka ovat siis jotain 190 cm / 120 kiloisia mörssäreitä joilla niskassa ja hartiassa on lihaa. Ja kävelevät, kyykistelevät, tekivät pikaspurtteja... ja silti puku näytti istuvalta.

Yhden henkilön kommentti:
"When I see a picture of myself in 15 years, I don’t want to say, “What the hell was I thinking?” I learned that from pictures in high school of me wearing shorts that were “basketball” short. Or when I got my first contract and started buying purple or yellow suits. Who wears that? I see pictures of me in shirts with purple, brown, yellow, blue — all these colors. It looked like somebody ate a smorgasbord, then had an accident on the shirt."

Sivuja: [1] 2 3 ... 21