Keikari > Linkit ja vinkit

eBay-linkit

(1/333) > >>

sproily:
Noniin ajattelin, että foorumi tarvitsee tällaisen.

Lyökää tänne ebayssä myytäviä juttuja, joita ette itse voi ostaa mutta haluatte jakaa muille. Ettei joltain vain menisi ohi jokin hieno löytö.

Jakaminen kunniaan!

ps. miksei myös huuto.net linkit sopisi tänne, joten antakaa mennä vain!

sproily:
Aloitan tämän ketjun upealla kaksirivisellä liivillä

http://cgi.ebay.co.uk/GREAT-VINTAGE-GREY-1930s-DOUBLE-BREASTED-WAISTCOAT-40_W0QQitemZ250543697012QQcmdZViewItemQQptZUK_Men_s_Vintage_Clothing?hash=item3a55916c74#ht_1660wt_1165

henkkaa:
Loistava idea!

Booksterin eBay-kaupan lähes kaikki varmaan tuntevatkin, mutta linkitetään vielä kertaalleen: http://stores.shop.ebay.co.uk/BOOKSTER1UK
Ascot shoesin kaupassa kattava merkkivalikoima eri laatuvalmistajien kenkiä, lisäksi kilpailukykyiset hinnat (varsinkin Church'n tohvelit kannattaa ostaa täältä): http://stores.shop.ebay.co.uk/Ascot-Shoes

Vääpeli:
Tällä vois mennä vaikka Linnan kutsuille.

http://cgi.ebay.ie/FULL-KILTS-OUTFIT-KILT-BROGUES-FLASHES-SOCKS-SHIRT-BELT_W0QQitemZ120505843479QQcmdZViewItemQQptZMen_s_Clothes?hash=item1c0eb53f17

dhilsu:
Avautuminen.

Mielestäni Ebayn käyttöliittymä on täysi [ruokottomat ja alatyyliset ilmaisut poistettu herkempien lukijoiden suojelemiseksi] ja siitä vastuussa olevat ihmiset pitäisi hirttää [lisää poistoa], himskatti soikoon.

Käytän pääsääntöisesti Ebayn international-versiota, mutta siinä ärsyttää luokittelujen poissaolo ja huonot oletusarvot listausnäkymiin. Hitaudesta en viitsi edes mainita, koska psykedeelinen tahmaus on yleinen ominaisuus kaikille Ebay-versioille. Internationaalin puolella ei myöskään näy lähellekään kaikkia kohteita.

Joten normaalisti surffaan samat haut myös ebay.co.uk:n ja ebay.com:n puolelta. Saksalaisia ja ranskalaisia versioita käytän ainoastaan hätätilanteessa.

Olen kokeillut myös lukuisia Ebayn selaamiseen tarkoitettuja desktop-sovelluksia. Ne korjaavat monia Ebayn amatöörimäisiä käytettävyysongelmia, mutta yksikään ei tarjoa international-näkymää vaan kaikki Ebayn lokaalit pitää silti kahlata läpi. Raivostuttavaa. Tästä syystä olen aina palannut siihen halveksumaani selainpalveluun.

Minulla on nyt [no huh-huh] otsassa, enkä kyllä tiedä kuinka tämän Ebayn kanssa pitäisi elää. Onko herrasmiehillä mitään hyväksi havaittuja konventioita tai sovelluksia tuskan lievittämiseksi?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta