Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Volkkari

Sivuja: [1] 2
1
Pieni hinnan päivitys.

2
Eli myydään otsikon mukaiset kengät.

https://www.meermin.es/en/1014121423000 ... snuff.html

Parin tunnin sisätiloissa tapahtuneen käytön jälkeen totesin kantapäiden nousevan kävellessä sen verran, että päätin tilata pienemmän koon. Olin näillä ehtinyt jo käydä kuitenkin betonilattiaisella parvekkeella, joten sen verran jälkeä tuli pohjiin ettei vaihto Meermin:llä onnistu.

Pari on virheettömässä kunnossa. Kengät sijaitsevat Turun keskustassa, jossa niitä pääsee tarvittaessa sovittamaan. Muutoin liikkuvat postin välityksellä. HP: 120€ 115€ + mahdolliset postit 7,9€
3
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 19.01.16 - klo:20:15 »
Voe luoja kun oli komeat!

4
Lainaus
Olisi vielä mukava kuulla kommentteja, millaiset housut tuon Havanan kanssa sopisivat häihin näin talvella. Noista Suittarin harmaista en tykkää, on liian viralliset mun makuuni.

Harmaata flanelivillaa mukavampaa ei näillä keleillä olekaan.
http://eu.suitsupply.com/en/trousers/grey-trousers/B717.html?cgid=Trousers

Toki myös khakit, tai talvella paksumat twill-kankaiset chinot ovat klassinen valinta. Itsellä on SS:n viimetalven mallistosta lähes identtinen takki Reda:n villasta. Olen todennut että omalla kohdalla ei toimi farkkujen kanssa. Villa on liian siistiä mielestäni pidettäväksi niin casuaalien housujen kanssa.

5
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 15.01.16 - klo:14:49 »
Kolmet Meerminit löytyy. Tykiveneet arki-beattereinä ja mokkatuplamunkit baari-beattereinä. Kaikko ovat ykköslaatua. En ole laadullista moitteen sijaa vielä löytänyt. Toki viimeistelyyn voisi toivoa lisää panostusta, mutta kadulla sitä ei kukaan huomaa. Hinta suhteutettuna kenkien kestävyyteen ja käyttöikään on omasta mielestäni riittävän hyvä.

6
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 15.01.16 - klo:14:43 »
Itsellä kolmatta talvea samat saappaat käytössä joita olen hoitanut Collonilin Crème de Luxella ja Collonil kiillokkeella. Saappaat ovat tumman ruskeat, joten luonnollisesti hoito myös tumman ruskeilla tuotteilla. Kunto pysynyt näillä erittäin hyvänä ja ennustankin kengilleni vielä useita talvia tulevaksi.

7
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 08.01.16 - klo:21:57 »
Itsellä myös nuo kyseiset kengät, ja samat oli ongelmat. Mutta hyviksi tuli ja ovat nyt toimineet reilun vuoden luotto-beattereinä. Aivan erinomaiset kengät hintaansa nähden.

8
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 08.01.16 - klo:19:44 »
Parhaiten toimii ku vetäsee kengät kireelle jalkaan lauantai-illalla ja lähtee yöks hankkimaan nestepuudutusta. Seuraavalla kerralla ne on jo muotoutunu, etkä edes huomannu edellisellä kerralla jalkoihin tulleita rakkoja.

9
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 07.01.16 - klo:22:59 »
Milläs aineella kanssaeläjät pesee mokkanahkaa ja kosteuttaa sitä? Ja millä noin yleensäkin kosteutatte vuorinahkaa? Lisäksi nyt alkaa olla muutaman pesun saaneiden mokkakenkien reunos jo lähes täysin väritön/vaalea eikä niihin oikein perus kiillokekaan riitä kuin "sävyttämään" niin ajattelin siirtyä tuhdimpaan kamaan. Eli mistä voin hankkia reunosväriä?

10
Hintaa tiputettu

11
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 15.11.15 - klo:00:34 »
Kiitos näkemyksistänne. Sen verran ehdin jo tuossa tilannetta puntaroida että meni nuo Hiro-lestiset tilaukseen.

Itsellä ollut reilun vuoden myös Meerminin tykkiveneet Rui:lla beatereinä, ja hyvin ovat kyllä toimineet.

Hautajaisiin valmistautuessa piti käydä myös solmiotilannetta läpi. Tajusin että musta solmioni on 4cm leveä fashion-versio ajalta jolloin sen tarkoitus oli toimia k18 Sedulassa "houkuttimena". Eli ei ehkä se paras vaihtoehto hautajaisiin. Nyt on siis pari viikkoa aikaa hankkia säädyllinen solmio. Vinkkejä mistä metsästämään? Turun alueen kivijalat tai verkko. Osaako Jussi sanoa löytyykö pukimon valikoimasta?

12
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 10.11.15 - klo:22:54 »
Nyt ois sitte hautajaiset tulossa, ja kaapista puuttuu vielä mustat captoe oxfordit. Operoin opiskelijabudjetilla, joten nämä https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=4702 mahtuu siihen. Parit aiemmat Meerminit jo kaapista löytyy ja siksi lähinnä hyvät kokemukset itsellä. Elton lesti on itselle vieras joten millaisia kokemuksia? Hiro ja Ron ovat tuttuja joten miten vertautuu noihin? Uskaltaako napata samaa kokoa?

Toisaalta opinnoissakin alkaa olla viimeinen rutistus nyt käynnissä ja kevään korvilla ajatuksena siirtyä työelämään. Opiskelu on kaupallista alaa ja erikoistuu myyntiin joten mustille oxfordeille voi olla tulevaisuudessa käyttöä töissä. Jäänkö laadullisesti jostain erityisen oleellisesta paitsi jos valitsen edullisemmat Meerminit kuin esim. lähes 100€ kalliimmat Loaket tai Sandersit jotka menevät tämän hetken budjetin ehdottomalle ylärajalle?

13
Kaapin neulehyllyn tarkistus ja myyntii tavarat joita ei tule itse pidettyä

Kaikki tuotteet ovat viime talvena hankittuja ja itsellä vaan jääneet niin vähälle käytölle että laitetaan kiertoon. Kaikki neuleet ovat erinomaisessa kunnossa, max. 10 kertaa käytetty, pesemättömiä. Maksan postikulut!

Charles Tyrwhitt violetti v-aukkoinen neule
100% merinovillaa
Koko M
p2p 53cm
Hartiat 44cm
Hiha 66cm
Selkä 71cm
40€ 35€


J.Lindeberg punainen palmikkoneule
100% puuvillaa
Koko M
p2p 58cm
Hartiat 44cm
Hiha 67cm
Selkä 73cm
50€ 40€

14
Asut ja pukineet / Vs: Berg&Berg
« : 05.09.15 - klo:10:25 »
Koppasin sitten Berg&Berg:n puuvilla/kashmir sekoitteisen (85% ja 15%) neuleen kesän alennuksesta kun vielä oli saatavilla. Koko oli L(IT52) ja itselle 189/84 fitti on aivan mainio. Helma voisi olla pari senttiä pidempikin omaan makuun, muttei jää nytkään liian lyhyeksi. Materiaali on erittäin pehmeää ja miellyttävän tuntuista sekä todella ohutta. Neulos tuntuu kuitenkin laadukkaalta kaikin puolin. Täysin samaa ei voinut sanoa ompeleesta.

Tilaukseen paita siis lähti tiistaina ja oli perillä torstaina. Eli toimitus oli äärimmäisen nopea. FedEx:n kaveri vielä soitti hyvissä ajoin ovikoodia ja ollaanko kotona. Neule näki eilen ensimmäisen päivän käyttöä. Illalla kotiin tullessani ja paitaa päänyli riisuessani olkapään kohdalla kangas otti kiinni ja koki vähän jännitystä. Kuului ritinää ja tarkasteltuani tilannetta huomasin, että hihan ja olkapään kiinnittävä ommel oli revennyt niin että olkapäässä oli 3cm halkaisijan aukko. Onneksi näyttää siltä että kyseessä on tosiaankin vain ommel joka on pettänyt ja neule itsessään on täysin kunnossa. Fitti on kuitenkin niin hyvä ja viimeinen kokoaan etten taida lähteä sen enempää reklamoimaan vaan ompelen sauman itse kuntoon. Varmaan palautetta täytyy silti lähettää Berg&Berg:lle että voivat vastaisuudessa kiinnittää enemmän huomiota laadun valvontaan.

Tällaisia kokemuksia. Hyvää ja huonoa :)

15
Kevään ja kesän mittaan tuli ostettua kaikennäköistä, ja luonnollisesti osassa poistoja mitat tai fitti meni sitten pieleen. Noista tavaroista pitäisi nyt päästä eroon. MAKSAN POSTIT! Tavarat sijaitsevat Turussa ja toimitetaan/noudettavissa välillä keskusta - Skanssin kauppakeskus.

(MYYTY) Lean Garments:n sininen Popover L-koossa. Pesty kaksi kertaa, pidetty kaksi kertaa. Myydään koska paita liian iso. HP: 35€ tai  vaihto vastaavaan M-kokoiseen. (MYYTY)
http://leangarments.com/collections/popover-shirts/products/blue-popover-shirt

(MYYTY) Uniqlo:n vaaleansininen Univercity Stripe OCBD. M-koko. Pesty ja käytetty vain pari kertaa. Turhan nafti koko ja korvaava paitakin jo löytyi. HP: 20€ (MYYTY)
http://www.uniqlo.com/uk/store/goods/138037-63-004

Uniqlo punainen Broadcloth gingham, M-kokoa. Fitti jää itselle selästä pussittamaan niin pahasti ettei tule käyttöä näkemään. HP: 15€
http://www.uniqlo.com/uk/store/goods/145889-15-004

(MYYTY) Meermin Tan Country Calf vyö 85cm. Vyö on siistissä kunnossa, itselle vaan loppuu reiät kesken :D :D Tämä vaihtaa omistajaa 30€ hintaan. (MYYTY)
https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=4140

Sivuja: [1] 2