Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - U-Haul

Sivuja: [1] 2 3 ... 101
1
Kaunis elämä / Vs: Teeketju
« : 05.05.15 - klo:12:17 »
Aina kun ostan uuden paketin tätä, 100 pussia 1,45 eurolla, huvittaa, että tämä on se tee, johon olen päätynyt, vaikka aika monenlaista "tavallista" teetä on tullut vuosien varrella kokeiltua.

http://www.stassengroup.com/tea/exporters_of_ceylon_tea.phpItse en ole teentuntija, mutta tätä juon noin 40 % teenkulutuksestani. Muut on ns. hifistely-teelaatuja.

Kun himaovesta pitää lähteä heräyksestä alle tunnin päästä, niin tätä pussi teenkeittimeen ja vettä 7 - 9 dl tarpeesta riippuen.

Kaverini, joka on ilmeisesti jonkinlainen tee-expertti, totesi tästä kerran: "jos viiden tähden hotellissa aamiaisella olisi vain pussiteetä, niin valitsisin tämän".

Pahoittelut kuvan uudelleenpostaamisesta, täytyy taas kerrata tuon Spoiler-tagin käyttö.

Harmillista. S-ryhmä on halpuuttaessaan korvannut tämän teen ainakin äkkiseltään maisteltuna heikommalla versiolla. Valmistaja on toinen ja yhdessä pussissa on aikaisemman 2 gramman sijasta enää 1,25 grammaa teetä, joka on niukalti, kun 2 g/pussi tuntuu olevan standardi. Hinta on kuitenkin sama. Pitää nyt kokeilla vielä uudelleen ja laittaa kaksi pussia per annos.

http://www.rainbow.fi/tuotteet/x-tra/elintarvikkeet/kahvit-suodatinpussit-tee-ja-kaakao/x-tra-ceylon-tee-100-ps-125-g/

2
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 27.04.15 - klo:20:34 »
Ja Wolyn valikoimasta Perfect Gel. Erikoista vesimäistä geeliä, josta ei oikein ota selvää, mitä se lopulta tekee, muttei ainakaan tummenna. : )

3
Kaksi uutta, itselleni liian slimmiä L-kokoista Gant-paitaa. Oikein hyviä, hyvät kankaat ja kaulukset. Mitoitus tuntuisi vastaavan noin Ruggerin E-Z fit -malleja. Pit to pit 54,5 cm ja kapenee vyötärölle. Pitkähköt hihat.

Maksoi alessa 39,95 e/kpl, joten jos kiinnostaisi, niin sillä eteenpäin, ennen kuin palautan. Eli molemmat 79,90 e ja mieluiten toimitus jossain kaupungilla.

Gant Yale Archive Indigo, fitted
Gant Yale Archive Madras, fitted
4
Vapaa sana / Vs: Työsuhdeauto
« : 10.04.15 - klo:15:14 »
Lainaus HS:n kirja-arviosta 8.6.2004: Kate Fox: Watching the English - The Hidden Rules of English BehaviourAnnamari Sipilä


LONTOO. Voiko englantilaisen henkilön yhteiskuntaluokan päätellä tämän autosta?

Antropologi, tietokirjailija Kate Foxin mukaan voi. Se on jopa helppoa.

Yläluokan ja ylemmän keskiluokan mielestä autolla pröystäily on mautonta.

Yhteiskunnan yläkerroksista tulevat henkilöt suosivat vanhoja rötisköjä, ranskalaisia Renaulteja ja Peugeoteja tai italialaisia Fiateja. Englantilainen maastoautokin käy, jos sillä ajellaan maaseudulla.

Nämä ihmiset eivät näe mitään syytä imuroida autostaan koirankarvoja. Hyvänen aika sentään, onhan koira nyt tärkeämpi kuin auto.

Yläluokkaan kuuluvan ajopeli saa olla siisti vain, jos sitä hoitamassa on palvelusväkeä.

Keskiluokassa ja alemmassa keskiluokassa autoon suhtaudutaan jo huomattavasti arvostavammin. Etenkin alemman keskiluokan miehet, niin sanotut Mondeo-miehet, pitävät autonsa kiiltävinä ja puhtaina.

Alemman keskiluokan suuri unelma on saada oma Mersu. Ylemmän keskiluokan mielestä oma Mersu olisi tavattoman vulgaaria.

Alaluokan kohdalla ympyrä sulkeutuu. Autot ovat taas vanhoja rötisköjä, ellei sitten ole kyse ylemmästä työväenluokasta, jonka makutottumukset ovat hyvin lähellä alempaa keskiluokkaa.

...Ylä- ja alaluokkaan kuuluvien ei tarvitse koko ajan pelätä, mitä muut heistä ajattelevat.

Toista on keskiluokassa.

Alempi keskiluokka pelkää, että heidät sekoitetaan työväenluokkaan, keskiluokka puolestaan haluaa erottautua alemmasta keskiluokasta, ja ylempi keskiluokka ei halveksi mitään yhtä paljon kuin keskistä keskiluokkaa.

Vain taustastaan erittäin varmat henkilöt ovat vapaita tästä kilpajuoksusta.

...Luokkatutkain määrittelee ihmisen taustan tämän makutottumuksista, elintavoista, käytöksestä ja puheesta.

Raha ja varallisuus taas, niillä ei brittiantropologin mukaan ole mitään tekemistä yhteiskuntaluokan kanssa. Lähes yhtä epävarma luokkatunnistin on ammatti.
5
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 09.04.15 - klo:11:57 »
^ Hyvä väri Barbourissa.

Vähän lyhyempää takkia vaihteeksi itsellä päällä, ja tuntuu heti keväisemmältä.
6
Asut ja pukineet / Vs: Bexley
« : 27.03.15 - klo:22:03 »
Itsellä on Bexleyn kakkoslaatuinen, kumipohjainen Kent-pari, jossa vasen kenkä samanlainen kuin tuo. Ei ole muuttunut miksikään kahdessa talvessa ja aina lepolesteissä säilytettäessä. Ei haittaa käyttöä, mutta eivät ne silti priimatavaraa ole. Olisiko kuitenkin jotenkin tuohon goodyear-ompeleeseen liittyvää, tullut jotenkin epäsymmetrinen jännitys, veto pohjaan sitä ommeltaessa. Yritä saada esim. puolet pois hinnasta.

7
Linkit ja vinkit / Vs: Vinkkejä Washingtoniin (DC)
« : 23.03.15 - klo:15:35 »
Melkein itse tekisin ostoksien suhteen yhden keskitetyn retken esim. jompaan kumpaan näistä outlet-ostareista, joista löytyy jo kaikenlaista. Voi kiertää kätevästi useita liikkeitä yhdellä reissulla ja hyvin todennäköisesti löytyy ainakin jotakin ostettavaa.

http://www.tangeroutlet.com/nationalharbor
http://www.simon.com/mall/potomac-mills/travel-here

Lähempänä keskustaa, Pentagonissa on myös ostari, jossa hintataso tietysti korkeampi. Myös isot tavaratalot Macy's ja Nordstrom.  Täällä käynyt joskus itsekin.: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Fashion_Centre_at_Pentagon_City

, ja sitten suurimman osuuden mahdollisesti vapaasta ajasta keskittyisin nähtävyyksiin, Smithsonian-museoihin ja keskustan monumentteihin. Arlingtonin hautausmaakin on vaikuttava käyntikohde.

8
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 13.03.15 - klo:18:43 »
Hyvä juttu! Oliko kankaista jo ajatusta? Yhtenä vaihtoehtona jokin sopivasti värikäs, ruudullinen ja kevyt madras tai kevyt flanelli olisi kiva.

9
Linkit ja vinkit / Vs: Alennusvinkit
« : 10.03.15 - klo:19:27 »
Barbourin SL Bedale koossa XL -48% alessa 130 punnalla. Ei nyt ihan ilmainen, mutta kaiketi ihan ok hinta.

http://www.infinities.co.uk/clothing-c56/jackets-c4/barbour-barbour-sl-bedale-waxed-jacket-sage-p102547

10
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 10.03.15 - klo:19:22 »
Paita taitaa olla LG:n? Mukavan näköinen kaulus ja kangas.

