Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Laatutori / M: Carmina Quarter Brogue Oxford, Brown Calf, UUDET (UK 11)
« Uusin viesti kirjoittanut kamrat 29.05.23 - klo:09:09 »
Käyttämättömät Carminan Quarter Brogue Oxfordit, Brown Calf, koko UK 11. Malli 762, Forest-lesti, JR nahkapohjat. MTO-työnä tehty itselle, mutta kyseinen lesti ei olekaan omalle jalalle kovin sopiva, joten myyn.

Pidetty jalassa muutaman tunnin ajan vain sisätiloissa, ei lainkaan ulkona kävelty. Kenkälaatikko, varanauhat yms., mukaan.

Hinta: 200 €

Sijaintina Tampere ja postittelen toki.

Kuvat:
https://i.imgur.com/2d0KSaC.jpg
https://i.imgur.com/lMIGl0i.jpg
https://i.imgur.com/foKzqDN.jpg
https://i.imgur.com/8lNl4zb.jpg
https://i.imgur.com/NxbHHED.jpg
https://i.imgur.com/sDkLNgA.jpg


2
Laatutori / M: The Real McCoy's Loopwheeled Sweatshirt (M)
« Uusin viesti kirjoittanut kamrat 29.05.23 - klo:09:05 »
The Real McCoy's sweatti, väri Milk (off-white), koko M. Käytetty muutaman kerran ja pari kertaa pesty, edelleen uudenveroinen. Sweatshirtien parhaimmistoa, todella pehmeän tuntuinen.
True-to-size, hyvä 38-40 kokoiselle tai pienemmällekin jos tykkää väljemmästä istuvuudesta.
Tämä tuote kyseessä: https://therealmccoys.com/products/loopwheel-sweatshirt-milk
Standard & Strangelta näkee myös fittikuvan: https://standardandstrange.com/products/the-real-mccoys-loopwheel-crewneck-sweatshirt-milk

Kainalo kainalo 52 cm
Hartia 48 cm
Selän pituus 62 cm
Hihan pituus olkapäästä 59 cm

Hinta: 90 €

Sijaitsee Tampereella ja postittelen toki.

Kuvat:
https://i.imgur.com/shcugPJ.jpg
https://i.imgur.com/vDIr1Lx.jpg
3
Laatutori / M: Suitsupply Havana 50 irtotakkeja kesään
« Uusin viesti kirjoittanut Ghaspar 28.05.23 - klo:11:47 »
Myydään kaksi kesäistä Suitsupplyn irtotakkia, minulle pieniä. Siistejä ja hyväkuntoisia. Molemmat villa/silkki/pellavaa.

Takit Helsingissä, sovitus onnistuu.

Mieluiten nouto, postituksesta voidaan neuvotella tarvittaessa. Yhteydenotot yv:llä.


Suitsupply Havana patch wide lapel, 50
Hp. 100 €

Fratelli Tallia di Delfino villa/silkki/pellava 50/40/10

Rinta 55
Vyötärö 50
Hartia 46,5
Hiha 64
Pituus (kaulussaumasta) 75,5

Suitsupply Havana pleated, 50
Hp. 100 €

E. Thomas villa/silkki/pellava 50/25/25. "Kesätweed". Sävy harmahtava vihreä. Todellisuudessa ehkä vähän vihreämpi, kuin miltä kuvassa näyttää.

Rinta 54
Vyötärö 49
Hartia 46
Hiha 64
Pituus (kaulussaumasta) 74,54
Laatutori / M: The Sportsmen Clothing Co. Berkeley Penny Loafer (UK 10.5)
« Uusin viesti kirjoittanut Ings 27.05.23 - klo:22:52 »
Sijainti Jyväskylä. Postitus onnistuu (+6,90€).

The Sportsmen Clothing Co. Berkeley Penny Loaferit. Koko UK 10.5. Tummanruskeat. Erittäin hyvä kunto, joitakin kertoja pidetty. Mukaan tulee laatikko ja kenkäpussit.

Ostettu Caine Clothiersilta https://www.caineclothiers.com/collections/loafers/products/the-sportsmen-clothing-co-berkeley-penny-loafer

Hp 100€


5
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Partasuti 27.05.23 - klo:15:31 »


Robert Louis Stevenson: The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde

Olenkin etsinyt Jekyllin ja Hyden tarinaa sillä olen ollut kiinnostunut tietämään todellisen kerronnan tästä. Tunnettuuden perusteella jonkinmoinen ajatus tietenkin oli, mutta en tiennyt miten juonenkäänteet lopulta kulkivat. Kirja julkaistiin alun perin 1886 ja tämä versio on vuodelta 2003. Teokseen on nidottu pari muutakin Stevensonin kauhunovellia, mutta keskityn vain tähän tärkeimpään.

Tämä on käytännössä novelli, noin satasivuinen tapaus, ja melkeinpä toivoin että tarina olisi venytetty kokonaisen romaanin mittaan. Nykyisellään tapahtumat kulkevat aika nopeasti ja lopulliseen ratkaisuun päästään liian ripeästi. Varsinainen juonenkäänne on upotettu viimeiselle sivulle, mikä on harvinaista vanhassakin kirjallisuudessa.

Teos oli jättimenestys aikoinaan ja sen luki melkein joka lontoolainen. Tarina myös asemoi sumuisen ja pimeän Lontoon viktoriaaniseen kauhukirjallisuuteen ja pitemmällekin. Bram Stoker ammensi ideoita tästä sekä muista Stevensonin novelleista Draculaansa, ja myös Arthur Conan Doylen Sherlock Holmes omi samankaltaisia ideoita.

