Keikari > Kulttuuri

Mitä katsoit viimeksi?

(1/153) > >>

ChuckBass:
Toivottavasti en avaa uutta aihetta turhaan, mutta kirjoille ja musiikille on jo ketju, ehkä elokuville voisi avata myös omansa.

Pukeutumista elokuvissa on omassa ketjussaan ruodittu ja luulin muistavani, että elokuville yleisestikin ketju on, mutta ehkä tuo löytyy Fintagen puolelta, kun nopealla haulla en löytänyt.

Eli siis, minkä elokuvan olet viimeksi katsellut, mitä ajattelit katsoa seuraavaksi, mitä haluaisit nähdä?

Itse tulee harvoin elokuvissa käytyä (se on niin kovin kallista, mieluummin ostan sitten dvd:llä ja katselen himassa), Rare Exports taisi olla edellinen visiitti. Sitä ennen Wall Street: Money Never Sleeps.

Seuraavaksi maalis-huhtikuun aikana toivon, että aika riittää ja pääsen nauttimaan Orionissa Audrey-tarjonnasta :)
http://www.kava.fi/audrey-hepburnJami:
Eilen tuli katsottua Australia. Ihan hieno elokuva ja kovasti tykkäsin puvustuksesta tässäkin. Kidman jakkussaan ratsain oli aika kaunista :)

Varmaan seuraavaksi vuorossa olisi Miesten Vuoro ja Social Network. Tiedä sitten onko seuraavaan 2kk aikaa mitää leffaa katsoa. Tulee käytyä jonkun verran leffoissa, mutta kotona on myös Full HD tykki + screen + Blu-Ray soitin. Toisaalta, vasta 6kk asuttu täällä niin en ole niitä saanut vielä paikalleen (no screeni roikkuu kyllä "jo" seinällä).

i v y m a n:
Täytyy myöntää että tätä nykyä seuraan elokuvamaailmaa hävettävän huonosti ja olen jämähtänyt katsomaan vanhoja suosikkejani uudelleen ja uudelleen. Outoa, koska musa-, kuvataide-/design- ja lukupuolella haen jatkuvasti uusia juttuja.

Viimeksi taisin katsoa DVD:ltä Jeremy brettin tähdittämän Sherlock Holmes -tv-elokuvan Baskervillen Koira, enkä ihan ekaa kertaa.. d'oh.

Arska:
Juuri nyt tuubissa tätä.

oktopus:
Viimeksi kävin Orionissa katsomassa Bergmanin Syyssonaatin, joka oli erinomainen. Sitä ennen samaisessa paikassa Fellinin Vetelehtijät ja Kubrickin Barry Lyndonin ja 2001: Avaruusseikkailun.

Tänään otin töistä lainaan klassikkoleffan, joka on toistaiseksi ollut näkemättä: The Bridge on the River Kwai. Josko tuon tässä illalla katsoisi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta