Keikari > Yhteiskunta

Stockmannin Hullut päivät

(1/67) > >>

Johannes P:
Stokkan hullut päivät luettelo. Erityisesti silmiin otti sivun 142 nuorimies puvussa ja lenkkareissa. Paidan olisi voinut myös laittaa housuihin.

ChuckBass:
Hulluista päivistäkin voisi varmasti jauhaa vaikka oman ketjunsa asiaa, mutta (olen ehkä joskus ennenkin sanonut) mielestäni parhaat jutut hulluilta päiviltä löytyy niistä "mallikappaleet"-rekeistä ja laareista, joita ei siis ole mitenkään lueteltu tuossa katalogissa. Varsinkin jos sattuu  olemaan sitä normaalikokoa (50 ja jalka 42), niin voi tehdä hyviä löytöjä. Lisäksi itse ainakin käyn aina tsekkaamassa mm. Canalin tarjonnan vöissä ja laukuissa.

Vaatteet yleensä jäävät tuon katalogin ja päivien tarjousten osalta vähemmälle huomiolle, lukuunottamatta alusvaatteita, joissa yleensä on ihan hyviä tarjouksia.
Lisäksi perus neekerinpusut ja gainomaxithan on tietysti aina käytävä poistamassa :)

Arska:
Eksyinpä jostakin syystä Hulluille päiville viime kerralla. Siellä oli hemmetin isot keltaiset kyltit laarin päällä ja tuotteissa isot keltaiset hintalaput kuin parhaissakin alennustuotteissa. Piruuttani irroitin hintalappua yhdestä neuleesta ja alla oli normaali hintalappu, jossa oli sentilleen sama hinta - ei sentään halvempi. Tämä lienee sitä psykologiaa.

sproily:
Hmm onko jokin syy sille, että tämä aihe on pysyvä?

Ville:
^Jostain syystä foorumi lykkää aiheet pysyväksi, kun viestejä siirtää uudeksi aiheeksi. Pidän tämän mielessä tulevaisuudessa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta