Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Laurenz K

Sivuja: 1 ... 12 13 [14]
196
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 29.10.16 - klo:17:14 »
Köyhällä ei ole varaa ostaa huonoa - eikä kallista. En ole lyhyehköllä aikuisiälläni kelloa omistanut, mutta nyt olen alkanut kaivata. Toivomuksissa hentoon ranteeseeni siro <40mm yksinkertainen, vaalea taulu eli kork. 3 viisaria ja ehkä päivyri, teräksen tai messingin värinen runko ja joko siro teräs"kudos"ranneke tai ruskea nahkaranneke.
Olen kuullut että monilla tunnetuilla "kuluttajaluokan keskikastin(?)" valmistajilla (Tissot, Tag Heuer?) on jonkin verran "brändilisää" hinnassa. En haluaisi maksaa nimestä, vaan laadusta ja luotettavasta toiminnasta. Timex Weekender ja Seiko 5 täällä mainittu ihan hyväksyvään sävyyn, löytyisikö muita ehdotuksia? Hintaluokka rajoittuu ykkösellä ja kakkosella alkaviin kolminumeroisiin lukuihin.

197
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 28.10.16 - klo:21:16 »
Vailla mitään yhteyttä edelliseen viestiin, tuumailin tässä että nahkainen suihkuverho vois olla noin niinku ajatuksen tasolla aika pähee... Tai sitten ei :P

198
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 28.10.16 - klo:19:48 »
Jiihaa, Meermin tekee keskiruskeita full-wing brogueita harvinaisessa koossani uk5.Täytyypä ottaa yhdeksi vaihtoehdoksi tämän ketjun innoittamana, samalla kun vahtaan Herringin Barker-alennuksia... Tosin tuo ensinmainitun grain ei kuvien perusteella ehkä ole aivan mieleeni https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=4612

199
Itse pähkäilin tässä, että paidan flanelli ei ainakaan saa olla kovin paksua, ja kaulusnappien pitää olla myös jossain järkevissä mittasuhteissa. Muuten saattaa näyttää hölmöltä, jos pehmeä ja pörröinen flanelli rypistyy tai menee "kuopalle" napin ympäriltä...

200
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 28.10.16 - klo:19:37 »
Vastaan omaan kysymykseeni ettei kenenkään tarvitsisi turhaan ohjeistaa blogin puoleen, siellä sanotaan näin:
"Viimeisenä club collar (klubikaulus). Koska malli oli aikoinaan ahkerasti käytössä maineikkaassa Etonin oppilaitoksessa, kaulus tunnetaan myös Eton collar -nimellä. Pyöreä kaulusmalli syntyi 1800-luvun loppupuolella, kukoisti 1900-luvun alkuvuosikymmeninä ja on tänä päivänä  harvinainen. Enimmäkseen klubimalliin törmää Italiassa ja Amerikassa. Pyöreä malli ei etiketin mukaan sovi hienoimpaan edustamiseen, mutta muutoin se on ihanteellisen persoonallinen valinta. Hyvin harva valmistaja tarjoaa klubikaulusta paidoissaan, joten mallia mielivän on suunnattava joko ulkomaille tai teetettävä omansa erikoistyönä."

Kiinnostaakin siis lähinnä käyttääkö kukaan oikeasti täällä tällaista, ja minkä kanssa? :)


201
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 28.10.16 - klo:19:27 »
Pyöristetyt kaulukset, anyone? Onko liian eksentristä? Harvoin tulee vastaan mutta itseäni jollain oudolla tavalla alkanut viehättää.

202
Mitä mieltä olette alasnapitettavasta kauluksesta yksivärisessä flanellipaidassa?

203
Asut ja pukineet / Tom Cridland 30 year jacket
« : 13.10.16 - klo:21:56 »
Tuli vastaan tällainen kiintoisa projekti, suunnittelija pyrkii valmistamaan nyky-muotimaailman mittapuulla lähes ikuisesti kestäviä vaatteita, valikoimassa mm. tämä irtotakki jolle luvataan 30 vuoden takuu! Mitä Keikarin arvovaltainen tyylilautakunta on mieltä toteutuksesta? :)
http://www.buymeonce.com/30-year-jacket-by-tom-cridland

204
Asut ja pukineet / Vs: Talvitakin etsintää
« : 11.10.16 - klo:21:55 »
Hyviä pointteja herroilta, tosiaan verkkokauppoja selatessa on vaikea tietää kuinka paksua ja lämmittävää kangas oikeasti onkaan! Eli lämpöä toki kaivataan, en oleta mitään untuvatasoa mutta kuitenkin... Enemmän kuin trenssi

205
Tälle maitsemallesi porukalle (=aika suuri väestönosa iästä riippumatta) tuntuu olevan käsite irtohousuista ja irtotakista puvusta erillisinä kappaleina tuntematon, vaan kaikki suorat housut on "puvun housuja" ja kaikki pikkutakit, irtotakit ja bleiserit "puvun takkeja"? Tällaista olen ainakin itse ollut havaitsevinani. 
Yhteen väliin perus suomalaisen(sic) keski-ikäisen miehen valinta tilanteeseen jossa puku olisi ollut liian formaali, oli mustat suorat housut ja vaalea takki. En ole oikein koskaan nähnyt tuota yhdistelmää onnistuneena.

206
Asut ja pukineet / Vs: Talvitakin etsintää
« : 10.10.16 - klo:21:20 »
Mitäs arvon keikarit tuumaa tällaisesta? Todnäk. tämä yksilö liian suuri itselleni joka tapauksessa... http://www.tori.fi/etela-karjala/Takki_miehelle_villakangasta_29264590.htm?ca=14&w=1

207
Harmaa voisi myöskin menetellä mikäli olisi jotenkin mahdollista välttää assosiaatio "armeijan harmaaseen" mantteliin.

208
Aloitttelijan kysymys: Irtotakkeja ja -housuja yhdisteltäessä, onko materiaalien tummuudelle alhaalta ylöspäin olemassa sääntöä? Ajattelen lähinnä kengät vs housut ja housut vs takki, kumman kuuluisi olla tummempi ja mitkä seikat tähän vaikuttaa?
Kiitos

209
Asut ja pukineet / Talvitakin etsintää
« : 08.10.16 - klo:21:08 »
Tervehdys!

Olen uusi foorumillanne ja uskaltaudunkin nyt aloittelemaan ensimmäistä threadiani.
Syysaamujen viiletessä täällä itärajan tuntumassa talvitakin hankinta alkaa tuntua ajankohtaiselta. Omistan tällä hetkellä ainoastaan mustan KappAhlin duffelin, joka on vieläpä liian suuri; kädet sivuilla hiha yltää rystyseen. Se on kyllä varsin lämmin ja villantuntuista tukevaa kangasta, vaikkakin keinonahkaiset yksityiskohdat, nukkaantuva ohut keino"flanelli"vuori ja muoviset "pampulat" eivät oikein vakuuta. Pärjään sillä kylmimmät päivät, mutta kaipailisin vähän toisenlaista takkia sen rinnalle.

Olen etsiskellyt selkeälinjaista, perinteisen mallista yksirivistä villakangastakkia paikallisista kivijalkakaupoista ja netistä, mutta vakuuttavia vaihtoehtoja ei ole vielä tullut vastaan. Toivomani ruskea värikin on hieman harvinaisempi, haluaisin kuulla myös ajatuksianne siitä. Brittilässä on ollut tapana sanoa "no brown in town" mutta käsittääkseni ainakin nk. "camel" -värinen takki käy nykystandardeilla jopa bisnespukeutumiseen? Omasta mielestäni tuo "camel" tuntuu useimmissa tapauksissa hieman liian vaalealle, preferoisin hiukan tummempaa, "keskiruskeaa" sävyä. Kokoni on myös hiukan haastava, 44 - 46 (chest ~38"). Olen vertikaalisesti rajoittunut (160cm), joten olisi plussaa jos takissa ei olisi mallin puolesta kovin pitkä helma.

Tällä foorumilla ilmeisesti ainakin jotkut tykkää UNIQLOsta? Heidän sivuilta löytyi tällainen takki, joka kyllä näyttää aika pitkän malliselta mutta toisaalta sitä saa myös XS -koossa. Hintakin on "varsin kohtuullinen" http://www.uniqlo.com/eu/en/product/men-u-single-breast-wool-blend-chesterfield-coat-173003.html?dwvar_173003_size=SMA002&dwvar_173003_color=COL57&cgid=IDwintercoat2148

Budjetti minulla olisi sellainen että mielellään kovin paljon yli kahdensadan euron en ajatellut pulittaa.

Sivuja: 1 ... 12 13 [14]