Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - moonshine

Sivuja: [1] 2
1
Myydään vääränkokoista ja vähälle käytölle jäänyttä tavaraa. Mieluiten nouto Matinkylästä, mutta kustikin polkee tarvittaessa.

Kuvat artikkeleihin löytyy täältä: https://www.dropbox.com/sh/fvnuy5bd8rjx7cg/AAD1UOL21_bG55AGuO_uj_M7a?dl=0

Frye oliivit mountaneering bootsit, UK8, TTS. Käyttöä nähneet, mutta jääneet viime aikoina pois rotaatiosta. Ottaen huomioon kenkätyypin, hyvä kun sisäänajettu! Toisen kengän kieli on hieman revennyt, muttei näy eikä tunnu käytössä, halutessaan helppo fiksata. Made in USA. 40 e.

Bexley navyt mokkadriverit, UK8, TTS. Sama stoori, käyttöä nähneet jne., mutta kunto edelleen sen verran hyvä, että nämä kehtaa myydä, jos jonkun jalassa vielä käyttöä saisivat enemmänkin. 25 e.

Carieri & Carieri harmaa crewneck - MYYTY

Massimo dutti harmaansininen crewneck, M, 100 % merino. Täsmälleen sama stoori kuin yllä. Liian napakka omaan makuun. Muutenhan tässä on speksit kohdillaan, siisti harmaansininen sävy ja mukava tekstuuri. Kunto käytetty mutta oikein hyvä. 25 e.

Brooks Brother OCBD, M, extra slim fit. Mitä tästä nyt sanois: erittäin jepa peruspaita, joka itellä ei näe tarpeeksi käyttöä. BB Extra slim fit suomennettuna tarkoittaa hyvää leikkausta, joka natsaa parhaiten 48:lle. Sanoisin, että fitti aika samaa kuin esim. kaapista löytyvistä ruggereista. Ei pussita muttei myöskään kirraa. Kunto: erittäin hyvä. 30 e.


Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: [email protected]; matkalla 20.7. asti, minkä jälkeen hoidetaan loput diilit.

2
Laatutori / Annettu pakolaisille
« : 06.12.15 - klo:13:47 »
Pakolaisille PREMIUM selvedgeä.

3
Kuvat artikkeleihin: https://www.dropbox.com/sh/8h81jkd649l5qpm/AACSBsjUrZojG-hKWqjtTTM7a?dl=0

MYYTYTiger of Swedenin tyylikäs tummansininen puku, koko 48, malli norden (taitaa olla tämä: https://www.zalando.fi/tiger-of-sweden-norden-puku-sininen-ti522a01r-k11.html). Itselle jäänyt auttamatta pieneksi. Ompelijamestarilla fiksattu olkapään toppaukset nätiksi, lyhennetty hieman hihoja ja lahkeita ja kavennettu housuja vyötäröltä.

Käytetty alle 10 kertaa. Ei pöhköjä muotioikkuja, takissa tuplahalkiot. 100 % villa.

HP 120 e 100 e 90 e

Mitat:

olka-olka ~45 cm
rinta ~50 cm
pituus (kauluskäänteestä helmaan) ~75 cm
hiha ~64 cm

housut:

lahkeensuu ~19 cm
vyötärö ~41 cm

Kaupan päälle halutessaan pukupussi ja menkkahaukka premium(!) valkoinen kauluspaita. :)


MYYTY.Bexley mokkaiset tuplamunkit, koko 42/uk8, TTS, leveähkö lesti. Nähneet jonkin verran ajoa, mutta sittemmin osoittautu, ettei tuplamunkit ollutkaan oma juttu, ja jääneet pois rotaatiosta.

HP: 50 e 40 e


Sijainti: Matinkylä, mieluiten nouto mutta kustikin polkee tarvittaessa.


4
Laatutori / myyty
« : 07.06.15 - klo:22:26 »
Paketit postitettu 16.6.

Kiitos kaikille kaupoista.

5
Kaunis elämä / Elegantti blogialusta?
« : 05.11.14 - klo:13:29 »
Liekö oikea osasto, mutta laitetaan tänne, kun otsikossakin on sana elegantti.

Olen totaallisen tietämätön näistä, mutta nyt ois blogialustalle? tarvetta. Simppeli, visuaalisesti kaunis ja yksinkertainen, sisältönä noin sivun mittaiset tekstit ja kuvia. Eli lähinnä kotisivun korvike, kun niitä en ole opetellut tekemään.

Onko mahdoton yhtälö, toimisko muu ratkaisu paremmin?


6
Kaunis elämä / Analoginen kirjoittaminen
« : 22.09.14 - klo:10:58 »
Marssia suoraan kirjakauppaan vai tehdä ketju keikariin?

Laajennetaan kynäketjua koskemaan papereita/muistioita ja kirjoittamista. Ei siis mitään hifistelyä itsetarkoituksena vaan toimivia romppeita.

Joku saattaa tässä vaiheessa kysyä, miksi helvetissä, kun on nää datausvehkeet? Ainakin omalla kohdalla menee niin, että koneympäristö jotenkin tappaa (lopunkin) luovuuden ja toimii ainoastaan puhtaaksi kirjoittamiseen. Ehkä se on musteen haju, josta saa yhteyden suurempaan...

Minkälaisia settejä porukoilla on käytössä?


7
Laatutori / MYYTY! NN07 rakenteeton irtorotsi 48 (46?)
« : 07.10.13 - klo:18:38 »
Denimin ja chinojen kaveriksi rakenteeton NN07-irtorotsi.

Rotsin kunto on erittäin hyvä; ostettu laatutorilta reilu vuosi sitten. Itsellä jäänyt todella vähälle pidolle, koska rotsi on selästä mulle pieni (oma koko 48-50). Kokomerkintä on 48, mutta sanoisin että istuu merkintäänsä nähden erittäin napakasti. Lienee lähempänä 46:ta.

Mitat (laid flat)

hartia-hartia n. 43 cm
pituus n. 74,5 cm (niskasta helmaan)
hiha n. 63 cm (olkasaumasta hihan päähän, lyhennetty)
pit-to-pit n. 50 cm

HP: 60 e (+pk) 45 e (sis. pk.) 30 e (sis. pk.)

Sijainti: Jyväskylä

8
Laatutori / M: Getat Panerai "homage" *MYYTY*
« : 07.10.13 - klo:18:23 »
MYYTY!

Myydään uusien kellohankintojen myötä käyttämättömäksi jäänyt Getat Panerai homage.Isompi kuva: http://aijaa.com/HBBbIp

Lähikuva taulusta (klikkaamalla isompaan):Getat-kelloista ja niiden komponenteista löytyy infoa osoitteessa: http://www.siswatch727.com/index.do

Kellolla on ikää pari vuotta, ja noin vuoteen se on käynyt ranteessa vain satunnaisesti. Kunto on moitteeton pois lukien muutama hiusnaarmu klo 6:n kohdalla, jotka näkyvät valoa vasten syynätessä.

Ominaisuudet: mekaaninen, vesitiivis, luminanssiviisarit.

Kotelon leveys 42 mm (ilman nupinsuojaa).

Kaupanpäälle 007-natoranneke. Myös kuvan nahkaranneke kuuluu kauppaan.

HP: 60 e (+pk)

Sijainti: Jyväskylä

9
Asut ja pukineet / Colleget
« : 06.02.13 - klo:18:16 »
Mistähän kannattaisi metsästää "autenttista" collegea. nappikaulus- ja t-paitojen kaveriksi. Mielenvaikeisten läpysköiden heittäjille jo etukäteen tiedoksi, ettei nyt ole kyse logopaidoista.

Menkkahaukan tarjonnan testasin, mutta kaula-aukko oli toivottaman iso, vaikkei tissejä olekaan.

10
Linkit ja vinkit / Sisilia
« : 27.11.12 - klo:11:23 »
Hiihtolomalla irtiotto arjesta reiluksi viikoksi Länsi-Sisiliaan. Trapani, Erice ja Palermo tulee ainakin tsekattua. Kokemukset ja vinkit lähialueen mielenkiintoisista paikoista ja kaupungeista kiinnostavat, miksei myös muu Sisilia-fiilistely.

Palermon rättikauppoistakin saa vinkata. :)

11
Kaunis elämä / Sohvan hankinta
« : 21.10.12 - klo:18:45 »
Tähän saakka on menty niillä, mitkä muille ei ole enää kelvanneet, mutta nyt kun vanha sohva on rötvätty puhki, olisi tarkoitus satsata johonkin vähän laadukkaampaan.

Ei siis ole tarkoitus ostaa mitään loppuelämäksi, vaan jotain tyylikästä mikä kestää elämää toivon mukaan useamman vuoden. Budjetti on avoin, mutta useampaa tonnia ei ole tarkoitus käyttää.

Lähinnä mietityttää se, mihin asioihin sohvissa pitää kiinnittää huomiota ja mitä vastaavasti varoa. Ovatko esim. IKEAn tekeleet varteenotettavia vaihtoehtoja ja missä muissa liikkeissä kannattaa asioida? Onko jotain tietty merkkejä, jotka kannattaa tsekata budjettiluokassa?

Vinkkejä kaivataan, arvon toverit.

12
Asut ja pukineet / Tykkiveneet
« : 10.08.12 - klo:09:35 »
Minkä valmistajien kenkiä ja mitä malleja kannattaisi etsiä 200-300 e hintaluokassa uutena tahi käytettynä? Tämä karderoobin tukipilari loistaa vielä poissaolollaan.

13


http://www.olympus.fi/consumer/dslr_digital_slr_e-450_21270.htm

MYYTY

Tämmönen pari vuotta vanha digi lojuu kaapin perällä. Kamera on mielestäni hyvä kompromissi kannettavuuden ja kuvanlaadun suhteen sekä käyttäjäystävällinen, mikäli kunnon kameraa ei ole aiemmin käsitellyt. Hyvin pelitti ekana järkkärinä.

Mukaan tavanomaisen polttovälin kattava kittiobjektiivi (joka on laadukas verrattuna esim. canuunan ja nikonin kittioptiikkaan) ja kaikki tarpeelliset rojut. Kamera on luonnollisesti moitteettomassa kunnossa.

Kakkosrungolle ei ole tarvetta - jospa joku tästä käyttöpelin saisi vaikka mtop-kuvia varten, kun niiden kuvan laatu tuppaa olemaan aika kuraa. :P

Netti on täynnä revikoita, joista voi lukea lisää kameran ominaisuuksista. Vastaan toki mielläni kysymyksiin ja infoan lisää tarvittaessa.

HP: 80 e + mahdolliset pk:t. Sijainti Jyväskylä.

14
Minkäisia nyrkkisääntöjä jäsenet noudattavat vai toimiiko peili vain totuuden torvena, sillä säännöthän on tunnetusti tehty rikottaviksi.

Itse pyrin yleensä pitämään värimaailman suhteellisen harmonisena (maanläheiset värit toistensa kanssa, vallitseva valo ja vuodenaika) ja tietenkin kokonaisuuden tasapainossa; jos on värikäs vyö ja paita, jätän esim. rannekorun pois. Kankaiden rakenteeseen ja raskauteen kiinnitän ainakin sen verran huomiota, ettei niiden välille synny mitään älyttömiä ristiriitoja. Joten varmaan aika perinteisillä linjoilla mennään.

Erityisesti kiinnostaa, miten foorumilaiset sovittavat yhteen haasteellisempia ja erikoisempia värejä.

15
Kaunis elämä / Lompakot
« : 29.06.11 - klo:11:11 »
Ekaa kertaa onnistuin unohtamaan vanhan, isohkon lompakon, ja vaikka sainkin sen takaisin, päätin että nyt viimeistään on aika hankkia tilalle jotain parempaa. Mistäs muualta kuin ebaysta kannattaisi etsiä?

Kriteereinä:

- kestävä
- tyylikäs & laadukas
- kompakti
- kolikkotasku
- muutama paikka välttämättömille korteille
- budjetti noin 50 euroa

Tässä ketjussa voi keskustella lompakoista yleisestikin. :)

Sivuja: [1] 2