Keikari > Kaunis elämä

Sisustustyylit

(1/216) > >>

Lancester:
Kun estetiikasta puhutaan, niin missäpä muussa voi yhtä hyvin ja vivahteikkaasti tuoda esille omaa tyyliänsä kuin sisustuksessa (vaatteiden lisäksi, totta kai). Omalla kohdallani sisustustyylit ja -tuotteet nauttivat lähes samantasoista ihailua kuin vaatteet. Harmillisesti budjettirajoitteiden takia en todellisia klassikkohuonekaluja ole kotiini vielä päässyt hankkimaan, mutta asia korjaantuu varmasti!

Siispä, millaisesta sisustuksesta erityisesti pidätte, ja millainen tyyli kuvaa kotinne sisustusta parhaiten?

Arska:
Tällaista minulla:

http://www.avarte.fi/suomi/tuotteet/remmi/
http://www.avarte.fi/suomi/tuotteet/fysio/
http://www.hannakorveladesign.fi/index.php?id=18
http://www.luxo.fi/product/l-1--443.aspx
http://www.designerlightsonline.co.uk/product/Artemide_Tolomeo_Mini_Parete/856
http://www.muurame.com/tmp_muurame_site_8.asp?lang=1&s=38&sua=1&q=y

Eli modernismi ja funktionaalisuus ovat valttia, kun meikäläinen sisustaa. Mikä parasta, sisustuksen ja muotoilun kohdalla voi monessa kohtaa ylpeänä suosia suomalaista, toisin kuin pukeutumisessa.

Ville:
Tumma puu, persialaismatot, pankkiiri- ja Tiffany-valaisimet sekä kaikki klassisesta muotoiltu. Olen pohtinut eri tyylisuuntia, mutta täys-Biedermeier/rokokoo/tms. -sisustus sopii vain kartanoihin tai vastaaviin ympäristöihin.

IKEA on hirvitys.

R:

--- Lainaus käyttäjältä: Ville - 03.12.09 - klo:20:01 ---Tumma puu, persialaismatot, pankkiiri- ja Tiffany-valaisimet sekä kaikki klassisesta muotoiltu. Olen pohtinut eri tyylisuuntia, mutta täys-Biedermeier/rokokoo/tms. -sisustus sopii vain kartanoihin tai vastaaviin ympäristöihin.

IKEA on hirvitys.

--- Lainaus päättyy ---

Amen!

Muuten täysin samoilla linjoilla, mutta persialaismatot eivät ole ehkä itselleni niin lähellä sydäntä ja olisin listaan lisännyt vielä Chesterfield-sohvat. Jalopuupaneeleita ja listoja vielä haikailen seiniin ja tämän Anttilan pyökkiyökötyksen kun saisi vaihdettua työpöydän virkaa toimittamasta johonkin jalopuiseen johtajanpöytään, olisin tyytyväinen. Boknäskin voisi toimia. Toisaalta, tuollainen pöytä vie sen verran tilaa että työhuonetta pitäisi laajentaa. Ja jos työhuonetta laajentaisi, niin... ...ja sitten vaakunoita seinille... ...haarniska nurkkaan toljottamaan... ..kirjastokompleksi.. ...tornini sisustaisin seuraavasti... ...ja vielä... - Olen Chesterfield-kierteessä. :-)


Pkm:
1900 luvun alun huonekalut, (lähinnä jugend ja art-deco) paitsi sohva, koska tuon aikaiset eivät oikein salli "rennompaa" istumista.  Persialaismattoihin on myös tullut hurahdettua ja rakennuksissa jugendin lisäksi käy myös uusklassismi, joihin edellämämainitut hyvin istuvat.

Hyvä paikka ostaa persialaismattoja netistä on Carpetvista, josta löytyy hurjan paljon tietoa itämaisista matoista, loistavat kuvat matoista ja videoituja tietoiskuja eri alueiden matoista. Suosittelen tutustumaan sivuihin, jos aihe vähänkin kiinnostaa, ja sitten se vie mennessään...

http://www.carpetvista.fi

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta