Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Venemies

Sivuja: 1 ... 12 13 [14]
196
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 29.01.13 - klo:10:02 »
Paidan kainaloon on ilmaantunut tummentuma hikoilun myötä. Sappisaippua ei poistanut tätä kovin hyvin. Onko muita vinkkejä hikijälkien hävittämiseksi?

On. Voit kokeilla tahranpoistoainetta, liottaa ko. kohtaa pesuaineessa ja hinkata tai ja/tai lisätä pesulämpötilaa. Itsellä oli yksi aika sitkeä ja se lähti käyttämällä kohtia 2 ja 3.

197
^kultainen vyö onkin varmasti olennaisesti nahkaista harvinaisempi. (Oli ihan pakko.)

Kotipsykologia kannattaa harrastuksena varmaan unohtaa. Tai sitten Lukea vähän tarkemmin ennen kuolleen ketjun nostamista.

Ottaen huomioon keskustelujen vähäinen määrä, ei kyseessä liene kuollut thread.
Lisäämättä sen enempää offtopicia on vaikea ymmärtää miten jonkun toisen päätös ostaa tietyn merkin vyö voisi häiritä jotakuta muuta niin kovasti.

198
Asut ja pukineet / Vs: Edulliset puvut
« : 29.01.13 - klo:09:59 »
Keväällä olisi tarkoitus hankkia uusi puku, tummansininen. Mihin järjestykseen rankkaisitte seuraavat vaihtoehdot:

1. Lubiam/Fere
2. Ab Suomen Herrainpukimo Oy
3. Suitsupply
4. Tyrwhitt/Lewin
5. Jokumuumikä?

Varsinaista budjettia ole, mutta mielummin maksan puvusta 500 kuin 1000€. Bang for buckia siis haetaan, laadusta tahi tyylistä pahemmin tinkimättä.

Vanha keskustelu mutta ehkä vielä ajankohtainen.

Itsellä on kokemusta juuri tummansinisestä Lubiamista ja Lewinistä. Lubiami/Fere on rakennettu ihan ok ja leikkaus siedettävä, mutta laatuun en muuten ole ollut tyytyväinen. Ei toki ole kalliitakaan, mutta mikään wow-löytö ei ole kyseessä. Lewin oli leikkaukseltaan selvästi lihavemmille ja kangas tuntui ymmärrettävistä syistä halvalta.

Ystävienikin Lubiamit/Feret ovat olleet aika lyhytikäisiä ja nappeja irronnut ym. Sääli sinänsä, mieluusti tukisin ko. liikettä.

199
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 29.01.13 - klo:09:53 »
^Minulle tuli taas mieleen asuntoon eksynyt lintu joka ruikkii sinne tänne kunnes löytää ikkunan ja liihottaa pois eikä koskaan palaa.

Ahaa? Mielipiteeni oli siis väärä. Makuja on monia.

200
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 29.01.13 - klo:08:19 »
Rolexin päivyrillinen submariner nyt. Melko monikäyttöinen mutta ei toki mitään ihmeellistä.

Minä en lämpeä Tagiin, Omegaan tai Reymond Weiliin ym. Ostaisin mieluummin jonkun muun käytettynä tai esim. Seikon.

201
Asut ja pukineet / Vs: Parka takit.
« : 29.01.13 - klo:08:16 »
Onko muuten kenelläkään tietoa, miten voisi saada tuollaisen CG Langfordin tummansinisenä (navy) koossa XS? Olen kierrellyt kaikki Helsingin kaupat läpi (Partioaitta, Stockmann, Big Time, Retkiaitta, Moda) ja missään ei ole tuollaista ollut esillä eikä varastossa. Lisäksi olen kysynyt jokaisesta paikasta onko tuollaisia olemassa jossain toisessa liikkeessä tai maahantuojalla, mutta ei ole löytynyt. Partioaitasta soittivat johonkin Keski-Eurooppaan keskusvarastolle, mutta ei sitäkään kautta onnistunut. Voiko noita tilata suoraan Kanadasta? Tai onko esimerkiksi Tukholmassa parempi tilanne?

Myös ehdotukset jostain vastaavasta parkatakista otetaan vastaan ja laitetaan harkintaan. Takki tulisi olla tummansininen ilman mitään heijastinnauhoja ja tehosteraitoja, sekä slim fit -mallinen, mielellään aidolla turkiskarvalla. Ja koko tosiaan XS/S. Ja ei ole tarkoitus lähteä tuolla mihinkään naparetkelle, mutta välillä pitää Audia tankata Sörnäisten Rantatiellä ja valkoista länsiylämaanterrieriä ulkoiluttaa kovallakin pakkasella ja lumituiskussa...
Jos olet varma mallista, niin kannattanee pyytää Stockmannia tilaamaan. Tsekkaa myös Parajumpers. En tosin tiedä onko noita nopeasti saatavilla lasten koossa.

202
Asut ja pukineet / Vs: Parka takit.
« : 29.01.13 - klo:08:15 »
Vähän persoonaton valinta, mutta Canada Goose. On lämmin talvella. On niin yleinenkin ettei herätä huomiota kuin todella köyhissä.

203
Asut ja pukineet / Vs: Neuleet
« : 29.01.13 - klo:08:11 »
Minä suosittelisin Lyle & Scottin vintage-neuleita v-aukolla. Ainut miinus nukkaantumisesta.

204
Jopas on keskustelu.

Minulla on ollut x vuotta kultainen Hermesin vyö eikä tullut mieleenkään että se jotakuta häiritsisi. Tainnut nähdä niitä täällä Suomessa ehkä viitisen kappaletta. 

Taitaa tuollainen voimakas reaktio tietystä vaatekappaleesta kertoa vain omasta epävarmuudesta? Toki Hermesin asiakaskunta poikkeaa heistä jotka jotka tilaavat käytettyjä Loakeja ja tekevät itse taskuliinoja eurokankaan tuotteista.

Kaarlen blogi on minusta omassa luokassaan ihan hauskan näköinen, tosin suosittelisin kirjoittamaan suomeksi. Tosin mitä paalumiehiin tulee, niin heitä ei alan kokemukseni mukaan ole A-kirjaimella alkavassa "pankkiiriliikkeessä".

Sivuja: 1 ... 12 13 [14]