Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Höyryvasara

Sivuja: [1]
1
Laatutori / M: Schott NYC Peacoat MYYTY
« : 25.01.16 - klo:12:32 »
Lopputalven riemuksi olisi Schottin Peacoat kaupan. Tämä on siis paksua ryhdikästä villaa, jotain ihan muuta kun halvat kopiot. Kokoa 56 / XL (Amerikan koko 44) omat raamit noin 175/100kg ja istuu passelin napakasti. Pienempi kaveri pukee sitten tarvittaessa villapaitaa alle. Lämmin ja ajattoman tyylikäs.

HP 80€ ja löytyy Tuusulasta. Kaupat onnistuvat pk-seudulla kasvotusten tai sitten posti kuskaa ostajan piikkiin. Voidaan myös vaihtaa käypäiseen öljykangastakkiin.

045 615 5006 tai PM. Soitot klo 16 jälkeen.

2
Laatutori / Meermin 12124-S Oxford Marron koko 8
« : 26.07.15 - klo:17:11 »
Otsikon mukainen kenkäpari myyntiin. Ei sopinut omaan 42 leveään jalkaan, joten kiertoon. Jonkun verran käytönjälkiä, mutta yleisilme siisti.



Omakustanne hintaan 80€ sis postikulut Suomessa. 044 732 8202 tai yksityisviesti.

Jos hinta hirvittää, voi myös esittää tarjouksia.

3
Vapaa sana / Työsuhdeauto
« : 08.04.15 - klo:18:35 »
Ei osunut työsuhdeautoa koskevaa topickia silmiin, niin tässä semmoinen on. Eli oma lehmä ojassa, työnantajan vaihtoprosessi käynnissä ja uudi työ tuonee mukanaa myös työsuhdeauton. Alkuun saa kurvailla omalla, mutta noin 6kk sisään pitäisi siirtyä firman kalustoon. Ja nyt on sitten edessä se auton valitsemisen sietämätön vaikeus. Tällä hetkellä kulkupelin virkaa toimittaa S80 ja mieli tekisi jotain muuta. Volvoja on ollut muutama kappale jo ennen tuota, niin voisi jopa harkita merkinkin vaihtoa. Kilsoja uudessa hommassa tullee noin 60tkm/vuosi, eli ajomukavuus ja toimintavarmuus nousevat korkealle. Hintaluokaksi asetettiin 800-900€ verotusarvo, mutta ei kuulemma ole euron tarkkuudella kiveen hakattu. Omassa mielessä pyörii BMW, MB tai Jaguar, luonnollisesti automaatti, cruise ja automaatti-ilmastointi pitää löytyä vaikka taitaa kaikissa olla nuo jo vakiona. Sana on vapaa ja ehdottaa saa. Pääsääntöisesti liikun yksin, välillä vaimon kanssa ja joskus harvoin koira (Leonbergin paimenkoira) kulkee mukana.

4
En löydänyt otsikon aiheita käsittelevää säiettä, niin ajattelin sellaisen perustaa. Kuitenkin kun tuo laadukas pukeutuminen ja siihen liittyvä kaunis elämä vaatii yleensä jonkunmoisen kasan pelimerkkejäkin. Enkä tällä hetkellä usko nykyiseen eläkejärjestelmään. Tai ainakaan siihen, että kun pitäisi itse jäädä eläkkeelle, niin valtion puolesta minulle jotain eläkettä maksettaisiin. Eikä suunnitelmissa ole myöskään työskennellä eläkeikään saakka. Tämän hetken pitkän aikajänteen suunnitelman mukaan töitä tehdään vielä 16 vuotta ja sen jälkeen alan ammattipurjehtijaksi. Eli siinä kohta pitää pinkan ja sijoitusten olla siinä mallissa että voi loppuelämän elää kertyneen kassan turvin.

Miten arvon herrat omaisuuttaan kartuttavat, vai meneekö kaikki viheltäen mitä tulee? Itse laitan joka kuukausi osan tuloista rahastoihin ja toisen siivun osakesalkkuun. Asuntosijoittamista olen pohtinut, kunhan saa pohjakassan siihen malliin, että on noin kolmasosa sijoitusasunnon hinnasta säästössä.

Tähän sitten vinkin, neuvot ja niksit siitä miten laitetaan rahat poikimaan ja muukin keskustelu aiheesta on tervetullutta.

Sivuja: [1]