*

Fedora

  • **
  • 217
    • Profiili
Vs: Keikari ja minä
« Vastaus #15 : 11.11.09 - klo:10:46 »
Itselläni oli garderoobin täydellinen uudistaminen (XL-koosta S/M-kokoon) ajankohtainen samaan aikaan kuin löysin Keikari-blogin. Villen työn vaikutus on ollut suuri ja foorumi tarjonnut paljon virikkeitä pukeutumisen saralla.

En tarkoita, että olisin säkki päällä ennenkään kulkenut, mutta tietoa ei ole ollut niin helposti saatavilla kuin nyt. Olen ollut erityisen ihastunut aina maailmansotien välisen ajan tyyliin ja brittiläiseen maaseutupukeutumiseen, eli oikeastaan siihen klassisen tyylin peruskiveen.

Täällä toisten herrasmiesten seurassa on mukava kulkea kohti kauniimpaa maailmaa.

"When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown into the sea."

Vs: Keikari ja minä
« Vastaus #16 : 14.11.09 - klo:23:04 »
Kiinnostukseni pukeutumiseen on virinnyt hiljalleen, ja Keikari on tässä toiminut huikeana katalyyttinä, joka on nostanut orastavan kiinnostuksen innoksi ja pieniksi käytännön toimiksi.

Keikarin kautta olen saanut hyvän peruskäsityksen tyylikkäästä pukeutumisesta ja se on paitsi viitoittanut suuntaa, mistä etsiä lisätietoa, myös antanut hyvää käsityskykyä ja kriittisyyttä muiden lähteiden antamien tietojen arvioimiseen. Olen myös saanut paljon ymmärrystä arvioida omia kehityskohteita tyylin suhteen. Luulin tässä taannoinkin pukeutuneeni tyylikkäästi hienoihin juhliin, mutta minullahan ei ollut lainkaan taskuliinaa! Tai ennen en ollut lainkaan hahmottanut solmion erilaisia solmuja, kun taas Keikaria luettuani ne pistävät nyt jatkuvasti silmään.

Koska olen tutustunut Keikariin vasta hiljattain eikä elämäntilanne oikein anna rahallisesti tai ajallisesti juuri tällä hetkellä myötä suurille hankinnoille, on käytännön toteutuspuoli ollut vielä varovaista. Mutta ilman Keikaria en varmaan olisi viettänyt paria iltaa peilin edessä kokeillen vaatekaapin nykyistä sisältöä, löytäen uusia ja parempia yhdistelmiä ja kehittäen hahmotuskykyä.

Kuulun varmaan niihin Keikarin mission kohteisiin, jotka blogin ja foorumin lukemisen ansiosta nostavat pukeutumisen tasoaan. Omalla äidinkielellä ja erityisesti omasta kulttuuritaustasta ponnistava sivusto on tärkeä. Tuskin yksikään englantilainen tai amerikkalainen sivusto olisi tuottanut samaa vaikutusta.

*

Sami

  • ***
  • 363
    • Profiili
Vs: Keikari ja minä
« Vastaus #17 : 17.11.09 - klo:21:28 »
Pidän erityisesti blogin oikeat yhdistelmät-esimerkeistä sekä toki foorumista. Toisten kokemukset laatuvalmistajista, räätäleistä ym. ovat myös varsin mieluista luettavaa.

Jos oman pukeutumisen muuttumista lähtee arvioimaan, on vanha "trendini" Keikarin myötä vain vahvistunut: casuaaliin ja kesäpukeutumiseen haen vinkit Italiasta ja formaalimmat vaatteet, puvut erityisesti, muistuttavat enemmän strukturoidumpaa brittityyliä.

Ja tärkeän suolansa Keikariin tuovat toki oman alansa erikoismiehet (Ivyman nyt ensimmäisenä mieleeni juolahtaa)... :)