Kirjoittaja Aihe: M: Painonnostovöitä, koiran kaulapantoja NWT 1950's Vintage  (Luettu 1464 kertaa)

Laurentius

  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 2422
    • Profiili
Appiukon isä toimi 50/60-luvulla raumalaisen nahkatehtaan kaupparatsuna. Eräs näytelaukku löytyi, ja sieltä kaikenlaista.

Rohkenen tarjota näitä myyntiin laatutorille, sillä kuvittelisin näillä olevan jonkinlaista arvoa kaunista elämää ja mennyttä aikaa arvostavan silmissä!

Painonnostovöitä, pituudet  95cm  -  65cm  -   78cm (vas. oikealle, kiristysremmien osuus poislukien), pyytäisin 30€ kappaleelta. Miehekkään näköisiä, ei välineurheilijan hifistelyä.

Nelijalkaiselle ystävällesi uusi kaulapanta, pituuden näkee viivottimesta, vasemmanpuoleisimman leveys 25mm, oikeanpuoleisimman 18mm. Pyytäisin 10€ pannasta, useamman pannan ostaja onnistunee neuvottelemaan myös pakettihinnan.

Sitten on sekalaista remmia, talutushihnaa, jne. Jossakin lukee "lasten valjaat", monessa "talutushihna", ja joistakin ohuemmista voi ehkä askarrella itselleen kulkukorttihihanan kaulaan. Tuon kasan eritteleminen ja hinnoittelu olisi ahkeran miehen työtä, joten olisiko tämä sellainen interest check -tyyppinen juttu, ja hinnat jossain 5-10€ välissä.

Kaikki on käyttämätöntä, hyväkuntoista nahkatuotetta. Laukun mukana oli myös käyntikortti (ei tosin appeni isän, vaan ilmeisesti yrityksen omistajan).

Nouto Helsingin Lauttasaaresta tai sopimuksen mukaan Helsingin keskustasta, voin myös postittaa jolloin postit lisätään toteutuneen mukaan.