Itsellä oli vähän saman henkinen Bexley tänään. Se on ollut ahkerassa käytössä. Kaulus on vähän ankea, muttei se neuleiden kanssa niin haittaa. Näitä on vielä nippu kaapissa @ 15 euroa, mutta tekisi silti mieli ostaa myös LG:n versio, kun tulee uutta varastoa. : ) 

[spoiler]
[/spoiler]

11
Barbour Firth, vihreä, koko M, sopii L-kokoiselle. Selkeästi paksumpi materiaali kuin esim. Liddesdalessa ja vuorikangas, joten enemmänkin talvikauden lämmin takki. Pikkutakkityylinen, "tailored", rintatasku, toimivat hihanapit ym. Käyttämätön, soviteltu pariin otteeseen. Hinta 90 e.

Lisäkuvia: http://www.countryattire.com/barbour-mens-firth-quilted-jacket-olive-mqu0041ol71-d2361.html


[spoiler][/spoiler]

Campbell Cooper, tummansininen, koko M, sopii L-kokoiselle. Hieman Liddesdalea raskaampi halpistakki puuvillavuorella, mutta made in UK. Käytetty kerran, joten käytännössä uusi. Hinta 30 e.

Ja koska jälleen samankokoista tavaraa, niin molemmat takit saa tasarahalla 100 e. Länsi-Helsingissä, kulkeutuu esim. keskustaan ja postituskin mahdollista.


[spoiler][/spoiler]

12
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 26.02.15 - klo:15:15 »
Kiitos! Carlingsin kevyesti topattu halpistakki alkaa olla vähän "sisäänajettu", mutta ollut nyt lämpinänä talvena usein käytössä. Kahtena päivänä on tarvittu varsinaista toppatakkia tänä talvena. : )

13
Laatutori / MYYTY: Cobra Gambler -bootsit, koko 43
« : 25.02.15 - klo:20:22 »
Kaappien siivouksen jäljiltä erinäisiä ylimääräisiä tavaroita tipahtelee edelleen. Olisiko kiinnostusta muutaman kerran käytetyille koon 43 kotimaisille Cobra-bootseille? Tulevat muotiin viimeistään ensi vuoden aikana. Malli Gambler, matala korko, pyöreähkö kärki, kumiset puolipohjat. Hintana näille 100 e.

Tässä linkki nykymalliin: http://bootfactory.fi/miehet_cobra_bootsit/pukubootsit/cobra-gambler

Näissä vanhoissa hieman linjakkaampi muotoilu (sirommat, mitä kuvat antaa ymmärtää) ja mm. hivenen viistottu korko.

Länsi-Helsingissä, mahdollista myös postitella.[spoiler][/spoiler]

14
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 25.02.15 - klo:20:21 »
Pitää kuvata, kun on uusi korjattu peili. Poika rikkoi sen pienenä noin seitsemän vuotta sitten, ja nyt vihdoin uskalsin pistää siihen uuden lasin viime viikolla, jos säilyisi jo ehjänä.


15
Laatutori / MYYTY: Levi's-farkkuja
« : 20.02.15 - klo:16:09 »
Farkut, kolme paria yht. 50 30 euroa:

Levi's 501, olisiko n. 15 vuoden takaa jotain leveämpää LVC 1933, 1944 -henkistä versiota, lapussa 34x34, mutta vastaa paremminkin nykyistä vyötärökokoa 33 (jopa 32?). Pesty joitakin kertoja, mutta ei kulumia.
-vyötärö 42,5 cm, koko pituus 110 cm, lahkeen sisämitta 83 cm ja lahkeensuun leveys 23,5 cm


[spoiler][/spoiler]

Levi's 555, reilun 15 vuoden takaa, bootcut-leikkaus, kapeahko reisi, hieman levenevä lahkeen alaosa, lapussa 34x34, mutta samoin lähempänä nykyistä vyötärökokoa 33 (jopa 32?), lähes uudenveroiset, paksua kangasta.
-vyötärö 42,5 cm, koko pituus 112 cm, lahkeen sisämitta 84 cm ja lahkeensuun leveys 23,5 cm


[spoiler][/spoiler]

Levi's 501, mustat, normaalileikkaus, 34x34, mutta edellisten tavoin vyötärömitta 42,5 cm, eli nyky-33 (32).
-vyötärö 42,5 cm, koko pituus 113 cm, lahkeen sisämitta 83 cm ja lahkeensuun leveys 21 cm. Siistit, ei kulumia.Länsi-Helsingissä, kulkeutuvat myös keskustaan. Myös postitus onnistuu.

Sivuja: [1] 2 3 ... 101