Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - besbes

Sivuja: [1] 2
1
Asut ja pukineet / Vs: Mokkakengät
« : 25.03.11 - klo:15:09 »
Ei rankkasateen pitäisi pilata mokkakenkää...
Vedeltä suojaavaa ainetta, kastumisen jälkeen paperia sisään, rauhassa kuivumaan ja sitten harjaus niin pitäisi kestää ikuisuuksia.

Olen käyttänyt suojaavaa ainetta, mutta ehkä liian vähän. En myöskään tiennyt, että sateen jälkeen pinta pitää harjata... Taitaa olla vielä aika paljon oppimista. Kiitos neuvoista!

2
Asut ja pukineet / Vs: Mokkakengät
« : 22.03.11 - klo:15:05 »
Olen onnistunut pilaamaan kaikki mokkakenkäni. Ensin en tiennyt, kuinka hoitaa niitä oikein. Sitten kun opin hoitamaan, aina on sattunut jotain, rankkasade tms., joka on pilannut kenkäni...

3
Kaunis elämä / Vs: The hygieniaketju
« : 22.03.11 - klo:13:57 »
Nyt kun on taas kesä tuloillaan, alan käyttää aurinkorasvaa. En pidä yhtään punoittavasta naamasta. Aloitan isolla suojakerroksella varustetulla rasvalla ja siirryn sitten pienempään numeroon ja lopulta jätän rasvan kokonaan pois (siis siirryn tavalliseen kosteusvoiteeseen).

4
Etiketti / Vs: Pukeutuminen ja etiketti treffeillä
« : 21.03.11 - klo:15:07 »
No naisella (+ keikarilla) on varmaan ollut paljon vaikutusta siihen että olen itsekin kiinnostunut pukeutumisesta

Joo, ei tätä palstaa voi lukea ilman ettei jotain jäisi "korvan taakse"... Mutta hyvä niin. Tai siis, parempi niin. ;)

5
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 21.03.11 - klo:14:59 »
Kiitos "Räyhäkäs". Totta tuo mitä sanoit myös kattokruunuista, en vaan tullut ajatelleeksi, että nekinhän painavat toisinaan ihan tosi paljon. Ja täytyyhän katon paino kestää. Tosin jos hankin jotain noin painavaa, taidan turvautua asennuksessa ammatti-ihmiseen. ;)

6
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 18.03.11 - klo:16:05 »
Oletteko testanneet Aarnion uutta kiikkua? Istumismukavuudeltaan parhaita tuoleja, mitä on keksitty.
Kävin vilkaisemassa tuota "kiikkua", tässä linkki Aarnion sivuille: http://www.eeroaarnio.com/Ring.htm

Uskon, että tuoli on erinomainen. Mieleeni tuli vain yksi kysymys: asettaako tuoli joitain erityisvaatimuksia katolle, josta se ripustetaan? Jos laskee itse tuolin painon ja istujan painon, niin aika paljon pitäisi katon kestää.

7
Etiketti / Vs: Pukeutuminen ja etiketti treffeillä
« : 18.03.11 - klo:15:59 »

Ongelmahan voi syntyä myös siitä jos vastapuoli on vaatimattomampi pukeutumaan ja näytät varsinaiselta riikinkukolta, jolloin hän voi tuntea olonsa alipuetuksi ja vaivaantuneeksi :).

Pukua en välttämättä laittaisi treffeille ellei tarkoitus ole lähteä tyylikkäästi iltaa viettämään, korkeakulttuuria ja laadukkaampaa ravintolaa, ei lähigrilliä ;).

Samaa mieltä, täytyy ottaa huomioon toinen osapuoli ja tilanne. Ensimmäinen on aika helppoa, ellei kyseessä ole sokkotreffit. Ja sitten, en usko että kukaan muutenkaan menee esim. kävelylle puku päällä tai laadukkaaseen ravintolaan tennarit jalassa?

8
Etiketti / Vs: Pukeutuminen ja etiketti treffeillä
« : 17.03.11 - klo:13:54 »
Mielenkiintoinen keskustelu. Lisäisin edellä mainittuihin pohdintoihin mielelläni vielä yhden näkökulman... Mielestäni suuri vaikutus on myös sillä kaikella muulla, mitä jääkaapista löytyy. Eli jos kuohuvan vieressä on pala mädäntyttä kurkkua ja muruja täynnä oleva margariinirasia, veikkaan vaikutelman olevan hyvin erilainen kuin jos siinä olisi esimerkiksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Vai olenko mielestänne täysin väärässä?

9
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 17.03.11 - klo:13:38 »
Olen samaa mieltä, "seiska" on hieno tuoli. Tahtoisin kuitenkin tietää, kuinka te barcelona, mikmu, runic ja muut onnistutte pärjäämään vain yhdellä tuolilla? Miten esimerkiksi järjestätte tilan kun teille on tulossa illallisvieraita?

10
Yhteiskunta / Vs: Keinokuidut ja kuluttajien pettäminen
« : 16.03.11 - klo:18:39 »
Puhutaanko aidon nahan ja tekonahan eroista? Kerran ostin "kun halvalla sain ja tarvitsin vain yhtä tilaisuutta varten" parin tekonahkaisia kenkiä. Vaikka eteeni tulisikin toinen tilaisuus käyttää kyseisiä kenkiä, en tekisi sitä todellakaan. Saavat pysyä kaapissa muistuttamassa, että en enää toiste tee samaa virhettä.

11
Italiassa on tosiaan jotain juomavedessä:
http://www.gq.com/style/street-style/201101/tommy-ton-pitti-uomo#slide=1

Wau! Ihailen italialaisia miehiä. Heidän tyylinsä on jotenkin niin yksinkertainen, varma ja aina toimiva! Tahtoisin tietää kuinka kauan he viettävät aamuisin vaatekaappiensa edessä... ;)

12
Etiketti / Vs: Miten rikot pukeutumisetikettiä?
« : 10.03.11 - klo:12:36 »
Ehkä nuorekasta ja "hip"-meininkiä, uskon silti tulevaisuuteen, että tennarit vaihtuu oxfordeihin pikkuhiljaa kun syvennyt foorumiin ja blogiin ;).

Voi olla että siihen ei mene enää kauan... Foorumi on todella mielenkiintoinen.

13
En nyt sinänsä tiedä, kuuluisko tänne vai jonnekin muualle, mutta kun tuolla ylempänä sivuttiin styleforumin oldog/oldtrix, niin muutama kuva omasta "lempijäsenestäni", eli TTO. Kaverilla on suhtkoht "oma tyyli" ja kantaa sen asenteella. Usein esim housut reilusti leveämmät kuin mitä itse suosin, mutta silti diggailen suuresti.
(pahoittelut kuvien epäjärjestyksestä)

Hieno, persoonallinen tyyli. En osaisi kuvitella itselleni, mutta sopii ehdottomasti kantajalleen!

14
Etiketti / Vs: Miten rikot pukeutumisetikettiä?
« : 08.03.11 - klo:16:25 »
Omiin paheisiini kuuluuvat (jos näitä nyt paheiksi voidaan sanoa):

- kaulahuivin kiertäminen monta kertaa kaulan ympäri
- tennarit puvun kanssa (kuitenkin vain jos tilaisuus sen sallii)
- flipflopit farkkujen kanssa (kuumalla)

...uskallanko kertoa enempää?

15
Etiketti / Vs: Cocktailtilaisuus
« : 08.03.11 - klo:16:11 »
Olen saanut kutsun cocktailtilaisuuteen ja olen hitusen epävarma etiketistä. Tilaisuus on kotona ja ehkä jossain määrin epämuodollinen - sarjaa "parempaa kuin arkena" - joten arvon puvun ja blazer & flanellit -yhdistelmän välillä. Kaulaan tulee todennäköisimmin rusetti.

Etsin vinkkejä cocktailtilaisuuteen (olen päätymässä samettipukuun, ehkä) ja päädyin tähän keskusteluun. Mitä lopulta laitoit päälle? Osuiko valintasi oikeaan?

Sivuja: [1] 2