Keikari > Yhteiskunta

Linnan juhlat 2017

(1/6) > >>

sakali:
Miesten pukeutumisesta ei puhuta juuri mitään, joten puhutaan täällä siitä kuka miehistä oli edukseen ja kuka taas ei. Ei myöskään ole kiellettyä keskustella naisten pukeutumisesta Linnassa.

Yleisenä havaintona näyttää siltä, että tumman (mustan) puvun kanssa solmukkeen käyttö lisääntyy. Tämän trendin huomasin ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten Elastisen ollessa vieraana päällään Tom Fordin valmitama tumma puku ja solmukkeella. https://static-sls.smf.aws.sanomacloud.net/menaiset.fi/s3fs-public/styles/medium_main_image/public/main_media/1417905070_li_b8831808z.1_20141207003058_000g7079e9n.20.iptcstrip.jpg?itok=yM5KJ_TX

Tähän vuoteen:
Kimi Räikkösellä hyvin istuva puku solmukkeella. Pisteet kotiin.Häkkisellä päällä smokki, joka sinällään on kai etikettivirhe.

Takki ei istu, paita rypyttää, housut liian pitkät. Omaan silmään ei pystykauluspaita toimi smokin kanssa.


Litmasella liian iso paita, ja ilmeisesti myös jäänyt silittämättä. Takkikaan ei oikein istu päälle.

sagaari:
Monella oli jalassaan mustat derbyt oxfordien sijaan. Musta puku tietääkseni korvaa frakin, mutta smokki ei. Paljon pitkiä pukujen hihoja näkyi. Räikkösen puku istui loistavasti ja onkin loistava esimerkki istuvuuden tärkeydestä. Räikköset olivat ehdottomasti tyylikkäin pari juhlissa. Valkoisia taskuliinoja olisin halunnut enemmän nähdä.

Ukki:
Nuorisolla oli ilokseni tummaa pukua ilman lenkkareita ja muutenkin hopeanvärinen ( grenadiini)kravatti usealla. Eli menty sinänsä kohtuullisen istuvalla rippipuvulla eikä haettu mitään kummallisuuksia.

Toki miesten vuokrafrakit aiheuttivat facepalmia ja en kyllä noita kansallispukuja tyylikkäiksi sanoa (ja eikös ne pitäisi sitten olla pariskunnalla molemmilla). Siniset haalarit voisi samalla vaivalla sallia.

MrDapper:
Itse olin iloinen siitä, että muutamalla, ehkä tusinalla, oli tumma puku kolmiosaisena ja helmenharmaalla solmiolla eikä rusetilla, ja kunniamerkit jos niitä oli tai valkoinen taskuliina tv-foldilla.

IsMaVa:
Räikkösellä on toki erittäin tyylikäs smokki mutta olisin nähnyt mieluummin yhtä hyvin istuvan frakin. Kuten sanottu, pukukoodi on frakki, joka on hyväksyttävää korvata tummalla puvulla. Tummaan pukuun taas kuuluu helmenharmaa solmio enkä juurikaan arvosta solmukkeita tässä yhteydessä.

Lähtökohtaisesti en nipota smokeista frakkijuhlissa, joita usein näkee esim opiskelijatapahtumissa, mutta haluaisin linnan juhlien osalta kunnioittaa frakin pukukoodia.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta