Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Volkkari

Sivuja: [1]
1
Eli myydään otsikon mukaiset kengät.

https://www.meermin.es/en/1014121423000 ... snuff.html

Parin tunnin sisätiloissa tapahtuneen käytön jälkeen totesin kantapäiden nousevan kävellessä sen verran, että päätin tilata pienemmän koon. Olin näillä ehtinyt jo käydä kuitenkin betonilattiaisella parvekkeella, joten sen verran jälkeä tuli pohjiin ettei vaihto Meermin:llä onnistu.

Pari on virheettömässä kunnossa. Kengät sijaitsevat Turun keskustassa, jossa niitä pääsee tarvittaessa sovittamaan. Muutoin liikkuvat postin välityksellä. HP: 120€ 115€ + mahdolliset postit 7,9€
2
Kaapin neulehyllyn tarkistus ja myyntii tavarat joita ei tule itse pidettyä

Kaikki tuotteet ovat viime talvena hankittuja ja itsellä vaan jääneet niin vähälle käytölle että laitetaan kiertoon. Kaikki neuleet ovat erinomaisessa kunnossa, max. 10 kertaa käytetty, pesemättömiä. Maksan postikulut!

Charles Tyrwhitt violetti v-aukkoinen neule
100% merinovillaa
Koko M
p2p 53cm
Hartiat 44cm
Hiha 66cm
Selkä 71cm
40€ 35€


J.Lindeberg punainen palmikkoneule
100% puuvillaa
Koko M
p2p 58cm
Hartiat 44cm
Hiha 67cm
Selkä 73cm
50€ 40€

3
Kevään ja kesän mittaan tuli ostettua kaikennäköistä, ja luonnollisesti osassa poistoja mitat tai fitti meni sitten pieleen. Noista tavaroista pitäisi nyt päästä eroon. MAKSAN POSTIT! Tavarat sijaitsevat Turussa ja toimitetaan/noudettavissa välillä keskusta - Skanssin kauppakeskus.

(MYYTY) Lean Garments:n sininen Popover L-koossa. Pesty kaksi kertaa, pidetty kaksi kertaa. Myydään koska paita liian iso. HP: 35€ tai  vaihto vastaavaan M-kokoiseen. (MYYTY)
http://leangarments.com/collections/popover-shirts/products/blue-popover-shirt

(MYYTY) Uniqlo:n vaaleansininen Univercity Stripe OCBD. M-koko. Pesty ja käytetty vain pari kertaa. Turhan nafti koko ja korvaava paitakin jo löytyi. HP: 20€ (MYYTY)
http://www.uniqlo.com/uk/store/goods/138037-63-004

Uniqlo punainen Broadcloth gingham, M-kokoa. Fitti jää itselle selästä pussittamaan niin pahasti ettei tule käyttöä näkemään. HP: 15€
http://www.uniqlo.com/uk/store/goods/145889-15-004

(MYYTY) Meermin Tan Country Calf vyö 85cm. Vyö on siistissä kunnossa, itselle vaan loppuu reiät kesken :D :D Tämä vaihtaa omistajaa 30€ hintaan. (MYYTY)
https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=4140

Sivuja: [1]