Kirjallisesti teos on erinomainen ja sisältää niin monia ulottuvuuksia, että tätä on tutkittu puhki akateemisissa piireissä. Juonen ytimenä on käytännössä ihmisen kaksoisluonne.

On mielenkiintoista havaita, että tietyt aihepiirit ovat muodissa eri aikoina. Don Quijoten aikana 1600-luvulla tätä oli ritarikirjallisuus, ja parisataa vuotta myöhemmin kauhukirjallisuus.

Lopuksi pakollinen vaatekuvaus.

This person (who had thus, from the first moment of his entrance, struck in me what I can only describe as a disgustful curiosity) was dressed in a fashion that would have made an ordinary person laughable: his clothes, that is to say, although they were of rich and sober fabric, were enormously too large for him in every measurement - the trousers hanging on his legs and rolled up to keep them from the ground, the waist of the coat below his haunches, and the collar sprawling wide upon his shoulders.
6
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« Uusin viesti kirjoittanut Alhazen 24.05.23 - klo:12:50 »
Olettaisin että sentään vaatteista. Mustat ja tummansiniset vaatteet kieltämättä riitelevät helposti, samoin erisävyiset (esim. vihreään taittuva ja punaiseen taittuva) tummansiniset. Kengät ja asusteet sitten erikseen.
7
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« Uusin viesti kirjoittanut Ville 24.05.23 - klo:12:01 »
Tarkoittaako tämä veikko, ettei mustia nahkakenkiä muka saisi tummansinisen puvun kanssa parittaa? Vai puhuuko hän vain vaatteista? Ilmeisesti hän ei sitten tykkäile, jos sinisen puvun kanssa on sininen villakangastakki. Ehkä hänen olisi hyvä käydä Savile Row'lla keskustelemassa muutaman räätälin kanssa, kysymässä perusasioista.

Vieläkö joku muistaa takavuosilta Stockmannin pukeutumisneuvoja Kimi Nurmen tyylineuvot kesämiehelle (löytyvät edelleen YouTubesta). Nyt mies jakaa taas vinkkejään, tällä kertaa Hesarissa.

”Yhtä väriyhdistelmää Nurmi ei kuitenkaan arvosta. Se on tummansinisen ja mustan sekoittaminen toisiinsa.

’Ne yksinkertaisesti luovat kuvan, ettei ihminen ole huomannut, että ne ovat eri sävyä.’”
8
Asut ja pukineet / Vs: Kysy ja opi: ketju aloitteleville jäsenille
« Uusin viesti kirjoittanut Ville 24.05.23 - klo:11:58 »
Kyllä ne henkarilla venyvät, kun vuodet laukkaavat eteenpäin. Painovoima sekä neuleen paino pitävät huolen tästä. Siispä suoralle tasolle, samoin kuin pesun jälkeinen kuivatus.

Neuleiden säilytyksestä kysyn. Henkarissa vai viikattuna kaappiin? Tästä on liikkeellä monia näkemyksiä. Useampi tuntuu moittivan sitä, että henkarissa laadukkaat neuleet venyvät tai ainakin olkapäiden seudulle tulee epämuodostumat neuleeseen (etenkin ohut henkari).
9
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« Uusin viesti kirjoittanut Oliver Twist 22.05.23 - klo:21:08 »
Olen nyt vähän samoillut kellojen maailmassa sosiaalisen median kautta ja liittynyt muutamaan Facebook-ryhmään. Olen vähän päätynyt sellaiseen lopputulokseen, että klassisen tyylin kontekstissa varsin iso osa noista ryhmissä esillä olevista kelloista ei ole erityisen tyylikkäitä. Jos klassisessa tyylissä suositaan hillittyä minimalismia, niin sitä vastoin näissä rannetuskuvissa on varsin usein tonnikalapurkin kokoisia kirjavanvärisiä möhköjä, joissa on aika monennäköistä indikaattoria, joiden tarpeellisuus tuntuu varsin kyseenalaiselta ja muita turhia yksityiskohtia. Erityisesti iso osa noissa ryhmissä olevista Seikoista tuntuu sellaisilta. Toki sitten kalliimmissa merkeissä kuten Rolexeissa ja Omegoissa on pääsääntöisesti hyvin tyylikkäitä kelloja näytillä.

Itse ostin tosiaan tuon Seikon SRPD51K1:n, mutta Seiko-ryhmän kautta "downgreidasin" sen SRPE63K1:een. Eli tästä tähän.

Sama kellohan tuossa taitaa olla kyseessä, mutta ei ole pyörivää bezeliä, joka oli minun makuuni hieman liian jykevä, varsinkin kun olen aika pienikätinen. Sen lisäksi tuntui vähän feikiltä pitää tuollaista sukelluskellon näköistä kelloa, joka ei kuitenkaan sellainen ollut. Tämä field watch -versio on Villen sanoja käyttääkseni nöyrempi ja siten minua enemmän miellyttävä.
10
Laatutori / Vs: M: kenkiä 7-7½, Italian laivaston takki (48, pieni) + muuta
« Uusin viesti kirjoittanut supera 22.05.23 - klo:20:09 »
Lintuvaara, Espoo. Postitus onnistuu. Saa tarjota, jos hinnat ei miellytä. Vaikka yv:llä jatkot. Kuvat:

Loding vaaleanruskeat Oxfordit. Koko 7½. Mulla ollut näissä sisäkannassa laput, joista tahmajäämät. Kuluu varmaan nopeasti käytössä pois tai voi koittaa putsailla. Vähän tahroja ja kulumaa, mutta muuten ihan ok. 40e


Moi,

nämä kiinnostaisi jos vielä myynnissä.

terv,
Janne
Sivuja: [1] 2 3 ... 10