Keikari > Kulttuuri

Tyylikkäimmät ravintolat, baarit ja pubit

(1/75) > >>

R:
Hei,

Mitkä pubit ja ravintolat ovat keikareiden suosiossa, missä pruukaatte viettää iltaa ja mikä paikka saa teiltä tyylipisteitä kymmenen?

Itse pidän usein vapaa-ajan palavereita tai tapaan muualta tulleita tuttuja täällä Helsingin päässä yleensä joko Pullman baarissa rautatientorilla ja toisinaan esim. Oluthuone Kaislassa Kaisaniemen metroaseman kupeessa. Näille en kuitenkaan tyylipisteitä hirveästi jakaisi ja etenkin Pullmanin asiakaskunta on harvinaisen vaihtelevaa, eikä aina niin hyvällä tavalla. Valitettavasti en myöskään kuulu lehdistöön joten Pullmanin yhteydessä oleva Pressiklubi on jäänyt näkemättä.

Haluaisin nyt löytää sen kaikkein tyylikkäimmän paikan, jossa voi istahtaa Chesterfieldille, nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja muutamasta hyvästä oluesta, viskistä tai konjakista. Mieluusti Helsingistä, mutta kaipa tähän ketjuun mahtuu muidenkin kaupunkien tyylikkäät baarit. Esimerkiksi Oulussa viihdyin muutama viikko sitten Graal-kuppilassa jonka sisustus ja toimivat takka viehättivät kovin. 

Calle:
Nykyään tulee aika harvoin istuttua pubissa mutta jos tulee niin paikka on todennäköisesti joku seuraavista:
Annankadun WK, Black Door, Urhon Pub, Vastarannan Kiiski, Punavuoren Ahven, Old Anchor tai Pikkulintu.
Tänään tuli tosin käytyä Rymy Eetussa josta saa hyvää schweinshaxea. En muista onko noissa Chesterfieldejä. En tosin välitä niistä koska ovat makuuni raskaita. Veikkaisin että niitä voi hakea Angelterre:sta.
Ville:
Hotel Kämpin baari, klubi ja kahvila ovat Suomen tasokkain yhdistelmä. Myös Kappeli, Bulevardin kahvisalonki ja Ursula ansaitsevat kehut. Olen kuullut hyvää monista muista, mutta moni paikka on yhä kokeilua vailla. Ekbergillä en käy, sillä kahvilan ikkunaverhot ovat oksettavat.

ttj:
Pubien suhteen en ole erityisen kranttu. Sen sijaan American Barissa on tullut viihdyttyä varsin hyvin, kiitos loistavan palvelun ja erinomaisten drinkkien.

Pchan:
Juomisen suomalaiset osaavat ja cooleja pieniä anniskeluravintoloita on pilvin pimein. Valitettavasti juomisesta pitävät suomalaiset myös kansoittavat nämä paikat samoihin aikoihin, eli pe-la iltoina monet paikat ovat liian täynnä.

Tässä kuitenkin pari tärppiä:
- Tornin American Bar + hyvällä ilmalla ei-ruuhkaikaan myös ylimmän kerroksen näköalabaari
- Mecca, erittäin hyvä konsepti, myös ruoka ollut ok ainakin aikoinaan, mutta viime aikoina on kuulunut enemmän kritiikkiä
- A21 on käymättä, mutta juttujen perusteella erittäin tasokas paikka http://www.a21.fi/

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta