Keikari > Linkit ja vinkit

Kirppis- ja UFF-vinkit ym.

(1/38) > >>

Fedora:
Aloitetaanpa tällainen aihe tuon ebay-linkkien rinnalle.

Kierrellessä sitä törmää laadukkaaseen tavaraan mikä ei itselle ole sopivaa tai tarpeen. Tänne siis kaikenlainen laatutavara vinkkeinä toisille foorumisteille jos jää itseltä hyllyyn.

Aloitetaan Helsingin Hämeentien UFFilla, Aquascutumin hiilenharmaa silkkinen sadetakki istutetuilla hihoilla, koko UK44/EUR54 ja hinta 30 euroa. Kunto näytti pikaisella vilkaisulla moitteettomalta.

i v y m a n:
Turun Yliopistonkadun Pelastusarmeijalla burgundyt Made In USA Sebago Beefrollit, kokoa 7 (muistaakseni). Ei ihsn mahtavassa kunnossa mutta ei paskanakaan, hyvällä hoivalla voisi saada kuntoon. En ostanut itselle kun olivat hieman pienet.

joekok:

--- Lainaus käyttäjältä: ivyman - 23.02.11 - klo:09:20 ---Turun Yliopistonkadun Pelastusarmeijalla burgundyt Made In USA Sebago Beefrollit, kokoa 7 (muistaakseni). Ei ihsn mahtavassa kunnossa mutta ei paskanakaan, hyvällä hoivalla voisi saada kuntoon. En ostanut itselle kun olivat hieman pienet.

--- Lainaus päättyy ---

Itseasiassa niissä taisi olla vaan sebagon pohjalliset, valmistaja oli joku muu. Käväisin tuola aamupäivällä.

Irtotakki tangossa oli noin 51 kokoinen nätti kalevala-takin kamelinvärinen cashmir-rotsi, 50b kokoinen tummansininen stokkan cashmir-takki ja sitten vielä erittäin hyvännäköinen saksalainen vaaleanharmaa paksuvillainen takki 48. Sääli ettei istunut :(.

i v y m a n:
^Re. 'Sebagot': saatat olla oikeassa, en katsonut sen tarkemmin kun olivat niin pienet.

Jep, se harmaa Loden oli hyvännäköinen, mutta sekin liian pieni.

Ville:
Ihan irtovinkkinä ketjuun: ylivoimaisesti parhaat löytöni olen tehnyt Helsingin keskustan kirpputoreilta sekä Espoosta. Ilmeisesti varakkaampi väestö on herkkä heittämää pois joko priimaa tai vain hitusen käytettyä. Oli miten oli, kaikki hyötyvät.

Kattava lista Suomen kirpputoreista:
www.vuolanne.net/kirpputorit

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta