Keikari > Etiketti

Ylioppilasjuhlat

(1/3) > >>

nuorikeikari:
Hei.
Omat ylioppilasjuhlani ovat tulossa ja haluaisin pukeutua raikkaaseen hieman massasta erottuvaan lookkiin.
https://photos.app.goo.gl/KvUNuciPrbDAQRv63
Tämän tyylinen puku olisi haussa(ehtisikö vielä mitoilla tilata). Ja itsehän olen myös kuvan kaltainen tummatukkainen hieman raamikas nuori mies jolla ei naamakarvat aivan vielä kyseiseen tyyliin kasva.
Mutta täältä olen hakemassa vinkkejä asusteisiin joten eikun ehdottamaan kenkiä, solmiota(vai olisiko rusetti), taskuliinaa ja olisiko olkaimet myös toimiva ratkaisu.
Toki jos siltä tuntuu voi koko tyylin vetää uusiksi myös muun näköisellä puvulla voi olla että innostun muustakin.
Kiitokset jo etukäteen kaikille jotka muotitietonsa salaista arkkua ammentavat.

Sime:
Hei!
Itse valmistuin viimekeväänä. Tyylit.fi blogin puolella DLA:n hyvä kirjoitus aiheesta: https://tyylit.fi/olennaiset/puku-ylioppilasjuhlaan

Kyseisen kaltaisia pukuja myy ainakin suittari. Netistä tilaaminen helppoa ja mahdollisesti ehtii aueta Helsingin liikekkin ennen juhlia(?). Kannattaa miettiä myös myöhempää käyttöä. Esim. siitä "tavis sinisestä" saa helposti käyttöönsä irtotakin  ja housut oikeilla spekseillä. Varmista, että puku istuu hyvin ja on mukava päällä: se näkyy ulospäin ja erotut jo sillä eduksesi.

Kengissä laatuun panostaminen on myös suositeltavaa. Sisäänajo kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen juhlia ja kiillottaa hyvin sitten juhliin. Mustat, tummanruskeat ja burgundyt aika perusvarmoja. Jos uudestaan menisin, valitsisin pintanahkaloufferit malliksi. Tämä ihan riippuen minkälaisista pidät ja mille tulee myöhemmin käyttöä.

Asusteissa hillitysti, olkaimet ovat imo aina hyvä vaihtoehto! Niitä "neonväri ja samakangas solmio ja taskuliina" osaat varmaan välttää, kun tänne asti olet eksynyt.👍👍

Noissa juhlissa pukukoodi on kuitenkin aika vapaa, joten lähde sillä mistä itse pidät ja anna sen näkyä!

uuno:
Olkaimista tosin toteaisin, että ovat epäkäytännölliset, jos tarvitsee käydä julkisissa käymälöissä.  Takin joutuu ottamaan pois ja ripustamaan naulaan, eivätkä julkiset tilat ole monestikaan niin siistejä tai kopit niin tilavia, että tuota haluaisi tehdä.  Tietysti, jos ei tälle koe tarvetta olevan, niin mukavathan ne ovat.

erakettu:
Toivottavasti ei ala parin tunnin ylioppilasseremonia niin paljoa jännättämään, että tarvitsee miettiä olkaimien kanssa pelaamista vessassa.

Lisäksi, olkaimet tai ei, on ne housut silti laskettava alas joka tapauksessa.

salaryman:
Ikävä kyllä, elämä tuppaa olemaan semmoinen juttu jossa joutuu suuremman palkinnon toivossa sietämään monenmoisia epämukavuuksia. Sorry.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta