Keikari > Linkit ja vinkit

Polo / pikeepaita, ehkä villainen

(1/1)

hemingway:
Tarpeena olisi löytää hiukan siistimpi pikee-/polopaita (tuntuvat kulkevan molemmilla nimillä). Onko pikee sitten alunperin ollut enemmän 'vohvelikankainen' ja polo sitten vain saman paidan muodollinen ilmentymä. Ja nyt kyseessä ko paidan lyhythihainen versio.

No, joka tapauksessa, puuvillaiset ns. fine knit paidat eivät oikein tunnu kestävän siisteinä kovin montaa pesua. 150 - 200€:n hintainen paita tuntuu erittäin kalliilta käyttökertoihin verraten.

Siksi hankkisin paidan mielellään esimerkiksi merinovillaisena, toiveena että sitä ei tarvitsisi pestä, vaan kestäisi tuulettamalla vaikkapa ainakin kolme kesää.

Hiukan vaikea on löytää kovin monia vaihtoehtoja, jotka hinnaltaan olisivat jossain 100 - 150€ välillä, jolloin kuvittelisin saavani jonkinlaista laatua ja kesävyyttä, ehkä jopa valmisetettuna Euroopassa.

Hakusessa siis ehkä jotain tällaista https://www.careofcarl.fi/fi/artiklar/morris-heritage-short-sleeve-knitted-polo-shirt-brown.html tai https://www.caineclothiers.com/collections/polo-shirts/products/short-sleeve-polo-shirt-in-fine-merino-tan, jossa jälkimmäisen hinta on jo minusta melko korkea paidalle, johon huonolla tuurilla syntyy reikä melko nopeasti.

Casuaalimpaan käyttöön siis käytän ihan jotain Asketin paitoja.

Onko aihetta käsitelty jo muualla? Tai olisiko ihan antaa hyviä vinkkejä esim. valmistajista, jotkin pienemmäthän Italialaiset on esim Googlella lähes mahdotonta löytää.


Miika:
Ei liene ihan sitä mitä haet, mutta tämä on ollut itselleni aivan loistava ostos. https://www.varusteleka.fi/fi/product/sarma-pikeepaita-merinovillaa/55774

Valitettavasti kokoja ei oikein näytä olevan nyt saatavilla ja varsinaisilla hellelukemilla tällainen on aika kuuma.

Alhazen:
Suitsupplylla on muutama väri kauden valikoimassa, löytyy myös villaisia. Laatu vastaa hintaa yhden kokemuksella.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta