Kirjoittaja Aihe: Crockett & Jones, Belstaff, L.B.M.1911 (Myyty), Boss, Lacoste, Hilfiger  (Luettu 998 kertaa)

jasuomin

  • Kisälli
  • Viestejä: 6
    • Profiili
Myynnissä uudet viime kesänä Lontoosta ostetut Crockett & Jones Pembroke broguet. Lesti 317 (G) ja koko 7. Valitettavasti kaikesta liikkeessä nähdystä vaivasta huolimatta lesti ei vaikuta oikealta jalkaani. Hintaa näille kertyi huonosta valuuttakurssitta johtuen miltei 600e. Tämän päivän kurssilla hinta olisi n. 550e. ja hintapyyntöni 400e./ järkevä tarjous. Kengät löytyvät Helsingistä ja lisätietoja ym. [email protected]

Kuvat:
http://aijaa.com/a/lmxAK6


Myytävänä myös Belstaffin Aviator nahkatakki irrotettavalla turkiskauluksella. Mallisto tehty saman nimiseen Di Caprion tähdittämään elokuvaan. Takki jäänyt hieman ahtaaksi. Koko on XL, mutta käytännössä lähempänä kokoa L (50). Kuntoluokitus on varsin lähellä luokkaa "mint". Hinta uutena n.1000e., mutta oma hintapyyntöni 250e. Takki löytyy Helsingistä ja lisätietoja ym. saa osoitteesta [email protected]

Belstaff on tullut kuuluisaksi ennen kaikkea funktionaalisista moottoriurheiluun suunnitelluista takeistaan. Myöhemmin erityisesti elokuvien puvustaminen on ollut keskeistä yhtiön toimialaa ja Belstaffin takkeja ym. asusteita on nähty mm. Indiana Jones, Batman, Mission: Impossible ja Medusa-sarjan elokuvissa. Kuuluisista Belstaff-miehistä mainittakoon Arabian Lawrence, Che Guevara ja Steve McQueen.

Kuvia:
http://aijaa.com/a/onEJs6


Sininen L.B.M.1911 villasekoite pikkutakki kokoa 50. Ollut muutaman kerran päällä, mutta osoittautunut pieneksi. Hintapyyntöni 120e. MYYTY!!!!!

Kuvia:
http://aijaa.com/a/58xpid

Muutaman kerran päällä olleet Hugo Bossin paidat, jotka jääneet pieniksi. Kauluspaita kokoa L/Slim ja neulospaita/pikee M.
Hintapyyntö 20e. per paita

Kuvia:
http://aijaa.com/a/4E4ZoT

Lacosten miesten pikee kokoa M.
Hintapyyntö 25e.

Kuvia:
http://aijaa.com/a/cbdw7I


Hilfigerin naisten nahkatakki kokoa 6/S. erittäin pehmeää nahkaa ja kaunis väri kevääseen. Lähes käyttämätön, mutta farkuista valitettavasti jäänyt hieman värjäymää takin sisähelmaan. Hintapyyntö 120e.

Kuvia:
http://aijaa.com/a/wFhlso
« Viimeksi muokattu: 03.05.16 - klo:14:54 kirjoittanut jasuomin »