Keikari > Asut ja pukineet

Naisten jalkineet

(1/16) > >>

Ville:

--- Lainaus käyttäjältä: alfienpaluu - 14.10.09 - klo:23:38 ---Käsittääkseni naiset teettävät todella usein näitä omiinsa jos popot arkikäytössä.

--- Lainaus päättyy ---

Tietääkseni naisille hyvin harva valmistaja edes tarjoaa kestäviä Goodyear welt -rakenteisia jalkineita. C&J, Tricker's ja Church's ovat mieluisia poikkeuksia.

DandyAndy:

--- Lainaus käyttäjältä: Ville - 15.10.09 - klo:11:21 ---Tietääkseni naisille hyvin harva valmistaja edes tarjoaa kestäviä Goodyear welt -rakenteisia jalkineita. C&J, Tricker's ja Church's ovat mieluisia poikkeuksia.

--- Lainaus päättyy ---

Noh, mieluisia ja mieluisia. Tricker'sistä en tiedä, mutta ainakaan Church'sin ja C&J:n tulkinnat naistenjalkineista eivät miellytä minua. Ongelma lienee siinä, että goodyear welt-rakenne sopii melko heikosti kenkiin jotka oikeasti tekevät oikeutta naisten jaloille.

Naiset eivät ole vain pari numeroa pienempiä miehiä ja siksi ei naisten kenkienkään tarvitse olla.. :)

Arska:
^Kunnon kengät eivät ehkä lähtökohtaisesti voi niin sanotusti tehdä oikeutta naisten jaloille mutta ehkä naisten kuitenkin kannattaisi miettiä niitä jalkojaan. Itse en ainakaan voisi kuvitella kulkevani kaiket päivät korkkareissa, vaikka sitä pidettäisiin miten miehekkäänä. Kyllä minusta myös naisten täytyy voida pukeutua niin, että se on yhtä aikaa tyylikästä, laadukasta ja terveellistä. Ihminen on kanta-astuja, joten ehkä se liimarakenteinen korkokenkä ei ole ainut mahdollisuus olla naisellinen; tämä on varmaan aika pitkälti kiinni asenteista. Itsekään emme suostu laittamaan mitään kammotuksia jalkoihimme (vaikka ympäristö odottaa meidän laittavan vaikka ne Eccot) vaan vaadimme hyvin istuvaa, hengittävää, tukevaa, mukavaa ja kaksikymmentä vuotta kestävää reunoskenkää brittiläiseltä laatuvalmistajalta.

DandyAndy:
Vaikka mielestäni korkokenkä onkin kauneinta mitä nainen voi jalkaansa laittaa, en minäkään ole ihan niin "Audimies", että edellyttäisin naisilta jatkuvaa korkokengissä keikistelyä. Church'sin ja C&J:n näkemys naistenkengistä on vain aika kolho. Goodyear welt on melko jykevä rakenne ja naisten kengissä jokin hieman sirompi ratkaisu miellyttäisi enemmän ainakin minun silmääni.

i v y m a n:
Omaa silmääni korkkareita enemmän miellyttävät naisten jaloissa esim. asiallisen tyylikkäät loaferit jne. Esimerkiksi Weejunista on vuosikaudet tehty myös naisten mallia.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta