Keikari > Etiketti

Häihin jotain ylle sulhaselle

(1/9) > >>

Ben:
Moi!

Olisi häät tulossa ja mietin tässä eri vaihtoehtoja ylleni:

-Frakki
Olisi varmaan käytännöllinen, jos tulee vielä vaikkapa väittelee tai jotain. Vähän olisi kuitenkin käyttöä.

-Smokki
Kiva pitää vaikka vapaalla juhlissa/kemuissa, Bondin tyylikkyys yms... Mutta onkohan liian sitten ns arkinen häihin (toisaalta itsehän päätän varustuksen, vaikka alasti, jos haluan)

-Saketti
Varmaan perinteisin tai ns. varma valinta, mutta sitten olisi kyllä ainut käyttökerta-> vuokraisin

-Tumma puku
Noitahan tarvii ja olisi myös tulevaisuudessa tarpeellinenEli tekisi mieli ostaa smokki (vaikka mittatyönä), mutta tumma puku tuntuu vaan niin paljon järkevämmälle, näin käytännön miehelle...


Mitäs muut ovat mieltä? Mikä kokonaisuus olisi makea?

Tommi:
Jos tumman puvun teettäminen mittatilaustyönä on yksi vaihtoehdoista, niin suosittelen sitä. Puvulle tulee varmasti eniten käyttöä jatkossakin, joten pääset nauttimaan hyvin istuvasta puvustasi usein häiden jälkeenkin.

PleaseDeleteMe:
^ Pitäisi saada aurinkolasit kun kangas kiiltää aikalailla. Ei hassumpi värimaailmana, tosin tuossa takin leikkaus edestä alahelmaa kohti on kovin kaareva, josta tulee hieman sakettimainen fiilis (housujen sävynkin takia). Tuossakin liivi on vähän eri sävyä kuin housut -> en tiedä näyttäisikö paremmalta jos tummansinisen takin parittaisi samasta harmaasta kankaasta olevan harmaan liivin ja housujen kera?

Lisäys: JOS rahaa on millä mällätä, hommaisin saketin vihkitilaisuutta varten ja jatkoille smokki.

Lisäys #2: Googlettelin hieman ja vastaan tuli taupen värinen vaihtoehto, mitä herrat on mieltä värimaailmasta:

Pchan:

--- Lainaus käyttäjältä: Hypno - 16.11.11 - klo:13:54 ---Lisäys #2: Googlettelin hieman ja vastaan tuli taupen värinen vaihtoehto, mitä herrat on mieltä värimaailmasta.

--- Lainaus päättyy ---

Ihan asiallista mielestäni. Dove grey värinä olisi oma valintani, jos nyt pitäisi päätös tehdä. Lisäksi vaihtaisin liivin hillitympään, taskuliinan valkoiseen ja kravatin hopean harmaaseen. Rintakukan voi jollain tasolla sovittaa morsiamen kimppuun. Joka tapauksessa valitsisin mittapuvun, joka kelpaisi käyttöön häiden jälkeenkin.

Sakettien sun muiden 'naamiaisasujen' ostaminen tuntuu minusta vähän teennäiseltä normaaleita suomalaisia sukuja ajatellen. En tietenkään näissä erikoisasuissa mitään pahaa, mutta eivät oel minun juttuni.

Tuo sartoria rossin kuva on mielestäni liian riikinkukkomainen sulhaselle. Valkoisiin pukeutunut morsian jäisi tuossa rinnalla aika vähälle huomiolle.

Bordeaux:

--- Lainaus käyttäjältä: Hypno - 16.11.11 - klo:13:54 ---Lisäys #2: Googlettelin hieman ja vastaan tuli taupen värinen vaihtoehto, mitä herrat on mieltä värimaailmasta:

--- Lainaus päättyy ---

Tykkään todella paljon. Liivi on mielestäni hieno, taskuliinan vaihtaisin eri väriseksi kuin solmio.

Sakettia en ostaisi, enkä frakkiakaan ellei sille varmasti ole muuta käyttöä. Vuokrapuku taas ei istu kuitenkaan kunnolla (=ei ole mukava). Smokissa on se ongelma, että 90% miesvieraista on paremmin pukeutuneita kuin sulhanen, mikä ei ole tarkoitus. Tumma puku kun on arvoasteikossa smokkia ylempänä. Tosin sama taitaa koskea tuota kuvan pukua.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta