Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Venemies

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 14
16
Asut ja pukineet / Vs: Pukeutuminen pankeissa
« : 09.02.19 - klo:19:50 »
Puhutteko pankkityöntekijöistä yleisesti, asiakasrajapinnassa olevista vai ehkä enemmän finanssitalon ihmisistä?

17
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 09.02.19 - klo:19:47 »
Joo vähän typerä kysymys. Muotoillaan se nyt vaikka näin: onko Tobacco Vanille kenellekään teille ylivertaisen hyvä ykköstuoksu?

Edellä mainitsemani Drakkar Noir on kovassa käytössä. Tajusin myös että lukemattomat perussuihkugeelit (Rexona, Adidas tms.) ovat tuoksultaan DN:n johdannaisia.

Ostin sokkona sen kanssa samassa paketissa myös Jean Paul Gaultierin Kokoricon. Yllättävä tuoksu. Muistuttaa minua Burberry Londonista mausteisella makeudellaan. Joku todella miellyttävä tuoksu niissä on yhteinen. Kokoricon kaakao on veikeä. Tätäkin tulee käytettyä aika paljon.
Käy stockalla testaamassa. En nyt ainakaan Rexonan ja Adidaksen kanssa samaan lauseeseen laittaisi ;)

18
Asut ja pukineet / Vs: Sukkia netistä
« : 07.02.19 - klo:19:05 »
Omat suosikkini ovat olleet Limeriuksen ja Mes Chausettes Rougesin verkkokaupat. Bresciani ja Gammarellit ovat olleet hyviä OTC-sukkia. Berg&Bergiltä saa kovempaan hintaan samoja sukkia. Eri valmistajilla eri kuoseja, mutta laatu pitkälti samaa Brescianin sukissa. Eri paksuisia sukkia on tarjolla, joten kannattaa tarkistaa paksuus ennen ostoa.
Mes Chaussettes Rougesin kokonaisuus on upea, toimitustapa ja hinta..

19
Asut ja pukineet / Vs: Pukeutuminen pankeissa
« : 07.02.19 - klo:19:04 »
Asiakkaat odottavat HQ ympäristössä omanlaistaan dress codea, tuntuipa se miten hupsulta hyvänsä. (Ja aika hupsuahan se onkin, kun asiaa ajattelee.)

Anyhow, ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja jos asiakas odottaa että "pankkiiri" näyttää stereotyyppiseltä pankkiirilta, niin jokainen joka välittää urakehityksestään näyttää stereotyyppiseltä pankkiirilta.

Me ihmiset ollaan sen verran vedätettävää porukkaa että vaistomaisesti luotetaan niihin, joista olemme luoneet positiivisen, eli omia odotuksiamme vastaavan mielikuvan.

S-Pankissa, ainakin Pirkanmaalla, on pukeutuminen jotain aivan muuta kuin yllä kuvailtua. S-Pankin työvaatteisiin kuuluu vihreä pikee ja kauluspaita, trikoopaita suurella epämääräisellä "S-Pankki" -tekstillä sekä harmaa fleecetakki.

Uskallan myös väittää, että juuri työntekijöiden pukeutumisella on suurin vaikutus siihen miksi monet asiaan perehtymättömät ihmiset eivät miellä S-Pankkia "oikeaksi" pankiksi. Tiskin työntekijäthän näyttävät enemmän Prisman kuin pankin työntekijöiltä.

No S-pankin työntekijät ovat lähempänä Prisman kuin pankin porukkaa. Iso ero espan finanssitalojen tyyppien pukeutumiseen joka on ihan asiallista..

20
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 07.02.19 - klo:19:01 »
Onko tuo Tobacco Vanille hintansa arvoinen?
Mahdoton sanoa. Riippuu maustasi, ihostasi ja lompakostasi.

21
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 21.10.18 - klo:16:57 »
Kannattaa kokeilla Stockmannilla Tom Fordin Costa Azzurra, Tobacco Vanille ja Neroli Portofino.

22
Asut ja pukineet / Vs: Mittatilauspaidat
« : 21.10.18 - klo:16:53 »
Minulla on paras paita ehkä Ferestä heidän omasta MTM-mallistostaan. Pitää huomioida omat hieman muuttuvat mitat ja noin yleisesti itse olen saanut samoilla mitoilla tilattuina hieman toisistaan poikkeavia malleja, eli ei näistä niin tiedä. Netistä en ole tilannut.

23
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 21.10.18 - klo:16:51 »
Suosittelisin Helsingistä Eliels-kauppaa. Siellä kaveri tuntuu olevan ihan omalla tasollaan mitä kenkiin ja niiden hoitoon tulee.

24
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 01.05.18 - klo:08:41 »
Minulla on suosikiksi noussut Guerlain Heritage. Kukaan muu tutustunut tähän tuoksuun?

Guerlain tekee aina laatua.

25
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 10.09.17 - klo:18:38 »
Kyllähän ne ovat tosiaan vakavasti otettavia klassikoita. Ja samaa minäkin hämmästelin, että teräksinen Tank Solo automaattinakin on yllättävän maltillisesti hinnoiteltu ja hintaero ei mikään kauhea ole verrattuna kvartsiin. Jaegerin Reverso olisi myös ihan älyttömän hieno, mutta hinnat ovat jo toista maata. Tosin onhan Cartierillakin useita hintaluokkia Tankeissa.

Reversosta suosittelisin itse Grande Teillea.

26
Kaunis elämä / Vs: Kahvimyllyt
« : 03.09.17 - klo:14:24 »
Minulla Mazzer iMini E ja en ole ollut täysin tyytyväinen - säätö on vaikeaa.

27
Asut ja pukineet / Vs: Tyylikkäät lentolaukut
« : 17.08.17 - klo:22:21 »
Päädyinkin Rimowa Classic Flight cabiiniin, otin 23cm joka on Lufthansa-standardin rajoissa. 20cm tuntui liian pieneltä. Ainakin vielä tyytyväinen ja sain hurjat 7% alea. Kuva netistä.


28
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 20.06.17 - klo:14:28 »
Sain tällaisen vastauksen Carminan liikkeestä aiheeseen liittyen. Ei mitään mullistavaa mutta ainakin asiantunteva taho:

Dear Mr. Venemies

We are glad you enjoyed your experience at our store. Thank you very much for your visit.

All of our shoes are Goodyear welted. This construction allows the recrafting of the shoe, we can exchange the whole sole and restore the shoe. Once the sole is worn out you can send them back to us and will exchange them, giving your shoes a second life. You can also choose which kind of soles do you want to have, same leather or rubber ones. Anyway, hope you use them for many years before you need recrafting.

The life of a leather soles vary on many factors, the way we walk, the ground we step... For extending it, depending on the way you step, if you put much pressure on the front it may be a good idea to put metal cap toes. If living in Finland you may waste the soles earlier, not only if the ground is wet, also maybe in winter there is salt or products for preventing the ice that may damage the soles.

Another option is to put the rubber protection after having used the soles for a time.

Hope we helped and that you enjoy your Carmina shoes for a long time.

Don't hesitate to write us if you have any doubts or requests.

Best regards,

29
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 18.06.17 - klo:18:25 »
Mulberry Clipperiäni en ainakaan ole hoitanut. Laukulla on laukun tehtävä ja elämä saa näkyä.

30
Asut ja pukineet / Vs: Tyylikkäät lentolaukut
« : 18.06.17 - klo:18:22 »
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/4b/73/c14b7325b16c2b9d137a291099da3a7b.jpg[/im]

Siis tällainen "sticker bombing"? Ehkä jos olet DJ tai roudari.

Sen sijaan oikeasti matkapäiväkirjan virkaa toimittavat tarrat matkakohteista voisivat olla hieno juttu. Mieluiten tietysti sellaiset kuvat, joita isoäitini vanhassa matkalaukussa on. Ne kuvastavat aikaa, jota en itse ole koskaan elänyt, mutta joka kuulemma oli erilaista kuin nykyajan halpalentoyhtiöiden massakuljetusmatkailu.

Juuri tuollaista linkkaamasi kuvan kaltaista tarkoitin. Tuntuu vaan jotenkin nurinkuriselta ostaa kaunis matkalaukku ja pilata se sekalaisilla tarroilla. Samaa jotkut tekevät Macbookeilleen.

Valtaosalle Macbookit ja Rimowat eivät ole niin erikoisia juttuja että niitä pitäisi jotenkin suojella.

Itse pohdin samaa ja päädyn Rimowa Salsaan: https://www.rimowa.com/fi-fi/salsa-deluxe-cabin-multiwheel-37l-black-carry-on-luggage/840.53.50.4

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 14