*

Fedora

  • **
  • 217
    • Profiili
Myynnissä vähälle käytölle tai muista syistä hylätyksi tulleita vaatteita ja asusteita. Nouto ja sovittaminen onnistuu parhaiten Helsingin Kalliossa arkisin päiväsaikaan. Postittaminen onnistuu myös, ostajan laskuun. Yksityisviestillä tavoittaa ja lisäkysymyksiä saa esittää.


Daks Signature puku, keskiharmaa 100% villaa. Takin kokomerkintä 40R (UK), housut 36R (UK). Takki: pituus kauluksesta helmaan 83cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 43cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 47cm. Housut: vyötärö 92cm, sisäjalka 80cm. Takissa kaksi takahalkiota, housuissa tuplalaskokset ja upslaakit. Erittäin siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Hintapyyntö 80 euroa.

Klikkaa kuvaa


Hugo Boss ruskea irtotakki, Loro Piana super 100's villaa. Kokomerkintä 50 (EU). Mitat: pituus kauluksesta helmaan 81cm, olkasaumasta hihansuuhun 61cm, kainalosta hihansuuhun 41cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 48cm. Ei takahalkioita. Todella siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Hintapyyntö 30 euroa.

Klikkaa kuvia


VARATTU Harmaa tweed takki ja liivi. First Man by Rang of Sweden, ei koko merkintää, arvioisin kooksi 38R (UK), 48 (EU).  Takki: pituus kauluksesta helmaan 80cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 46cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 44cm. Erittäin siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Yksi takahalkio ja toimiva lipputasku. Hintapyyntö 25 euroa.

Klikkaa kuvia


Oscar Jacobson tweed-takki. Koko merkintä 50B (EU). Mitat: pituus kauluksesta helmaan 80cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 44cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 48cm. Ei takahalkioita, nahkapaikat kyynärpäissä. Todella siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Made in Sweden. Hintapyyntö 30 euroa.

Klikkaa kuvia


Myyty Sakari Sauson mustat sisäänajetut hansikkaat, omaan pikkukätöseeni liian suuret. Koko merkintä 8. Vasemman käden pikkurillin rystysen kohdalla pieni jälki. Hintapyyntö 10 euroa.VARATTU Sakari Sauson ruskeat sisäänajetut hansikkaat, omaan pikkukätöseeni aivan liian suuret. Koko merkintä 8½. Ei moitittavaa kunnossa. Hintapyyntö 10 euroa.MYYTY  T.M. Lewin mustat semi-broguet, koko 10F. Käyttöikää reilusti jäljellä, ei ole lankkailtu kuvaa varten. Hintapyyntö 20 euroa.

Klikkaa kuvaa


Vaaleanharmaa hieman vihreään taittava liivi, arvioisin kooksi 37 (UK) tai 38 (UK). Erittäin siistissä kunnossa. Hintapyyntö 10 euroa.Derek Rose aamutakki. Koko merkintä 40 (UK), 50 (EU). Käyttämätön, II-laatu. En tuntenutkaan tätä omaksi. Selässä tahroja, jonka vuoksi on II-laatua. Uskoisin tahran lähtevän vesipesulla. Toiseen kuvaan olen tummentanut tahrojen aluetta, mutta näkyvät silti hieman huonosti. Hintapyyntö 20 euroa.« Viimeksi muokattu: 15.06.11 - klo:11:59 kirjoittanut Fedora »
"When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown into the sea."

*

Johannes P

Vs: Puku, takkeja, hanskoja, liivi, kengät, aamutakki
« Vastaus #1 : 13.06.11 - klo:13:16 »
Nuo sakari sauson mustat vuorittomat hanskat ovat ainakin hintansa arvoiset. Minulla on samanlaiset ( jopa samassa koossa) ja kehotan arvon keikareita ostamaan kyseiset hanskat jos koko on vain oikea. Tänään käytin omiani viimeeksi.