Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Numa

Sivuja: [1] 2 3
1
Kengät myyty! Kiitos kaikille mielenkiinnosta!

Myydään seuraavat kengät tarpeettomina:

Bexley Edward chestnut (39,5) hp.30€
Varusteleka "Särmä Classic" ruskea (40) hp.40€
Loake Stamford chestnut grain (UK6F) hp.30€
Bexley Enfield chocolate (40) hp.40€
Church Oxley musta (UK6.5 [65F173]) hp.30€Kengät löytyy Lappeenrannasta, mutta posti kuljettaa nuo muuallekin.

2
Laatutori / Vs: M: Church's Oxley UK6 60€
« : 07.08.14 - klo:16:36 »
Hintaa laskettu.

3
Laatutori / M: Church's Oxley UK6 60€
« : 31.07.14 - klo:18:39 »
Myydään Church's Oxley kengät koossa UK6. Hinta postikuluineen 90€ 60€.


4
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 19.01.14 - klo:15:27 »
Haussa on pari rentoa, hyvin istuvaa irtotakkia H&M:n farkkujen, CT:n kauluspaitojen, neuleiden ja Clarksin dessujen kanssa pidettäväksi. Pukua en juuri tarvitse, mutta tarkoitus olisi totutella pitämään toisinaan edes irtotakkia vaikka sitten keväällä/syksyllä päällystakkina. Onko teillä mitään ehdotuksia, mitkä SS:n takit sopisivat mainitun yhdistelmän kanssa? Kroppa on 178/72 mitoissa ja rakenteeltaan olen sellainen perusurheilullinen/normaali.

Vai pitäisikö suosiolla hyödyntää esimerkiksi Sauman palveluita ja asiantuntemusta?

5
Laatutori / Vs: M: Gloverall Peacoat 70-luvulta
« : 21.10.13 - klo:16:35 »
^Ylös.

6
Laatutori / M: Gloverall Peacoat 70-luvulta
« : 14.10.13 - klo:14:31 »
Myydään Gloverall Peacoat 70-luvulta, väri ruskea, koko suht sopiva 178/72 kokoiselle kaverille, hihat voisi olla ehkä 1-2cm pidemmät, hp. 50e (sisältää postikulut).Ohessa Gloverallin mittoja:

hihan pituus hartiasaumasta mitattuna 60cm
olkapää-olkapää selkäpuolelta mitattuna 47cm
takin pituus niskasaumasta helmaan 87cm

Lappeenrannasta noudon lisäksi postitus onnistuu oikein mainiosti.

7
Asut ja pukineet / Vs: Pelkistetyt farkut?
« : 25.10.12 - klo:11:15 »
H&M:n Sliq-malliset farkut näyttää kadonneen niin verkkokaupasta kuin myös kivijalkaliikkeistä. Löytyykö muita vastaavia budjettiluokan farkkuja?

8
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (kipparitakki)
« : 07.09.12 - klo:07:48 »
Oma takkini tuli muutama päivä sitten. Otin M-koon, olen siinä kokoa 46–48, kallistuen yleensä 46. Hihat ovat turhan pitkät ja leveät ja takin leikkaus ei ole erityisen slimmi, mutta eiköhän tämä mene kunhan saan muokattua hihoja. Kangas on aika karheaa, eli alla pitää vähintään olla kauluspaita, mieluummin kaulahuivi, tai muuten niska alkaa punottamaan.

Olen mitoiltani 178cm/71kg ja käytän yleensä kokoa 48. Itseltäni löytyy Surplus Raw Vintage takista sekä musta että harmaa S-koossa ja tuo istuu mielestäni oikein mainiosti. Kokeilin myös M-kokoa, mutta se oli itselleni valtava teltta ja palautin sen välittömästi.

10
^ Kysy, sattuuko Consuleita olemaan edullisesti Church'sin tehtaanmyymälässä: [email protected]. Postittavat Suomeen parillakymmenellä punnalla. Tsekkaa myös eBay (varsinkin Englannin ja Ranskan). Consul on Se Oxford, jos vain lesti 173 sopii jalkaasi.

Arskalle kiitos tästä vihjeestä! Consulit saapuivat tänään enkä omalla (puu)silmällä löytänyt kengistä ihmeempiä virheitä. Harjaantunut Keikari löytää varmasti puutteet, mutta itse olen tyytyväinen hankintaani. Ja laatikko oli UPS:n jäljiltä ehjä ja toimitus todella nopeaa.

Paljonko kustansi?

Church'sin tehtaanmyymälästä noin 250€ postikuluineen.

11
Asut ja pukineet / Vs: Dimpletätkö?
« : 23.02.12 - klo:21:43 »
Dimplettäisin kyllä, mutta tuo ei vaan tunnu onnistuvan. Joskus ennen muinoin dimple syntyi itsestään, mutta nyt se ei tule vahingossa eikä väkisin. Tai väkisin tuon saa tehtyä, mutta se ei näytä hyvälle eikä se ole kestävä. Voisiko kenties joku Keikari tehdä tästä videon? Tauno?

12
^ Kysy, sattuuko Consuleita olemaan edullisesti Church'sin tehtaanmyymälässä: [email protected]. Postittavat Suomeen parillakymmenellä punnalla. Tsekkaa myös eBay (varsinkin Englannin ja Ranskan). Consul on Se Oxford, jos vain lesti 173 sopii jalkaasi.

Arskalle kiitos tästä vihjeestä! Consulit saapuivat tänään enkä omalla (puu)silmällä löytänyt kengistä ihmeempiä virheitä. Harjaantunut Keikari löytää varmasti puutteet, mutta itse olen tyytyväinen hankintaani. Ja laatikko oli UPS:n jäljiltä ehjä ja toimitus todella nopeaa.

13
^^Arska, kiitos vinkistä. Postia laitettu Church'sin tehtaanmyymälään. Pitää myös seurata tuota Ranskan eBaytä.

^ultra: Nuo kengät ovat kyllä hinnoiteltu sopivasti, mutta tuo 3625 lesti on muistikuvieni mukaan jotenkin lyhyt ja leveys tuossa mallissa taitaa olla G. Pitää etsiä vielä vaihtoehtoja ja lopulta teen paniikinomaiset kaupat kanssasi :)

14
[kohtuu turha viesti]Itselläni on satunnaisen harvoin tilaisuuksia, joihin tarvitaan tummaa tai harmaata pukua eikä kaapissani ole tällä hetkellä mustia oxfordeja. Olen puntaroinut eri vaihtoehtoja Bexleystä Church'siin ja Loakesta Alfred Sargentiin, mutta en osaa päättää törsäänkö oman mittapuun mukaan törkeästi Church'sin Consuleihin vai tyydynkö vaikka Bexleyn Madisoneihin. Hinta saisi olla kuitenkin mielummin alle 200€ kuin yli 300€. Popot pitäisi löytää koossa UK6F maaliskuun alkuun mennessä. Kysymys kuuluu: mitä ja mistä?[/kohtuu turha viesti]

15
Missä kaupungissa vaikutat, kun tuo Halonen+Kekäle+Sokos kombinaatio toisi mieleen oman kotikaupunkini Jyväskylän? Täällähän Halosella pitäisi olla sinisiä klubitakkeja alennuksessa juuri nyt hurry mycke siellä -50% osastolla.

Vai oliko hakusessa kaksirivinen takki? Sellaisia en ole nähnyt missään.

Lappeenrannasta löytyy tuo samainen kombinaatio. Pitänee käydä uudelleen Halosella, kun en huomannut noita klubitakkeja eikä myyjätkään niitä kaupitelleet. Eli ihan yksirivinen takki on haussa.

Sivuja: [1] 2 3