Keikari > Vapaa sana

Sartoriaaliset tyrmäykset tosielämän puolella

(1/42) > >>

Co-re:
Tuli mieleen tuosta Jamin jutusta Tan-värisiin Loake Cannoneihin liittyen, että onko muut saaneet tyrmääviä tai huvittavan jyrkkiä kommentteja vaatevalinnoistaan tai mielipiteistään puolisoltaan tai muilta ihmisiltä nettipalstojen ulkopuolella? Oma vaimoni on aika tarkka siitä mitä päälleen pistää mutta ei yleensä ole katsonut asiakseen kritisoida pukeutumistani, ilmeisesti lähinnä syystä, että laatu on ollut kohtuullista tai edes riittävää mutta pari kertaa on tullut aika suoraa kommenttia. Viimeksi sattui huvittava tilanne kun vedin Stockmannilla niskaan sandstonen värisen Barbour A7:n McQueen-maalia ja ensimmäinen kommentti oli: "Ihan karsea, valmiiksi paskaisen näköinen" ja vieressä ostoksilla oleva pariskuntakin repesi nauramaan. Josks on tullut myös palautetta upslaakien mitoista tyyliin: "Jos ei nuo hipsterikäänteet lähde, saat kävellä yksin kaupungille".

Miten on, onko tullut ns. vastapalloon?

Jamin viesti:


--- Lainaus käyttäjältä: Jami - 11.07.12 - klo:14:18 ---Sain lopulta omanikin haettua. Vaikuttavat erittäin hyviltä, juuri sitä mitä pitikin.

Emännän arvion etukäteen arvasinkin kun halusi nähdä mitä tällä kertaa ostin.
"Oliko tuo ainoa väri ja malli mitä oli tarjolla?" "Ihan vi*** rumat" :D

Emäntä ei tykkää yleensä ruskeasta väristä oikein missään, eikä erityisesti vaaleasta. Tuplamunkitkin tökkii sillä pahasti vastaan.

--- Lainaus päättyy ---

Tommi:
Kyllä puolisolta noita tyrmäyksiä on tullut. Olen kuitenkin itsepintainen näissä asioissa, enkä ala epäilemään omaa makuani heti ensimmäisestä soraäänestä.

Tupsuavokkaat saivat täystyrmäyksen kotona, kun ne ilmestyivät hyllyyn. Syynä oli kuulemma tupsujen naisellisuus, jolle ei kuitenkaan löytynyt mitään perusteluita. Nyttemmin, kun puoliso on tottunut näkemään tupsuavokkaita käytössä, mielipide on muuttunut hyväksyväksi.

Ehkä pahin tyrmäys tuli pitkään ja harkinnalla kasaamalleni rennolle iltajuhla-asulle, joka koostui laivastonsinisestä samettitakista, sammaleenvihreästä samettisolmukkeesta, black watch -ruutuhousuista ja mustista oxfordeista. "Etkö sä voi koskaan pukeutua normaalisti"-kommentin kohdalla päädyin vaihtamaan päälleni tumman puvun ja jonkin mitäänsanomattoman solmion - ikään kuin mielenosoitukseksi. (Paras vaihtoehto olisi ollut hakea kirpparilta jotain normaalia: kaksi kokoa liian iso, musta Dressman-puku, musta kauluspaita, kiiltävän hopeinen muovisolmio ja kärjestä kuluneet turvakengät.) Tuo irroitteleva, samettipainotteinen asukokonaisuus on kuitenkin ollut käytössäni myöhemmin ja se on saanut osakseen myös puolison hyväksynnän.

Osman:

--- Lainaus käyttäjältä: Co-respondent - 12.07.12 - klo:12:21 --- Miten on, onko tullut ns. vastapalloon?

 
--- Lainaus päättyy ---

"Turun gorillan" hengessä vaimo pihalle jos yrittää.

Tuukka:
Eraalta 65vee brittiesimiehelta tuli kerran palautteena:

"I don't believe the mild eccentricity that you like to affect displays the gravitas that traditional Australian business clients such as xxx expect from us."


Muuten ei ole hirveasti soraaania koti- tai tyoelamassa tullut.

Osman:
Tuo lienee brittimielessä jo aika vakavaa kettuilua.

Mikä "eksentrisyys" herätti noin vahvan reaktion?
 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta