Keikari > Yhteiskunta

Nettiostokset UK:sta 2021 tammikuusta alkaen

(1/7) > >>

salaryman:
Onko kukaan ennättänyt joulukiireiltään seuraamaan, mitä UK:n ja EU:n välinen sopimus käytännössä tarkoittaa nettitilausten kannalta?

Onko tilanne sama kuin Kanadan kanssa, eli tullia ei peritä mutta arvonlisävero peritään?

Arska:
En tiedä tuota mutta toista asiaa kysyäkseni, eikö ole niin, että enää brittikaupoista tilatessa ei tarvitse maksaa sikäläistä arvonlisäveroa (koska ovat ulkona EU:sta) vaan suomalainen tavaraa tullatessa?

uuno:
Kyllä vuoden loppuun asti on kuten ennenkin.  Se, mitä sen jälkeen tapahtuu, riippuu siitä, saavatko vahvistettua sopimuksen ja mitä se sopimus sisältää.

Itse en aio tilata sieltä mitään ennen kuin homma selkenee.  Ei tässä nyt niin kiire ole.

Ville:
Nyt on kiinnostava aihe! Jään seuraamaan tätä mediasta ja foorumin päivityksiä myös, koska Brittilässä toimii niin moni kiinnostava kutomo, valmistaja sekä kauppa.

Tumppi$:
Tämäpä se tosiaan kiinnostaa, että mitä tuleman lopulta pitää.. Onneksi itse sain tehtyä ns. viimeiset ostokset Briteistä jo tässä syksyn aikana. Toki ainahan jotain tarvetta varmasti ilmenee, muttei tällä hetkellä mitään akuuttia tarvetta. Hintojen puolestahan Englanti ei kovin houkutteleva koskaan ole ollut, mutta valikoimien puolesta kylläkin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta