Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Laurenz K

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
31
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 01.08.18 - klo:22:26 »
Voidaanko mittatilaushousuissa yleensä huomioida ns. "pihtipolvia"?

32
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 05.07.18 - klo:16:35 »
Tarina näyttää jatkuvan. Guardian: Waistcoat sales up as Gareth Southgate sets trend at World Cup

Lainaus
Marks & Spencer, which has been the official suit supplier to the England team since 2007, said demand for waistcoats has risen 35% thanks to what they say is “the Gareth Southgate effect”.


Kiva riimi: up - cup

33
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 05.07.18 - klo:16:33 »
Osalla suomalaisista miehistä tuntuu olevan melno lailla uniikki "kauneuden inhoamisen" sentimentti, eräänlainen käänteinen estetiikka. Se että joku pukeutuu siten että ajatus ja suunnitelmallisuus välittyy herättää suoranaista vihaa. Nämä ihmiset varmaan itse joutuvat käyttämään paljon resursseja vaatteidensa miettimiseen, etteivät vaan näyttäisi muodikkailta tai "koreilijoilta". Tarkoituksellista rumuutta?

34
Linkit ja vinkit / Vs: Kirppis- ja UFF-vinkit ym.
« : 05.07.18 - klo:15:50 »
Vintage-fiilistelijöille Eiran Fidalla oli Korkeakoski-merkkiset Bicycle toe single munkit punaruskeassa värissä, lähes iskemättömällä nahkapohjalla. GYW ja kiinninaulatut Olympic-merkkiset kumiset kantapalat... koko 41 ja varmaan jostain 60-luvulta.

Myös pari suomalaista ja ruotsalaista smokki- sekä irtotakkia arviolta 60-luvulta, hyvä kunto ja raskasta villaa. Kokoja 50-52.

Oli myös Givenchyn housut koossa 46 brändihintaan ja NWT Burberry-trenssi hintaan 250€. Tietää missä kaupunginosassa liikkuu kun löytyy Fidalta tuollaista kamaa.

35
Linkit ja vinkit / Vs: Linkkivinkit Tori.fi, huutonet ym.
« : 24.06.18 - klo:20:13 »
Tuli muutama tärppi selaillessa vastaan

Aquascutum navy blazer 50 https://store.emmy.fi/collections/miesten-vaatteet/products/id189677

Corneliani villa/kasmir puku 50 https://store.emmy.fi/collections/miesten-vaatteet/products/id235407

Pal Zileri irtotakki 50 https://store.emmy.fi/collections/miesten-vaatteet/products/id253342

Kannattaa käyttää merkin perusteella hakemista, löytyy toisinaan helmiä esim nyt oli kans jotain Barbouria ja E. Zegnaa tarjolla. Listalla näkyy vaan ne brändit joiden tuotteita tarjolla juuri nyt

36
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 18.06.18 - klo:21:49 »


Mitä mieltä?

37
Oon funtsinut tutustumista korkeampivyötäröisiin housuihin, klassisen väljyyden suoralla lahkeella. Syynä vaikeus löytää istuvia, rypistymättömiä ja käytössä liikkumista rajoittamattomia matalavyötäröisiä / kapealahkeisia housuja. Mistähän kannattaisi katsella ja mitä ottaa huomioon? Pleat or no pleat?

38
Minkähänlaista työkaluarsenaalia tuo muuten vaatii?

39
Asut ja pukineet / Vs: Pellavaiset vaatteet
« : 29.05.18 - klo:10:34 »
Paksu pellava on myös hämmästyttävän lämmin materiaali.

40
Hyvän klassisen pukeutumisen traditio taisi katketa joskus 70-luvulla siihen sukupolveen joka nuorisokapinassaan ei enää ottanut vanhemmistaan oppia tällä saralla... kapinavuosiensa jälkeen moni päätyi pukutyöhön vailla aavistustakaan siitä miten pukeutua, samalla kun villit leikkaukset ja kuosit sekä keinomateriaalit vyöyryivät markkinoille?

41
DIY-norvegessebuutsit, käsintehty veltti step by step

https://m.imgur.com/a/VGPyZ

edit: laitoin vielä teaserikuvan :)

42
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 22.04.18 - klo:21:20 »
Löysin nätit puuvillachinot, joissa on kuitenkin 14 prossaa polyesteriä. Huomaakohan tuota ollenkaan? Lähinnä mukavuutta mietin, ulkonäkö on kiva kyllä.

Polyesterin määrästä päätellen (1/7), se on kudottu kankaan loimilankoihin ja antaa täten kankaalle paremman vetolujuuden kuin puhdas puuvillalanka. Periaatteessa tälläinen kangas voidaan kutoa niin, että yksikään polyesterikuitu ei ole kosketuksissa ihon tai alusvaatteiden kanssa.

No nyt oli asiantuntijan arvaus!

43


taidehistorioitsija Eduardo José Rodríguez.

Radio-ohjelman kuvituskuva. https://areena.yle.fi/1-4361323

44
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 29.03.18 - klo:18:20 »
Toinen maailmansota katkaisi mielestäni eurooppalaisen automuotoilun kultakauden, kun sen jälkeen alettiin painottaa funktionaalisuutta ja tehokasta materiaalinkäyttöä.

De la Haye Figoni & Falaschin korilla -30-luvun lopulta. Osassa näistä oli lukemani mukaan lentokoneisiin suunnitellut V12-moottorit. Tällaisella kun cruisailis Monacossa silkki-pellavasekoitteeseen puettuna, "pencil moustache" ja aatelisarvokaan ei ois pahitteeksi. Talk abput exclusivity!


Toinen versio, - 38 165 cabriolet


45
Vapaa sana / Vs: Klassinen pukeutuminen vs. "Larppaus"
« : 19.03.18 - klo:11:12 »
Kiinnostavia ajatuksia niin massatuotannon kuin ideologioiden ja arvojen muutostenkin vaikutuksesta pukeutumiseen. En itse tiedostanut valintaani käyttää "larppaus" - sanaa poliittiseksi tai halveksuvaksi, vaan enemmänkin näkökulmani oli itsekriittinen/ironinen näin vanhanaikaisuuteen viehtyneenä ja eksentrisyyteen taipuvaisena. Liberalismin ja kulttuurimarxismin sijaan pukeutumista muovanneen kehityslulun voi nähdä myös esteettisten makujen demokratisoitumisena, jonka seurauksena kansan suurten rivien ei tarvitse enää jäljitellä eliitin pukeutumista ollakseen "hyväksyttäviä". Itse fiilistelen klassisuutta ja laatua, mutta vältän elitististä vaikutelmaa muuten kuin jossain määrin dekadenssin sävyttämänä sekä modernia bisnestyyliä joka mielessäni yhdistyy tohkeissaan käsiään heilutteleviin konsultoinnin dynaamisiin osaajiin. Tämä ei tarkoita että väheksyisin heitä (tai tällä foorumilla teitä? ) millään tavalla, se vaan ei ole osa sitä henkilöbrändiä jonka haluan itseeni liittää.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14