MYYTY
« : 13.09.13 - klo:15:55 »
Tervehdys!

Tarjolla olisi Aspinal of Londonin Executive Portfolion edellinen versio (nykyinen: http://www.aspinaloflondon.com/eshop-catalogue/homeware-and-gifts/office-and-business/leather-portfolios-and-padfolios/executive-portfolio/2332-executive-portfolio-in-smooth-black-and-red-suede ;eroina ainakin ulkoisen sivutaskun puuttuminen). Värinä tuollainen mokkalatte ja nahka silkinpehmeää vasikkaa. Sisäpuoli vuorattu tummanruskealla mokkanahalla.
On pitänyt tallissani laiminlyötyä, pölyttynyttä kakkoskuskin paikkaa ja noin neljästä käyttökerrasta tulleet nimellisen häviävät ajokilometrit eivät ole oikeuttaneet uusintasopparia. Nyt siis hyvään kotiin käytännössä iskemätöntä laatunahkaa komeasti jalostetussa muodossa.

Mitat LxKxS:  36,1 cm x 29 cm (kahva pystyssä 33,5 cm) x 5,2 cm. Asuksen 13-tuumainen U–sarjalainen on kulkenut mukana vaivattomasti.

Kuvat: https://www.dropbox.com/sh/njz9xrlpewbd2cu/fN28mYhRsp ; väri vähän heittelee kuvankäsittelyn viimeistelyn puuttumisen takia, mutta tästä nahkatuppilähikuvat antavat parhaan oikeuden

Laukku Tampereella, nouto/sovittu tapaaminen suositelluin kaupankäyntimuoto. Myös posti kulkee, mutta ostajan kustannuksella.

Hinta: 160 e

YV:llä ostoaikeissa rohkeesti yhteyttä, kysymyksiä muutenkin otan mielelläni vastaan.

MYYTY
« Viimeksi muokattu: 03.07.15 - klo:12:23 kirjoittanut Mr.Moreeni »